- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar.
soğan küründe 8. günüme girmiş bulunmaktayım.
ama benim kasık ağrılarım hiç bitmiyo yaa.
akıntım çok güzel yani güzel derken atabiliyorum ama kasık ağrımın sebebide içimin temizlenmesimi acep:26:
seIam canım çogu gitmiş azı kaImış canım
8.gün gayet güzeI bence akıntı ve kasık agrısı oIması etki ediyor demekki
bende yarın başIayacagım yeniden şimdiden burnumda tütüyor kokusu![]()
valla şimdiye kadar hiç sağ tarafımda ağrı hissetmemiştim bu ay sağ tarafta da ağrı var
haftaya çarşamba bitiyo benim sonra 4 gözle ikinci kürü bekleyeceğim ben tadını çok sevdim hatta inan bana bçt daha kötü geldi onu devam edemedim ama bunu 3 öğün bile içerim![]()
ohh ohhhhhh maşaIIah sana ama 2 öğün iç sen abartma sakın
neyin kafası bu:26:? soğan kafası tabiikii
ayy çok eğIendimmmm burda kendi kendime![]()
yok kıs fazlasını içmem tabisi. ama ben şimdi 15 gün kullanıp bırakcam sonra adet olmayı beklicem e olunca ne zaman başlıcam kullanmaya onu bilemiyorum
ALLAH razı olsun arkadaşlarım ALLAH ıma binlerce şükür sizi tanıdım RABBİM gönlünüzdeki muradınızı versin bana dua ettiğiniz için RABBİM sizi hiç sıkmasınmedne kardeşim birazdan senin duanı okuycam bitince hemen buraya yazcam kardeşim
anaaa ee çatlamış kız yumurtan işte 2 koyu çizgiden sonra 2.çizgi silikleşmişse çatlamış demektir ben öyle biliyorum bugünüde değerlendirinbacım benim bugünkü test çok fenadünkü çabalar boşa gitmez inşallah
yakalayacaz diye harap ettik kendimizi ama bi de şu teste baksana
Eki Görüntüle 699982
hayırlısı olsun arkadaşımyok canım bu aralar akıntı çok yok adetin 13 günü bayagı akıntım oldu sogan kürü de kullanıyorum son 3 gün bakalım hayırlısı
aç karnına içme tok içiyosun sanırım.katlancaaz arkadaşım napalım taktir YÜCE RABBİMİN o dilerse oluramin canım hayırlısı inşallahöyle çok akıntım yokta arada su gibi yoğun bi akıntı geliyor
bu arada senin kacıncı ayın soğan küründe kusum inşallah tez zamnda gelir meleklerimz yaa
sağol canım bi de dediğin gibi yapayım ben içerken biraz zorlanıyorum ve sonrasında bütün gün arada mide bulantım oluyor iştahımda azaldı sanki bunu soğan kürüne bağlıyorum ben.ama katlancam napim bi hafta bitti sayılır kaldı bi haftam dayancaz artık inşallah hepimiz bu kürle kavuşuruz en yakın zamanda meleklerimize
![]()
ucuz hem hemen geliyo ben geçen cuma gecesi sipariş verdim pazartesi sabahı geldi arada hafta sonu olmasına rağmenucuzmuş ya bende internetten bakayım ozaman
ohh maşaIIah
o yumurtaIar bebiş oIcak inşaIIah
hadi gittim ben dua okumaya geIirim bitince
ohh ohhhhhh maşaIIah sana ama 2 öğün iç sen abartma sakın
neyin kafası bu:26:? soğan kafası tabiikii
ayy çok eğIendimmmm burda kendi kendime![]()
anlamadım canım tok karna mı içiliyor ben yemekten yarım saat önce falan içiyorumaç karnına içme tok içiyosun sanırım.katlancaaz arkadaşım napalım taktir YÜCE RABBİMİN o dilerse olur![]()
aç karnına içersen zayıflatır kiloda verirsin fazla kilon varsa aç karnınada içebilirsin ama kilo vermek istemiyorsan tok karnına iç sen aç içtiğin için miğdden bulanıyo demek aç tok farketmez bebek için.Saatte önemli değil sabah akşam -öğlen gece yatmadan önce fark etmezanlamadım canım tok karna mı içiliyor ben yemekten yarım saat önce falan içiyorumyanlış mı biliyom ben yoksam ya bi de saate dikkat etmiyorum ban bazen sabah akşam bazen öğlen ve yatmadan önce içiyorum ondan bişey olur mu :26:
aaaa ben aç karna içiliyor biliyordumaç karnına içersen zayıflatır kiloda verirsin fazla kilon varsa aç karnınada içebilirsin ama kilo vermek istemiyorsan tok karnına iç sen aç içtiğin için miğdden bulanıyo demek aç tok farketmez bebek için.Saatte önemli değil sabah akşam -öğlen gece yatmadan önce fark etmez
eczanelerde pahalı oluyo kredi kartı kullanıyosanız g.g. da var laboquic 20 tanesi 20 lira hemen geliyo ben 20 tane aldım başka bi yerdende almıştım 20 tane etti 40 tane ilk defa yaptım yani dün çift çizgi çıktı bence ondan al canım
anaaa ee çatlamış kız yumurtan işte 2 koyu çizgiden sonra 2.çizgi silikleşmişse çatlamış demektir ben öyle biliyorum bugünüde değerlendirin![]()