Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

oluyor herkesde canim hayirli ugurlu olsun insallah bebisin gelir

senin icinde hayirli ugurlu olsun tez zamanda bebisderiniz gelsin

saolun kızlarrrr... içimi ferahlatınız..

bugün adetimin 13.günü, soğanda 7 günüm ,5 gündür ovulasyon(yumurtlama) testi yapıyorum.bugün belirgin şekilde 2 silik cizgi gördüm.net bi şekilde .şu bi kaçgün daha takip edecem .çizgiler en koyu olduğu zaman akşam bebek yapacaz bakalım .:))))) dün dayanamadım gebelik testide yaptım :)) tek çizgi,çift çizgiyi yakalayacam inş.dünde güzel bir rüya gördüm kızlar ..kendimi ikilere hamile gördüm.rüyamda bir ses ikizlerin isimlerini söyledi.inşallah gerçek olur banada dau edin .bebişlerim olursa o isimleri koymayı düşünüyorum...

Son düzenleme:
kızlarrr....

bel -kalça ve kasık bölgesinde karıncalanma ,hafif hafif batmalar var ben bunu iki şeye yoruyorum.

- soğan kürü ya faydalı geliyorrrrr
- yada bu gün ovulasyon testinde çift çizgiyi görmeye başladım .5 gündür yapıyordum.bu kadar belirgin görmemiştim.
ben yumurtlamaya başladım:))) bu hafif batmalar .karıncalanma bundan olabilir .2 gündür var çünki:)))))

bi fikri olan varsa paylaşsın lütfen ,birbirimizi bilgilendirelim

Son düzenleme:
DENİZ14 merhaba .....

1.adet dönemi : Adetin 7.günü başla 15 günde süreyle günde 2 defa aç karna yemekten 15-20 dk.önce iç
a): sabah-akşam
b): yada akşam -gece yatmadan
2.adet dönemi :adetin olacak bu süre zarfında (boş geçecek yapmayacan )
3.adet dönemi:3.dönem adetin gelmeden 10 gün önce başla .10 günden sonra bırak
4.adet dönemin de yine adetin gelmeden 10 gün önce içebilirsin....
bu şekilde dört ay kullanabilirsin .kisti olanlara dört ay kullan diyor.

inşallah bu süre zarfında hamile kalırsın.. hamiş olursun

NOT: 15 günden fazla içme

1.TUR :15 GÜN adet bittikten sonra
2.TUR :10 GÜN adetten önce
3.TUR :10 GÜN adetten önce
4.TUR :10 GÜN adetten önce

cook tesekkur ederım kızlar amin inşallah canım:) burası guzel bır sıteymıs bayıldım hemen herkes cevap verıyor ılgılı ve candan. harıka bır grup... ben soğan kurunu mıdem rahatsız olduğu ıcın denıycem dokunursa ıncır kuru yaparım umarım bu kür de etkılıdır kullanımını o zaman tekrar size danışıırım teskkurler tekrar

benimdeee 15 günlük sogan kürüm bugun bittiiii.tüp bebekk yaptıracagim içinn içim temizlensinn dedimm...adete 1 haftaa var...amaa benden bugun acıkkk yeşill bi akıntııı geliyoo

saolun kızlarrrr... içimi ferahlatınız..

bugün adetimin 13.günü, soğanda 7 günüm ,5 gündür ovulasyon(yumurtlama) testi yapıyorum.bugün belirgin şekilde 2 silik cizgi gördüm.net bi şekilde .şu bi kaçgün daha takip edecem .çizgiler en koyu olduğu zaman akşam bebek yapacaz bakalım .:))))) dün dayanamadım gebelik testide yaptım :)) tek çizgi,çift çizgiyi yakalayacam inş.dünde güzel bir rüya gördüm kızlar ..kendimi ikilere hamile gördüm.rüyamda bir ses ikizlerin isimlerini söyledi.inşallah gerçek olur banada dau edin .bebişlerim olursa o isimleri koymayı düşünüyorum...

