canım bende okudum feriha arkadaşın duasını .. yalnız benim annemin ve kendi ismim listede yazmamışsın benim adım medine anne adı zeynep düzenlersen çok sevinirim . birde sanki listede olan herkes duaları okumuyor mu ? yoksa bana mı öyle geldi ??
ay valla diktim canım yaaa ne bileyim bana öyle tiksindirici gelmedi hatta aksine hoşuma bile gitti alışkanlık yapacak diye korkuyorum
kaç gündür böylesin canımya kizlar benim de hala adetim sokulmedi bu ne yaa. tam tamam artik banyomu yapcam temiz sayicam kendimi diyorum bi leke daha goruyorum. ama oyle gelen giden bisi yok. yani artmiyo akmiyo ne yapim bilmiourm
canım seninadetinsöktümü kırmızımı geliyo?yok artıkalışkanlık mı yapacak
kız ben öğüre öğüre içiyom yaa
Allah ım şifanı versinde gerek kalmasın tekrar içmene inşallah
kaç gündür böylesin canım
Ben banyomu yaptım bu lekelenne gibi oldu hiç bişey anlamadım
herkes nerde ya yoksam gece gündüz calısıyonuz mu :) küstüm işte
kızlar bugün 4. günüm ve ben hakikaten faydasını görmeye başladım kasıklarım sanki yerinde nsökülüyo gibi ağrıyo hemen sonrasında akıntı geliyo ayrıca çok fazla tuvalete gidiyorum neredeyse 10 dk bir tuvalet ihtiyacım oluyo. ki bu benim için çok iyi bi haber çünkü ben normal şartlarda günde en fazla 3 defa tuvalete gidiyorum. soğan kullanmaya başladıktan sonra herşey değişti çok mutluyummmm
bende de soğan kürü içerken akıntı çoğalıyor du canım rahatlatıyor
aman canım rahatlatsın ne çektiysem akıntı olmadığı için çektim ilk gebeliğimde bu yüzden sonlanmıştı. inşallah tertemiz olurumda ikinci sağlam gelir
akıntı olmadığı için derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?