Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Slm arkadaslar bende bu gun katildm 2 ay once pcoslu oldugumu ogrendim. 5 aydir da deniyoruz ama sonuc husran.su anda metformin ve bitki caylari iciyorum umarim faydasi olut.sogan kirunu gelecek ay uygulamayi dusunuyorum allah herkese saglikli bebekler versin.

Slm arkadaşlar kulandıgıniz soğan kurunu nasıl içe bildiniz ben bir kere denedim ama olmadı içeme dim bir yılık evliyim çocuk sahibi olamadım yumurtalıklarım tembel

Üstine görme canım adetin çok az geldiyse hamile olabilirsin benim gecen yaz basım geldi adet oldum sökmedi kahve et parcası ateslendim gözüm karardı 2gün söktü bildigin adet oldjm doktora gittim kontrol etti antibiyotik verdi tahlil yapmadan hap bitti 4gün sonra düşük yaptım:-( hap içme dikkatli olabilirdoktora

Peki senin soruunun neydi policistik over mi yoksa sadece olmuyor mu

Üstine görme canım adetin çok az geldiyse hamile olabilirsin benim gecen yaz basım geldi adet oldum sökmedi kahve et parcası ateslendim gözüm karardı 2gün söktü bildigin adet oldjm doktora gittim kontrol etti antibiyotik verdi tahlil yapmadan hap bitti 4gün sonra düşük yaptım:-( hap içme dikkatli olabilirdoktora

Peki senin soruunun neydi policistik over mi yoksa sadece olmuyor mu

Düşükte ögrendim 4 mm kıst var demişti sol yumurtalıgında şimdi düşükle oda yok oldu 6ay oldu düşük yapalı şimdi yine ugrasıyoruz

slm arkadaslar bende kulaniyorum sogan kurunu 7.günüm bugün baya koyu bir akintim oldu ve benim hfg cok yüksekmis doktorum dedi nerdeyse 14 degerlerim düsermi acaba

Arkadaşlar aranızda incir kuru nu deneyen varmı cevap lütfen soğan kurunu içemedım onun için incir kurunu denemek istiyorum

Düşükte ögrendim 4 mm kıst var demişti sol yumurtalıgında şimdi düşükle oda yok oldu 6ay oldu düşük yapalı şimdi yine ugrasıyoruz

Hmm gecmis olsun benmki umutsuz vakalardan.ama allahtan umidimi kessmiyorum umarim allah bizimde yuzumuzu guldurrr..

3 ay soğan kürü kullandım hemde saati saatine aldım ve inanarak içtim fakat 3 ayın sonunda doktora gittiğimde kistlerim dahada büyümüş olarak duruyordu ve endometriosiz dedikleri bir et parçası da vardı yumurtalıklarımda ayrıcaaaaaaa yumurtalıklarımı iltihap kaplamıştı aşırı sancı ile ağlayarak gittim doktora yani olabilecek herşey olmuş :( soğan kürü belki başka şeylere fayda etmiştir ama kistlerime etmediği aşikar :( doktor ameliyatla kistleri ve endometriosizi almazsak bebek sahibi olamayacağımı muhtemelen yumurtalık kanalını et parçasının tıkadığını söyledi :( 1 ay sonra lakoroskopi olucam :( moralim 0 :( bebek bebek derken sağlığımdan oldum yataktan bile eşim kaldırıyo üstümü giydiriyo yumurtalık iltihabı felaket ağrı ve sancı yapıyor Rabbim kimseye yaşatmasın :( çok mutsuzum sürekli ağlıyorum Dua edin benim için ne olur :(

Allah'tan umut kesilmez. Sen moralini yüksek tutmaya çalış. Belki böylesi hayırlı, operasyondan sonra rahim temizlenecek ve hamile kalacaksın. Bir de şunu düşün sen belli bir sebepten hamile kalamayacağını biliyor ve tedavini ona göre uyguluyorsun. Hiç sebep yokken de olmayınca olmuyor. İnsanlar neye göre tedavi uygulayacağını bilemiyor. 4 doktora gittim kimi gebe kalmaman mümkün değil dedi kimi pco lusun dedi her ay yumurta takip edildi sonuç yine yok. Sen üzülme arkadaşım İnşallah her şey kolaylıkla geçer ve kısa zamanda sağlıklı evlatlara kavuşursun.