cok guzel ruya gormussun Allah nasib etsin insallah ederde koyarsin adlari ruyalar gercek olsun .. benimle ayni durumdasin insallah ikimizde ayni anda hamis kaliriz bu mubarek gunde en cok dilediyim bu benim esim beni gormus ruyasinda gormuski test yapmisim ve cift cizgi cikmis ve ona sevincli birsekilde gostermisim ay insallah gercek olur
bende 13 gunumdeyim ve 9 cu gunden beri test yapiyorum silikdi bugun 13 gunum ve koyu cikdi cizgim cok sevindim gebelik icin cok erken yapmissin testi 10 gun gecsin birlikte yapariz birliktede bugun yakaladigimiz gibi cift cizgiyi yakalariz gebelik testin de insallah Mevlam bizede bunu yasatir

benimdeee 15 günlük sogan kürüm bugun bittiiii.tüp bebekk yaptıracagim içinn içim temizlensinn dedimm...adete 1 haftaa var...amaa benden bugun acıkkk yeşill bi akıntııı geliyoo

yesil akinti hic duymadim belki beyaz ve ya sari gibidir sana oyle gelmis canim... insallah canim hayirli haberlerini en yakin zamanda duyurursun bize burdan ki hamilesin :16:

selam bende adetimi bekliyorum klomen kullanmak için soğan küründen bir kere sağlıksız gebeliğim olmustu saraçoğluna mail attım klomenle kullanıp kullanamayacağımı sordum kullanabileceğimi söyledi . inşallah bu ay olur seninde canım rabbim yardımcın olsun

canim nasilsin arkadasim iyimisin? insallah bu sefer salikli bebisin olucak seni burda gorduyume cok sevindim :54:

canim nasilsin arkadasim iyimisin? insallah bu sefer salikli bebisin olucak seni burda gorduyume cok sevindim :54:

ayyy canım arkadasım nasılsın ben iyiyim kilo problemim var biraz verdim az daha versem insallah klomenle olur bu sefer bu mubarek gecede hepinize dua ediyorum canım rabbim senin yüzünü güldürsün insallah tez zamanda

cok guzel ruya gormussun Allah nasib etsin insallah ederde koyarsin adlari ruyalar gercek olsun .. benimle ayni durumdasin insallah ikimizde ayni anda hamis kaliriz bu mubarek gunde en cok dilediyim bu benim esim beni gormus ruyasinda gormuski test yapmisim ve cift cizgi cikmis ve ona sevincli birsekilde gostermisim ay insallah gercek olur
bende 13 gunumdeyim ve 9 cu gunden beri test yapiyorum silikdi bugun 13 gunum ve koyu cikdi cizgim cok sevindim gebelik icin cok erken yapmissin testi 10 gun gecsin birlikte yapariz birliktede bugun yakaladigimiz gibi cift cizgiyi yakalariz gebelik testin de insallah Mevlam bizede bunu yasatir

teşekürler canım... inşallah seninde rüyan gerçekleşir.bizde bu gece bol bol dua ettik.bende bu gün yine ovulasyon testi yaptım.aynı dünkü gibi silikti.yapmaya devam edecem... bakalımm koyu çizğiyi yakalayacakmıyım.eşimde sorun yok.bende çukulata kisti vardı.soğan kürü yapıyorum .benim yumurtalar az ve yavaş büyüyorlar ondan bu çizgi silik çıkıyor sanırım.inşallah ikimizde hamile kalırız aynı günde hamiş testi yaparız.benim adetim hep 28 günde olurdu.geçen ay tüp bebek denedik.tutmadı.ve adetim 30 günde olmuştu.bakalım bu ay ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum...

