- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
Selam kizlar arttık kimse yazmıyor ne durumdasınız.ben hiçbirşey kullanmıyorum.hayit tohumuna baslayayim dedim elim gitmiyor. @Adanagelini sana dr nasıl kullan dedi hayit tohumunu.bekleyen arkadaşlar ne durumdasınız. S Samsungeliniii G greengirllBaby44 T Tipsylalapoo
Evet başka bir arkadaşı etiketlemek istemiştim yanlış olmuş kusura bakmayınBeni yanlış etiketlediniz sanırım
Sonuçlarının temiz çıkmasına cok sevindim canim.hayirli olsun allahın izniyle.tedaviye gerek kalmadan tez zamanda hamile.olursun inşallahBugn dr a gittim kızlar sonuçlarım hepsi temiz çok şükür.yumurtlama olmuş.bnm pco yumurtlama olan cinsindenmiş.3 ay düzenli ilişki önerdi.3 ay içinde olmazsa tedaviye başlarız dedi.merakımdan klomeni sordum.eğer yumurtlaman olmasaydı klomen verirdim dedi.artı çatlatma iğnesi.baklm hayrlısı olsn hepimiz için
Sevindim canim muhtemelen benimde oyle cunku adet oluyrm her ay pek bi yan etkisini tasimiyrm ama pco dedi dr yinede klomen verdi 3 ay kullandim ama ilk ay olmadi 2.3. Aylarda sansizlik oldu o gunler pek degerlenmedi acikcasi bosy bosuna ilac yuklendim bakalim bi kac ay kendi haline birakcam gibi ondan sonra duruma gore bakcaz artikBugn dr a gittim kızlar sonuçlarım hepsi temiz çok şükür.yumurtlama olmuş.bnm pco yumurtlama olan cinsindenmiş.3 ay düzenli ilişki önerdi.3 ay içinde olmazsa tedaviye başlarız dedi.merakımdan klomeni sordum.eğer yumurtlaman olmasaydı klomen verirdim dedi.artı çatlatma iğnesi.baklm hayrlısı olsn hepimiz için
Naptın test yaptınmı cnm merak ettımİnşallah ya. Pek umudum yok ama alırız inşallah. Sende durumlar nasıl
Adete 4 gün kala yaptım negatif canım. Bir haftadır adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo. Ki adet olmadan önce hiç karnım ağrımaz. Bilmiyorum ki ben de niyr nrgatif çıktıNaptın test yaptınmı cnm merak ettım
Bazilarina cikmaya biliyor canim adetini belke hic olmazza iki gun gecsinAdete 4 gün kala yaptım negatif canım. Bir haftadır adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo. Ki adet olmadan önce hiç karnım ağrımaz. Bilmiyorum ki ben de niyr nrgatif çıktı
Doktor 12sinde yumurtan çatlamış demişti. 24nisandaki teste çıkmaz mıydı?Bazilarina cikmaya biliyor canim adetini belke hic olmazza iki gun gecsin
Kııızz olur inşallah. Bat ne zamanBu arada sirf ozendigimden belki ugur getirir diye yaptim hamilelik takvimini ins. Oyle olur
Ola bilir gec dollene bilir gec cika bilir kuzum.sen hamileliginizi ne zaman ogrendiniz adli bolum var orayo oku 10gun sonra ogrenen bile var her kes batdan once ogrenecek diye kural yokDo
Doktor 12sinde yumurtan çatlamış demişti. 24nisandaki teste çıkmaz mıydı?
Bence hamile olabilirsin.evde gebelik testleri adet geçmeden güvenilir sonuç vermiyor.beta hcg seviyesi düşük oluyor ve ölcemiyor bence adet gününün gecmesini bekle.ben kızıma hamileyken kasik ağrısından hergun ilaç almistim adet olcam onun ağrısı sanmistim meğer hamileymisimAdete 4 gün kala yaptım negatif canım. Bir haftadır adet olacakmışım gibi karnım ağrıyo. Ki adet olmadan önce hiç karnım ağrımaz. Bilmiyorum ki ben de niyr nrgatif çıktı
Yok canım ne unutması konuşmalarınızı takip ediyorum bide kaç kere soru sordum dönüt almayınca yazmadım.. Benim kan testinde çıktı idrar da çıkmadı yaniEdvard hamile kaldın unuttun kız burayı. Belirtilerini paylaş bizimle. Testte ne zaman çıktı falan
Nasıl gidiyor hamilelik canım kaç haftalık oldun.hayirdir ne sorun vardı bir yaramazlık yok inşalla hYok canım ne unutması konuşmalarınızı takip ediyorum bide kaç kere soru sordum dönüt almayınca yazmadım.. Benim kan testinde çıktı idrar da çıkmadı yani
Ya işte akıntımı çok takıyorum yarın kontrolüm var gitsem mi kocamımı beklesem bilemedim yarın kalb atışını duymaya gitsem miNasıl gidiyor hamilelik canım kaç haftalık oldun.hayirdir ne sorun vardı bir yaramazlık yok inşalla h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?