Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstine görme canım adetin çok az geldiyse hamile olabilirsin benim gecen yaz basım geldi adet oldum sökmedi kahve et parcası ateslendim gözüm karardı 2gün söktü bildigin adet oldjm doktora gittim kontrol etti antibiyotik verdi tahlil yapmadan hap bitti 4gün sonra düşük yaptım:-( hap içme dikkatli olabilirdoktora
Peki senin soruunun neydi policistik over mi yoksa sadece olmuyor mu
Üstine görme canım adetin çok az geldiyse hamile olabilirsin benim gecen yaz basım geldi adet oldum sökmedi kahve et parcası ateslendim gözüm karardı 2gün söktü bildigin adet oldjm doktora gittim kontrol etti antibiyotik verdi tahlil yapmadan hap bitti 4gün sonra düşük yaptım:-( hap içme dikkatli olabilirdoktora
Peki senin soruunun neydi policistik over mi yoksa sadece olmuyor mu
Düşükte ögrendim 4 mm kıst var demişti sol yumurtalıgında şimdi düşükle oda yok oldu 6ay oldu düşük yapalı şimdi yine ugrasıyoruz
Arkadaşlar aranızda incir kuru nu deneyen varmı cevap lütfen soğan kurunu içemedım onun için incir kurunu denemek istiyorum
Düşükte ögrendim 4 mm kıst var demişti sol yumurtalıgında şimdi düşükle oda yok oldu 6ay oldu düşük yapalı şimdi yine ugrasıyoruz
Hmm gecmis olsun benmki umutsuz vakalardan.ama allahtan umidimi kessmiyorum umarim allah bizimde yuzumuzu guldurrr..
3 ay soğan kürü kullandım hemde saati saatine aldım ve inanarak içtim fakat 3 ayın sonunda doktora gittiğimde kistlerim dahada büyümüş olarak duruyordu ve endometriosiz dedikleri bir et parçası da vardı yumurtalıklarımda ayrıcaaaaaaa yumurtalıklarımı iltihap kaplamıştı aşırı sancı ile ağlayarak gittim doktora yani olabilecek herşey olmuşsoğan kürü belki başka şeylere fayda etmiştir ama kistlerime etmediği aşikar
doktor ameliyatla kistleri ve endometriosizi almazsak bebek sahibi olamayacağımı muhtemelen yumurtalık kanalını et parçasının tıkadığını söyledi
1 ay sonra lakoroskopi olucam
moralim 0
bebek bebek derken sağlığımdan oldum yataktan bile eşim kaldırıyo üstümü giydiriyo yumurtalık iltihabı felaket ağrı ve sancı yapıyor Rabbim kimseye yaşatmasın
çok mutsuzum sürekli ağlıyorum Dua edin benim için ne olur
![]()
Hmm gecmis olsun benmki umutsuz vakalardan.ama allahtan umidimi kessmiyorum umarim allah bizimde yuzumuzu guldurrr..
Amin cnm bıgün vücut sıcaklıgım düştü :-( ve adet oldum nr zormuş yaaaa artık sıkıldım gercekten benimki senede bir kere tutuyo oda düşüyo ::-(
Amin cnm bıgün vücut sıcaklıgım düştü :-( ve adet oldum nr zormuş yaaaa artık sıkıldım gercekten benimki senede bir kere tutuyo oda düşüyo ::-(
Seninki en azindan tutuyi benim ne gelen var ne giden napicaksn hayat iste sonucta heppimiz insaniz allahin takdirinden oteye gidemeyiz..
Seninki en azindan tutuyi benim ne gelen var ne giden napicaksn hayat iste sonucta heppimiz insaniz allahin takdirinden oteye gidemeyiz..
Amin bide tarcın çörek otu bal denicem bugün baslıcam hergünde adacayı içececem dogurganlıgı artıyomuş bakalım
Amin bide tarcın çörek otu bal denicem bugün baslıcam hergünde adacayı içececem dogurganlıgı artıyomuş bakalım
Bence sen inciri dene ama tarcn bal da iyi ben bu ay yedim 10 gun sonra biraktm pco oldugum icin arttirmasndan korktm
Sen pcoyla ilgili biseyler biliyomusun peki
Sen pcoyla ilgili biseyler biliyomusun peki
Yok bilmiyorumda ben dün adet oldum 2günüm 1 ceyrek orkid kullandım kafam karıştı bişede yapamıyorum dün adetimdi koy kahve bugünde aynı adetim düzgün gelmiyo 2gebeliktede böyle olmuştum bilmedim hap içtim eger adetim yarın biter kanmam gelnezse bapim bişe kullanmicam artık kist ouşmuş olabilirmi yoksa yerleşme kanamasımı benim durumumda llan varmı gecen ay orkid yetiştiremedim bu ayda gelniyo :-(
Yok bilmiyorumda ben dün adet oldum 2günüm 1 ceyrek orkid kullandım kafam karıştı bişede yapamıyorum dün adetimdi koy kahve bugünde aynı adetim düzgün gelmiyo 2gebeliktede böyle olmuştum bilmedim hap içtim eger adetim yarın biter kanmam gelnezse bapim bişe kullanmicam artık kist ouşmuş olabilirmi yoksa yerleşme kanamasımı benim durumumda llan varmı gecen ay orkid yetiştiremedim bu ayda gelniyo :-(
insallah yerlesme kanamasidir..benimde gecrn ay cok az geldi fakat ictim bitki caylarindan oldugunu biliyorum
Salam aleykum men Azerbaycandan katiliyorum. Ablam sekiz aylik evliyi, cocugu yoktu. On gun incir ve havuc kuru kullandi ve Allahin izniyle hamile kaldi bundan ayri da hic bi tedavi gormedi. Ben de 4 aylik evliyim. Doktora iki hafta onceside pco lu oldugumu oyrendim. Reqlimin simi altinci gunu ama ben reglimin ikinci gununden sogan kuru uygulamaktayim ve de cok umutluyum. InsaAllah Allah her kese hayirli ve saglam evlat verir. Saygilar
Hayir bende killanma kilo alma filan yok aksine zayifim ama adet duzensizligim var iki ayda bi oluyorum ama bi ara duzelmisti kendiliginden. Son adetim kasim 5 te olmustu. Aralikta olmadim hamile oldugumu dusunuyodum ama testte negatif cikti doktora gittim pco oldugunu soyledi progesteron yazdi adet getirsin diye. Ocak 3 te adet oldum. Sen ne zamandir evlisin? Pco icin bi tedavi aldigin oldu mu hic?insallah yerlesme kanamasidir..benimde gecrn ay cok az geldi fakat ictim bitki caylarindan oldugunu biliyorum