gebelik isteyen arkadaşlar yapsın gerçekten soğan kürü bir mucize
suzanasu sen hamilemisin ,peki adet gecikmesi gibi sorunların varmıydı :/
bır baska topıkte okudum (subatda hamılelıgnı ogrenenlerdı topıgın ısmı)arkadas hamıleymıs.
tşk ederm canım. ama bence 2.kürü tamamlamalısın, londralı nıckli kısıyı takip ediyordum bende, 3. kez denemesinde haile kalmıstı,üstelik baslarda 6 ayda bir adet görüyorum demişti,hayırlısı canım
kızlar biliyorum burda hep tam tersi şeyler konuştuk ama:
ben ilk 15 günlük aşamayı tamamladım şimdi 2. aşamadayım tabi bebek çalışmalarımız da devam ediyor. çevremdeki insanlar içme sogan spermin tutunmasını engeller söker ne var ne yoksa diyorlar, ben de saraçoğlu birşey olmaz ama hamile olduğunuzun farkına varırsanız bırakın diyor dedim...
içmeye devam ediyorum ama kafam da karışmadı değil, siz ne diyorsunuz?
mrb.bnm foruma üye olma sebebim hamile kalamamamdı.buradaki yazıları okurken soğan kürünü görmüştüm ve denemeye değer dedim.çoğu kişi memnun kalmış blki bi faydası olur diye başladım.eksiksiz olarak 2 kez uyguladım.kürün bittiği aydan 2 ay sonra hamile olduğmu öğrendim.şimdi gün sayıyorum.denemeye değer arkdşlar.hiçbir yan etkiside olmuyo ki çok hassas bi bünyem olmasına rağmen hiç bi sorun yaşamadım.azimle yapın.ALLAH izin verirse vesile olur İNŞALLAH.
kızlar biliyorum burda hep tam tersi şeyler konuştuk ama:
ben ilk 15 günlük aşamayı tamamladım şimdi 2. aşamadayım tabi bebek çalışmalarımız da devam ediyor. çevremdeki insanlar içme sogan spermin tutunmasını engeller söker ne var ne yoksa diyorlar, ben de saraçoğlu birşey olmaz ama hamile olduğunuzun farkına varırsanız bırakın diyor dedim...
içmeye devam ediyorum ama kafam da karışmadı değil, siz ne diyorsunuz?
Neclasi senin sorunun varmiydi?
yoktu dra gittm bütün tahlil tetkik ne gerekiyosa yaptırdım.eşimdede problem yoktu.sadece çok fazla iltihabım oluyodu.gerçi çok uzun bi zmn beklemedim yani 9. ayda hamile kaldım ama kafaya takıyodum işte.denemekte fayda var dedim.2 kez uyguladım kür bittkten 2 ay snra hamile oldğmu öğrendm.çok ciddi bi probleminiz yoksa deneyin bnce.ALLAH tanda ümidinizi kesmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?