kendimden geçtim yahu
soğan sevmeyen biri olark bunu içmek işkence gibi
ılımasını bekleyeceğim bir dikişte içeceğim olur öyle sanırım
sıcakken yudum yudum gitmiyor :18:
normalde de az az mi gelirdi? buradan edindigim bilgilere göre yerlesme kanamasi gibi .yerlesme kanamasi da pempemsi olurmus.Allah gönlne göre versn.sonucu bize yaz :)
bak gorursun sana sali HAMILESIN diyilecek insaallah bu kadar gecmis olur insallah
Selam kızlar. Bu soğan kürü tam olarak nasıl yapılıyor? idrar yolu iltihaplarina da iyi geldiğini duydum.cvp yazarsaniz sevinirim Teşekkürler.
ıns cnm ınsss..
az önce soğan kürümü içtim
aç tok farketmiyor sanırım baktım ama net bilgi bulamadım
ben aç içiyorum bilgisi olan var mı ?
hepimize şifalar olsun inşallahhhh
Bugün adeimin 7.günü bende soğan kürüne başladım bugün inşallah hepimiz mutlu haberler alırıız..........
benim de 9. gunum. pztsi gunu basladim bugun 3. gun. mybaby24 de var, hadi bakalim 3umuz ayni zaman diliminde gidiyoruz.amin ins bu ay bize guler.
gerçekten çok sıkıntılı bir şekilde içtim
sana tavsiyem burnunu tıka iç ve içtikten sonra bi kaç dk burnunu tutmaya devam et
ben agzıma mentollü şeker attım hemen duymayım diye iyi geldi
yoksa öğğ öğğ öğürdüm çıkıcaktı sogan suyu boşa gideckti
normalde yemeyen biriysen ben gibi inan bizim içn daha zor
ama bebeğim gelcekse bunuda yaparım dedim ve yaptım
takdir ilahi rabbimin şifamız olsun
yenilendigini biliyorum canim hatta buraya ben koydum ni kac sayfa onceydi ama dikkatle okursan bitimden iki gun sonra yaziyor.asagiya kopyaliyorum tekrardan.
Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.
Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.
merhaba
senle ayni gunde adet olmusuz, benim de 26 mart sali gunu basladi. dun de bitti ben bugun basladim sogan suyuna 7. gun diye. ilkini aksam yemeginden once ictim bi de birazdan yatarken icicem. vee sicakken dumani ustunde iciyorum bu sefer hadi hayirlisi artik.
selam ben adetimin 7 günü başladım... bir soğanı soyup 1,5sb su kaynadıktan sonra soğanı 4 e bölerek koydum 5 dk haşladım ve her sabah ve akşam aç karna soğutmadan sıcağa dönük ılık bir şekilde içtim.(tencerenin ağzı kapalı bir şekilde ılıcak) 15 gün yaptım...
ama arkadaşlar saraçoğlunun sitesinde günlerin değiştiği ile ilgili bişey yazdılar yanlış hatırlamıyorsam adet bitiminden 2-3 gün sonra demişlerdi... bir ya da iki sayfa geride olması lazım bi göz gezdir istersen
kizlar lutfen bana yazin bugun adetimin 3 cu gunu ben yarinnan sogan suyuna baslasam olurmu? bilgisi olan yazsi erken bitiyor adetim 3 gun suruyor en fazla 1 ve 2 ci gun oluyor 3 cu gun az 4 ve ya 5 kimi azaciq leke saliyor icsem olurmu yarin basliyimmi tez baslasam ziyan olmazki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?