ayyy canım arkadasım nasılsın ben iyiyim kilo problemim var biraz verdim az daha versem insallah klomenle olur bu sefer bu mubarek gecede hepinize dua ediyorum canım rabbim senin yüzünü güldürsün insallah tez zamanda
sagol bitanem insallah seninde yuzun guler ramazan baslar baslamaz hamile kalirsin insallah iki bayrami birden kutlarsin bende sana dua ediyorum insallah bebeyine kavusursun bu sefer sagsalim :16:
teşekürler canım... inşallah seninde rüyan gerçekleşir.bizde bu gece bol bol dua ettik.bende bu gün yine ovulasyon testi yaptım.aynı dünkü gibi silikti.yapmaya devam edecem... bakalımm koyu çizğiyi yakalayacakmıyım.eşimde sorun yok.bende çukulata kisti vardı.soğan kürü yapıyorum .benim yumurtalar az ve yavaş büyüyorlar ondan bu çizgi silik çıkıyor sanırım.inşallah ikimizde hamile kalırız aynı günde hamiş testi yaparız.benim adetim hep 28 günde olurdu.geçen ay tüp bebek denedik.tutmadı.ve adetim 30 günde olmuştu.bakalım bu ay ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum...

benimde qaliba yumurtalar tenbel hic takib etdirmedim ama qaliba oyle.. canim sen kac yillik evlisinki tup bebek yaptirmissin sorun yoktusa beklemek en iyisi bende arada istedim tup bebek ama cok erken demisdiler bana hadi hayirlisi bakalim gebelik testimiz yuzumuzu guldurucekmi bu sefer.. bende kur yapiyorum gunde 1 defa iciyorum aksamlar 2 kere yapmaga korkdum bir sorunum yok ziyan eder diye bakalim hayirlisiyla kaliriz hamile insallah bu ay :10:

ben bugun ovi kullandim silik cikti dunkinnen biraz silik dun koyuydu ama bu ne demek inci sen bilirsin yani yumurta catladimmi simdi? bugun 14 cu gunum

selam arkadaşlar kürtajdan sonra ilk adetimi oldum şimdi yeniden soğan kürü yapıyorum, malum soğanlar taze inşaallah bi farkı yoktur. inşaallah hepiniz iyisinizdir

sagol bitanem insallah seninde yuzun guler ramazan baslar baslamaz hamile kalirsin insallah iki bayrami birden kutlarsin bende sana dua ediyorum insallah bebeyine kavusursun bu sefer sagsalim :16:

benimde qaliba yumurtalar tenbel hic takib etdirmedim ama qaliba oyle.. canim sen kac yillik evlisinki tup bebek yaptirmissin sorun yoktusa beklemek en iyisi bende arada istedim tup bebek ama cok erken demisdiler bana hadi hayirlisi bakalim gebelik testimiz yuzumuzu guldurucekmi bu sefer.. bende kur yapiyorum gunde 1 defa iciyorum aksamlar 2 kere yapmaga korkdum bir sorunum yok ziyan eder diye bakalim hayirlisiyla kaliriz hamile insallah bu ay :10:

merhaba sercem1 ...

Benimde yumurtalar tembel canım yaa:)) geç büyüyorlar ,birde bende çukulata kisti var sağ tarafta.kist olduğundan dolayı tüp bebeği deneyelim dedik.ilaçlar iğneler kullandık.doktor çok ümitliydi.6 mayısta yumurtalarım toplandı.6 tane .4 tanesi 1 kalitede döllenme olmuş.2 tanesini tranfer ettiler .9 mayısta .20 mayısta kan testi yaptırın demişlerdi.bizde yaptırdık.beta 1.08 çıktı.doktorla görüşme sonunda neğatif olduğunu öğrendik :(( sağlık ocağında yaptırmıştık oradaki doktor .2 gün sonra tekrar yapalım dedi.tekrarkan testi yapık bu defa beta değerim 0,8 çıktı.27 sinde tüp bebek doktorumuza gittik.çok ümitliydim dedi.uyutup rahime bakalım dediler (bi adı vardı ama o üzüntüyle aklımda kalmamış ),bir ilaç veriyorlarmış rahime en ince inceliyorlarmış.eşimle bizde yaptırmadık. 22 mayısta adet olmam gerekirken olmadım.bende 23 mayısta incir kürüne ve süt ve maydonoz buharı yaptım..yumurtalara faydası olurda adet olurum die.ve ertesi gün 24 mayısta adet oldum.çok bi akıntım gelmedi ama parçalar düşmeye başladı. ,..şimdi bat günüm 21 HAZİRAN

