bence sirasinida yazalim mesala yarin 22 nihsan sercem okuyucak 23 mybaby ve s...söyIediğin çok mantıkIı geIdi kuIagıma ozaman şöyIe yapıyorum şimdi
KatıIanIar :
Mybaby24 Sercem1 Ssirin Nukra Kirazagacım Ferideei
22 nisan pazartesi SERCEM e Adı: Aypara Anne adı Bahar
23 nisan saIı NUKRA ya Adı: AyşegüI Anne adı Zübeyde
24 nisan perşembe mybaby24 Adı:MutIu Anne adı Fatmana
25 nisan cuma Ferideei Adı: Feriha Anne adı ZeIiha
26 nisan cumartesi ssirin e
27 nisan pazar kirazagacıma
her gün bi kişiye sırasıyIa okuyaIım bu sırayı not aIın
sekine duâsı dert-sıkıntı gideren mucizevi dua burdan bakın nasıI okunduguna
aynen canım Iiste uzayabiIir ama ozaman yeniIeriz herkes yardımcı oIsun işte fikirIeirnizi verin meseIa ben sekine duasını biImiyordum baktım çok hoşuma gitti
birbirimize yardımcı oIaIım her konuda...
evet canim haklisin bende bugun duymustum zaten bende okudugmda cok inandim simdi cani gonulden inaniyorum bu duaya
bence sirasinida yazalim mesala yarin 22 nihsan sercem okuyucak 23 mybaby ve s...
kız sen okumucan yarın biz sana okucaz
yani hepimiz iIk sana okucaz sıradan gitcez işte kimin için okunacaksa anIadınmı şekerim
sen saIı başIıcan nukra için sonra çarşamba bnm için diye uzucak işte yazdıgım gibi
hergün 1 dua ama istersen topIu okuyabiIirsin vaktin yoksa
ben de öyIe yapabiIirim adet oIcam çnkü 2 3 güne
ben yarin okuyucam sizde bana okuyun okuyan kime nezaman okudu yazsin ben ilk sana okuyucam adetin gelmiyicek bebisin gelicek bak gor
sizin sohbetinize doyum oImaz yarın yeniden hber ederim ssirin ve kirazgacımda yazsın isimIeri günceIIerim yine
hadi öptüm sizi bende sizIeri seviyorum
işte insanın tanımadıgı görmediği biri seni anIıyor senn için çabaIıyor bu ne kdr güzeI bi duygu
herkese iyigeceIerr
Anneolmak carsambaya cok var gibi duruyo ama yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop bebiş haberini alcaz....
Kizlar bu dua isini sercemden baska kimse onemsemiyormu acaba fikrinizi alsam bi iyi olcak. Yada ben sercem e sercem bana okucak bu gidisle.hadi sizde katilin kizlar rabbum baskasi icin iyi dileyene kendisine kat kat iyisini nasp edermiş.
cnm bende duaya katılırım sen sayfayı oluştur istersen .hergün 1 kişiye meryem süresi okuyalım gebe kalmamız için.ben daha önce 41 meryem ve 41 yasin okumuştum ancak olmadı.ama ALLAH tan umut kesilmez bir başkasının ettiği dua çabuk kabul olurmuş.
canim her dua cok guzel hepsi Allahim hepsini oyle gondermiskki birini birinnen geride koymak olmur bu duani yapalim bekleyelim sonra gece 2 ruket namaza geceriz her kisi icin sonrada meryem suresinne insallah adini anne adini yaz ekleyelim senide opdu
bence sirasinida yazalim mesala yarin 22 nihsan sercem okuyucak 23 mybaby ve s...
karnım agrıyo sanki yada afedersiniz gazım mı var ya icerde ne oluyo korkuyorum sonucu bi öğrenseydim
Sirincim hergun katilmak isteyenler icin bi dua okuyalim dedik ama duanin ne olmasi konusunda karar veremedik.simdilik kirazagacim sercem ve ben katilimciyiz istersen senide ekleyim.
bence herkes yasin duasi okuyor bizde sekine duasi okuyalim cok tesirli bir dua ve okunus kaydalari var netden baka bilirsiz cok guzel dua ne dersiz 4muz icin ssrin de dahil olmakla okuyalimmi bu duani 19 ayetden olusuyor ve niyyet ucun okunan duaymis peygemberlerimizden kalmis ve fezileti buyukmus
Sekine duasimi? Duymadim ama bakarim internetten.sirin kirazagacim yrn haberleselim yazin bana. Anne adi
Olmasi sart diyorsan onuda yazariz ozel mesajdan
bugun veya yarin siz yazin bana adlarinizi ozelden anne adlarinida ben yarin basliyim kimler yazicak sen kirazagacim birde sirin bende size yazarim anlasdikmi?
