- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
arkadaslar benim adım zeliha ama çok dikkat edelim ne eksik ne fazla tam okumamız gerekiyor
evt arkadaşlar ne eksik ne fazla herkez payına düşeni itinayla okusun RABBİM kabul etsin (çok mutluyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar benim adım zeliha ama çok dikkat edelim ne eksik ne fazla tam okumamız gerekiyor
eee herhalde yanii sende canım :)) biz ilişkiden hemen sonra gusul alırız[/QUOT
iliskiden hemen sonra dus almak hamileligi engelliyor diyorlar ama ((((((
CANIM salı akşama kadar bitecek ne zmn başlamak istersen şuandan itibaren başlayabilirsin
canım senin anne adınıda eklemem gerek yazabilirmisin
allah kabul etsin ben aksam basliyim o zaman cunki cok isim var bugun evi temizlemeliyim yimek yapmaliyim camasir filan derken banyo abdest almak cunki afedersiniz kocanla yatdikdan sonrada biz abdest aliriz eyer namaz kilinacaksa bizde gerekli sizdede oylemi? bunlar hepsi aksam bulur yani :119:
evt arkadaşlar ne eksik ne fazla herkez payına düşeni itinayla okusun RABBİM kabul etsin (çok mutluyum)
sercem1;iliskiden hemen sonra dus almak hamileligi engelliyor diyorlar ama ((((((
canım namaz kılsan da kılmasanda gusul abdesti alınır çok günah sen öyle gezdikçe yerler bile titrermiş yani o kadar günah
canım namaz kılsan da kılmasanda gusul abdesti alınır çok günah sen öyle gezdikçe yerler bile titrermiş yani o kadar günah
Canım yani hemen dediğim öyle uyumayız uyumadan alırız sabahı beklememek gerekir herhangi bi mazeret yoksa
aynen benim annemde hep bana öyle derdi... şimdi 1 saat falan yatakta pinekliyom sonra zor oluyor banyo yapması iyice mayışmışken ama :)))
valla kızlar benim bildiğim kadarıyla, uyuyup uyanınca hemen ilk iş banyo yapmak koşuluyla o şekilde uyuyabilirmişiz. yeni güne temiz girmemiz gerekliymiş. yani bana hep bu şekilde önerildi, tv'de bazı hocalardan da duymuştum. sonuçta eşimiz helalimiz...
Canım yani hemen dediğim öyle uyumayız uyumadan alırız sabahı beklememek gerekir herhangi bi mazeret yoksa
aynen benim annemde hep bana öyle derdi... şimdi 1 saat falan yatakta pinekliyom sonra zor oluyor banyo yapması iyice mayışmışken ama :)))
bende oyle yapiyordum ama yanlismis :26:
valla kızlar benim bildiğim kadarıyla, uyuyup uyanınca hemen ilk iş banyo yapmak koşuluyla o şekilde uyuyabilirmişiz. yeni güne temiz girmemiz gerekliymiş. yani bana hep bu şekilde önerildi, tv'de bazı hocalardan da duymuştum. sonuçta eşimiz helalimiz...
anladim arkadaslar demekki ben yanlis yapiyormusum :26: bugunnen oyle yapmak yok artik
bende oyle yapiyordum ama yanlismis :26:
yanlış olduğundan emin değilim. ben de bu şekilde yapıyorum.
HERKES SALI AKŞAMA KADAR 1111 ADET OKUYACAK DÖRDÜMÜZ İÇİN
Aşağıda önce kendi adımız sonra anne adımız yazıyor.söylerkende ''bahar kulundan olma aypara kuluna'' gibi söyleyin yani ben öyle duymuştum
hatta neden sadece anne adı oluyor dediğimde çünkü babasının kim oldugunu sadece annesi bilir dediler çok şaşırmıştım:44:
SERCEM...............adı:AYPARA anne adı:Bahar
MYBABY24...........adı:MUTLU anne adı:Fatmana
HİSARBUSELİK......adı:MÜJDE anne adı:GüIer
BEYBİSİM............adı: ZELİHA anne adı:Türkan
^^^^^^RABBİM SEN DUALARIMIZI KABUL ET^^^^^BİZLERE hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak.
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak.
vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün, aklı yerinde, hiçbir azası eksik olmayan
kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel,bahtı güzel,kaderi güzel yazılı ömrü uzun evlat sahibi olmayı nasip et ALLAH'ım..
analı babalı büyütmeyi nasip et.....sen bizim için hayırlısıyla ver rabbim ve isteyen herkese. AMİN
hemen sonra hamileligi engeller bazilari ve bende uyuyub sabah yapiyorum banyoyu oyle yapmak hamile kalmayada yardimci oluyo diye duydum
hemen sonra hamileligi engeller bazilari ve bende uyuyub sabah yapiyorum banyoyu oyle yapmak hamile kalmayada yardimci oluyo diye duydum
arkadaslar sabah ezanına kalkamadıgımız zaman o ezanda o sekilde yatmak günahtır diye biliyorum bir de ölüm var o sekilde ölmek istemeyiz size birsey anlatmak istiyorum van depreminde duymustum kadın ve esi o şekilde yatmislar sonra deprem olunca adam kaçalım demiş kadında güsül almadan çıkmam demiş o sırada kadın güsülü alıyor depremden sonra bakıyorlar ki kadın havluya sarılmıs sekilde ölüyor ne kadar dogru bilemem ama ben hemen yaparım banyoyu