Salam aleykum men Azerbaycandan katiliyorum. Ablam sekiz aylik evliyi, cocugu yoktu. On gun incir ve havuc kuru kullandi ve Allahin izniyle hamile kaldi bundan ayri da hic bi tedavi gormedi. Ben de 4 aylik evliyim. Doktora iki hafta onceside pco lu oldugumu oyrendim. Reqlimin simi altinci gunu ama ben reglimin ikinci gununden sogan kuru uygulamaktayim ve de cok umutluyum. InsaAllah Allah her kese hayirli ve saglam evlat verir. Saygilar

Sen pcoyla ilgili biseyler biliyomusun peki

Yok bilmiyorumda ben dün adet oldum 2günüm 1 ceyrek orkid kullandım kafam karıştı bişede yapamıyorum dün adetimdi koy kahve bugünde aynı adetim düzgün gelmiyo 2gebeliktede böyle olmuştum bilmedim hap içtim eger adetim yarın biter kanmam gelnezse bapim bişe kullanmicam artık kist ouşmuş olabilirmi yoksa yerleşme kanamasımı benim durumumda llan varmı gecen ay orkid yetiştiremedim bu ayda gelniyo :-(

Yok bilmiyorumda ben dün adet oldum 2günüm 1 ceyrek orkid kullandım kafam karıştı bişede yapamıyorum dün adetimdi koy kahve bugünde aynı adetim düzgün gelmiyo 2gebeliktede böyle olmuştum bilmedim hap içtim eger adetim yarın biter kanmam gelnezse bapim bişe kullanmicam artık kist ouşmuş olabilirmi yoksa yerleşme kanamasımı benim durumumda llan varmı gecen ay orkid yetiştiremedim bu ayda gelniyo :-(

insallah yerlesme kanamasidir..benimde gecrn ay cok az geldi fakat ictim bitki caylarindan oldugunu biliyorum

Salam aleykum men Azerbaycandan katiliyorum. Ablam sekiz aylik evliyi, cocugu yoktu. On gun incir ve havuc kuru kullandi ve Allahin izniyle hamile kaldi bundan ayri da hic bi tedavi gormedi. Ben de 4 aylik evliyim. Doktora iki hafta onceside pco lu oldugumu oyrendim. Reqlimin simi altinci gunu ama ben reglimin ikinci gununden sogan kuru uygulamaktayim ve de cok umutluyum. InsaAllah Allah her kese hayirli ve saglam evlat verir. Saygilar

Desene ayni durumdayiz peki senin bir sikayetin var mi killanma kilo yada adet duzensizligi bende sadece sivilcelenme var bide adetlerim son iki ay 35 gune cikti

insallah yerlesme kanamasidir..benimde gecrn ay cok az geldi fakat ictim bitki caylarindan oldugunu biliyorum
Hayir bende killanma kilo alma filan yok aksine zayifim ama adet duzensizligim var iki ayda bi oluyorum ama bi ara duzelmisti kendiliginden. Son adetim kasim 5 te olmustu. Aralikta olmadim hamile oldugumu dusunuyodum ama testte negatif cikti doktora gittim pco oldugunu soyledi progesteron yazdi adet getirsin diye. Ocak 3 te adet oldum. Sen ne zamandir evlisin? Pco icin bi tedavi aldigin oldu mu hic?

Nirakf sana nasil yazacagimi bilemedim galiba yalnis yazdim mehmetleylayi cevaplamisim yeni oldugum icin burda nasil kullanacagimi bilmiyorum

Back
X