- 16 Şubat 2018
- 14
- 5
- 1
- 28
Kahverngi kabuklu soğanın en dışını sıyup 4 e bölüp 2 bardaga yakın hazır suda kaynatıyorum süzüyorum içiyorum sbah aç karnınaa geçe yatarken günde iki kereNasıl yapılıyor soğan kürü ? Bende başlamak istiyorum şifa allahtan ama denemedim demem en azından
İşte beni düşün yediğimle hep oturuyorum bi yere çıkamıyorum da öyle şişiyorum daOlur cnm vurur midene.bnde 4 ayıma kadar midemden çektim
Sen yine yiyebiliyomuşsun.ben hiç bişey yiyip içemiyordumİşte beni düşün yediğimle hep oturuyorum bi yere çıkamıyorum da öyle şişiyorum da
Şükür öyleyse halimeSen yine yiyebiliyomuşsun.ben hiç bişey yiyip içemiyordum
Canım inşallah tutar dualarım senin le hakkımızda hayırlısı olsun güzel haberler ver bizlere inşallahKızlar bugün aşılama yaptık esımle hamile arkadaşlar lütfen dua edin bana tek yumurtamsı vardı ve erken büyüme yapmısdı ama eşimin sağlıklı 150mılyon sperm aşılandı inş tutar şuan dınlenıyorum
Adetine de daha cokmus bu kadar erken belirti vermeyebilir canımAdetime de 10 gün var daha
İkinci çocuğun mu olacakKızlar yaa.iki gündür bi gariplik var bnde.acaba bn mi kendimi kandırıyorum.bilemiyorum.kasıklarımda çok inceden sızı.ara ara baş ağrısı birazda halsizlik.
Bilemiyorum cnm.Adetine de daha cokmus bu kadar erken belirti vermeyebilir canım
Yani olursa tabiiİkinci çocuğun mu olacak
Hayırlısı olsun canım Allah tez zamanda nasip etsinYani olursa tabii
Şükür iyim canım idare ediyorum inşaAllah hamile kalırsın
Sende durumlar nasıl napyon nasılsın hiçİnşallah..
Canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah beta hcg daha çok yükselir ve sağlıklı gebeliktir.ben iyiyim canım adete son 3 gün.bekliyoruz bakalım
Soğan kuru ılemı hamile kalfınızKizlar soganmi geciktirdi anlamadim 5.gun hasta olmam gerekiyodu sari birz koyu kivamli akintim var yarinda olmazsam test yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?