Sekine duasi ve Allahin 99 adi
Sercem kirazagaci mybaby ssirin
Sali sercem bize okucak vakti yokmus onun
Sali bizde serceme okuyalim
Carsamba kirazagacima okucaz
Peesembe bana okunacak
Cuma ssirine okunacak
Tamam midir?
bugun veya yarin siz yazin bana adlarinizi ozelden anne adlarinida ben yarin basliyim kimler yazicak sen kirazagacim birde sirin bende size yazarim anlasdikmi?
evet canim bu karari verdiyine sevindim cok guzel dua diymi okuyalim buda bizlerden bu siteye yadigar kalir bu dua hepimize ugurlu olucak buna cani
gonulden inaniyorum cok guzel dua lutfen okuyun kimse kimseyi ihmale vermesin kardes gibi yapsin okusun Allahda duysun bizi tez bir
zamanda bizede evlat yetirsin versin
canim ben sana atdim ozelden nukraaaaaaaaaa kirazagacim ssrin nerdesiz atsaniza adinizi anne adinizi bekliyorum
sekine duâsı dert-sıkıntı gideren mucizevi dua
evet arkadaşar nasıI okuyacağımızı bu Iinkten bakarak çözebiIirsiniz.
şimdi günceI Iisteyi yapıyorum
katıIanIar: sercem nukra kirazagacım ssirin mybaby24
arkadaşIar sıra yapmıyorum ozaman 5 kişiyiz herkes kendi hariç 4 kişiye sırasıya okusun 1 defa
anne adı ve kendi adınızı yazın özeIden katıIanIara ben yrn hepiniz için sırasıyIa başIıcam sekine duasına ve AIIah ın 99 adını
anIaşıImayan bişey var mı ?
Ben bu duayı ayeti Kuran'ı Kerim'de bulamadım canlarım yayanlış birşey okumayalım...
Tamam internette güzel anlatmışta
Bizim kirabımızdaki evlat duaları belli ayetlerde var...
Bakara : 127-129
Saffat: 100
Enbiya: 89-90
Al-i İmran: 38-39
Meryem: 4-6
Furkan: 74
Araf: 189
Bence bu dualardan birini okuyalım derim... Ardından Allah'ın 99 ismini okuyup bitirelim...
Ne dersiniz?
Ben bu duayı ayeti Kuran'ı Kerim'de bulamadım canlarım yayanlış birşey okumayalım...
Tamam internette güzel anlatmışta
Bizim kirabımızdaki evlat duaları belli ayetlerde var...
Bakara : 127-129
Saffat: 100
Enbiya: 89-90
Al-i İmran: 38-39
Meryem: 4-6
Furkan: 74
Araf: 189
Bence bu dualardan birini okuyalım derim... Ardından Allah'ın 99 ismini okuyup bitirelim...
Ne dersiniz?
cnm nete sekıne yaz cıkıcak bılındık bır duadır
ha bırde cnm bu peygamber efndmızın duasıdır ...buyuk cevsende var ..anlamını oku bırde ıstersen ıcın rahat etsın ..yanı kuranda yok ....bırde zaten ısteyen dua ederken aktardıgın dua ayetlerıylede dua edebılır
ya arkadaşlar ben de çocuk tedavisi göryrm.bu ay hayıt tohumuna da başldm ama kimileri hayıtın prolaktini yükselttiğini söylüyo.hayıtla hamile kalan ya da prolaktini yükselen var mı lütfen yardımcı oln
sitenin adresi ne?ve msj yazabilmem için üye olmam gerkyo mu?????Bir bilgim yok canım...
Arkadaşlardan bilen varsa yardımcı olacaktır...
İstersen saraçoğlunun sitesine direk mesaj atabilirsin cevap veriyor canım...
Daha doğru ve net bir bilgiye ulaşırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?