Canım arkadaşım şuan bunu okudum o kadar mutlu oldum kiiiiii
Maşallah sübhanallah
Rabbim devamını getirsin
Hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almakta nasip olur inşallah
Evrim82 doktora gittiniz mi canım gelişmelerden bizi haberdar et
arkadaşlar sizleri kocaman selamlıyorum ben HASANKEYF bu konuyu başlatan kişiyim uzun zamandır girmiyordum bir baktım ki sayfalar uzamış akmış gitmiş size soğan cücüğüm olan kızımın fotosunu koyucam rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin
yapıcam ama çok ümitlenmiycem bak sende de olmuş akıntı demekki bende de kürden ama ne bileyim çoğu kişi bu akıntıdan da bahsediyorlar ya hamilelikte ama demek sadece hamilelikten değil,yarın ya da salı sabah yapar haber veririm sana da
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.
incir kürü yapmıştım bugün doktora gittim ve şok yumurtalıklarım kist dolmuşşşşgeçen ayda adetim hecikmişti ama kisttim yoktuu incir kürü kist yapmış şimdi ben soğan kürü yapsam ama adet olmadan yapılıyoprmu
bende bir ay önce 4-5 gün falan incir kürü yapmistim
bilmem ki kistler ondan mi geldi??
ya mecburmuyuz adetin bitiminden 7 gün sonra sogan kürüne baslamaya:26:
hiç bilmiyorum ki canım ben söktürücü alana kadarda adet olucağımı sanmıyorum
pufff çok sinir bozucuuu
Kizlar soGan kurunu 10 gun kullandiktan sonra 2 gun icememistim simdi en bastan mi baslamamgerek yoksa 5 gun daha icip birakayim mi?
Derya kardeşim 10 gün içmişsin zaten içemediğin 2 gün den sonra 3 gün daha iç bence bu şekilde 15 günü tamamla 15 günden kasıt peşpeşe 15 gün benim bütün okuduklarımda ve videolarda bu şekildeydi olacaksa zaten 2 günlük kayıp bi sorun teşkil etmez Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah ....
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar... 3 gündür o kadar halsizdim, yatak döşek yatıyordum, reglim 2 gün gecikti ama hafif sancılarım vardı. Üşüttüm diye düşündüm. Aman bir test yapayım dedim, çift çizgiyi gördüm, inanamıyorum. Kalp atışlarını duyana kadar da inanamayacağım. Eşim de inanamadı. Gözlerimiz doldu ama ağlayamadık, inanamıyoruz.
Evrimcim güzel kardeşim o kadar sevindim o kadar mutlu oldum ki bunu bi kaç kelime ile anlatmak ne kadar zor.Ben zaten senin ve bi kaç arkadaşın samimi yazılarından sonra üye olmuştum yazıları okurken sizlerle üzülüp seviniyordum ama senin bu haberin beni o kadar mutlu etti ki ara ara mutluluktan gözlerimi zor tutuyorum eşim anlam veremiyo inşaAllah güzel Rabbim sağ sağlim kucağına alabilmeyi sarıp sarmalamayıda nasip etsin .Amin
incir kürü yapmıştım bugün doktora gittim ve şok yumurtalıklarım kist dolmuşşşşgeçen ayda adetim hecikmişti ama kisttim yoktuu incir kürü kist yapmış şimdi ben soğan kürü yapsam ama adet olmadan yapılıyoprmu
Hayırlısı olsun canım, çok sevindim, Allah inşallah bizlerede nasip eder.
Keçiboynuzu +Soğan kürü =
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?