BEN 37 yaşındayım
13 aylık evliyim

ben bugun ovi kullandim silik cikti dunkinnen biraz silik dun koyuydu ama bu ne demek inci sen bilirsin yani yumurta catladimmi simdi? bugun 14 cu gunum

ne tesadüf ki benim de ovulasyon testlerim

adetin 9.günü başladım => tek çizği
adetin 10.günü => tek çizgi
adetin 11.günü => tek çizği
adetin 12 günü=> çift çizgi çok silik
adetin 13.günü=> çift çizgi silik
adetin 14.günü => çift çizgi silik
adetin 15.dünü=> çift çizgi çok silik çıktı bende de,aslında bugün diğer çizgiden daha koyu olması gerekiyordu.benim cumartesiden sonra yumurtlamam düşecek ,pazar belki yumurtlarım. testi yapmaya devam edecem bakalım ne olacak.yumurtalarımız tembel ondandır diye düşünüyorum.yada bu ay az yumurtladık .tüp bebek tedavisinde benim 6 yumurtam büyümüştü .bu bazılarında 14 felan olabiliyor bence bundandır.aslında ben çok çalışkanım :))))) yumurtalarım tembellik yapıyo.incir kürü bu tembellere iyi geliyormuş.benim incirde 16. günüm /daha 9 gün devam =25 olacak çalışmalara devam :))) yılmak yok ... adet gününe kadar

benimde 14.günüm dündü:))

yumurta oluşması :) 28 günde adet olanlarda 14.güne kadar yumurtalar (genellikle 18-20 mm) kadar büyürler .(folikül denilen kesecik)

yumurtlama :)ise içinde yumurta bulunan kesenin yırtılması (çatlaması ) ile bizim yumurtalar yumurtalıktan dışarıya salınıyor. anlık bir olaydır ancak yumurtalıktan salınan yumurta en fazla 12-24 saat kadar yaşayabilirmiş. rahime doğru yol alan yumurta kanalda yada rahimde sperm ile buluşurlarsa döllenme olur.

bizim yumurtlar 12-24 saat .yani
erkek spermi 48-72 saat yaşayaliyor rahimde

çatlaması olduktan sonra en fazla bir gün içerisinde gebelik şansı vardır diyorlar ama ben adet olana kadar çalışmalara devam edecem ..kısmet

bizimkiler büyük ihtimal keseden kaçtılar,firar ettiler:) o yüzden silik çıkıyor olabilir:))))) hahhaa
ne çabuk büyüdülerde firar ettiler ... benim kiler tembel bu kadar çabuk olmaz yaa:)) hahhaaa

Son düzenleme:
Merhaba
Birsey sormak istiyorum. Ben hamileyim allahim isteyen herkese nasip etsin.
Ben yengem icin birsey sorcaktim. 1 seneyi gecti bebek istiyorlar ama olmadi. Üzülüyor ister istemez. Adetleri cook düzensiz oldugu icin sanirim olmuyor. Sogan kürünü denemesi icin ikna ettim. Ama düzensiz adet olunca ne zaman baslamali nasil yapmali bir bilen varmi? Kac gün kullanacak?

Merhaba
Birsey sormak istiyorum. Ben hamileyim allahim isteyen herkese nasip etsin.
Ben yengem icin birsey sorcaktim. 1 seneyi gecti bebek istiyorlar ama olmadi. Üzülüyor ister istemez. Adetleri cook düzensiz oldugu icin sanirim olmuyor. Sogan kürünü denemesi icin ikna ettim. Ama düzensiz adet olunca ne zaman baslamali nasil yapmali bir bilen varmi? Kac gün kullanacak?

Allah sagsalim kucagina almayi nasib etsin tatlim canim eger kisti filan yoksa pko diyilse 1 gunde ice bilir adeti bitdiyi gun baslasin 15 gun yapsin gunde 2 defa sabah aksam icsin 2 ci kurunu adeti bitince yapsin ama 10 gun yapsin.. ac karnina icmeli

Back
X