Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlarr rabbım herkeze hayırlı evlat versın ben geçen ay denedm adet bıle olamadm bu ay tekrar dencem ama adete 10 gün kala günde 2 kez diyor saraçoglu dogrumu :44:

arkadaşlar bişey sorucam. soğan kürü miyomlar için de kullanılabiliyo mu? yoksa sadece yumurtalık kistleri için mi uygun?

Vesdeniz bat 25 ocak kürün 12.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 10.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 10.günü
pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 11.günü
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 2.günü

ayy valla kafam karıştı artık :))))

Kizlar bugun gelirken folik plus aldim daha once 2 kutu bitirmistim tekrar basliyorum icmeye.hamilelik isteyen herkesin en az 2 ay once baslamasi lazim biliyosunuz almayanlar biran once alin muhakkak.

En iyisini yapmissin canim zaten bir zarari yok.folik asit+kalsiyum+vitamin D icince kendimi cok iyi hissettim ben bikacgundur unutuyordum bugun aklima geldi hemen aldim valla :))

Bu arada senin problemin neydi?

bi sorun olmadığını söylüyor doktorum testler normalmiş ama uzun süre spiralle korunmama bağlıyorum bunu klomen tedavisinde ilkinde iki tane yumurtam oluştu hamile kaldım üstelik değerlerim yüksekti ikiz olabilceğini söyledi artıştan ama keseyi göremeden düşük yaptım ikinci klomende 3 yumurtam oluştu ama tutmadı malesef bende iki aydır doktora gitmiyorum ama bu soğan küründen sonra gitmeyi düşünüyorum çünkü tedaviden sonra gitmedim eğer yumurtalar çatlamadıysa kist oluşmuş olabilir diye düşünüyorum varsada soğan kürüyle gider belki ama tedavi olmak istemiyorum artık baalım hayırlısı Allah nasip ettiyse olucak inanıyorum

bi sorun olmadığını söylüyor doktorum testler normalmiş ama uzun süre spiralle korunmama bağlıyorum bunu klomen tedavisinde ilkinde iki tane yumurtam oluştu hamile kaldım üstelik değerlerim yüksekti ikiz olabilceğini söyledi artıştan ama keseyi göremeden düşük yaptım ikinci klomende 3 yumurtam oluştu ama tutmadı malesef bende iki aydır doktora gitmiyorum ama bu soğan küründen sonra gitmeyi düşünüyorum çünkü tedaviden sonra gitmedim eğer yumurtalar çatlamadıysa kist oluşmuş olabilir diye düşünüyorum varsada soğan kürüyle gider belki ama tedavi olmak istemiyorum artık baalım hayırlısı Allah nasip ettiyse olucak inanıyorum

Cok kisa surede hamile kalicagina inaniyorum ben.kist vs.bsy de yok sogan kuru bitircek bu isi canim.hadi bakalim cok umutluyum senden :))

aa afedersin canım senin kürün bitmemiş ama adet tarihin en önde :)) o zaman senden bekliyoruz

:1: evet kuzeyciğim, ben zırt bırt adet olduğum için beklenen adet tarihimi yazdım ama daha erken de gelebilir :27: tabii dileğim gelmemesi yönünde.
bu arada ben soğan kürünü epeyce araştırdım. Saraçoğlu, en uygun başlama zamanı olarak adet bitiminden 7 gün sonrasını veriyor.
hani daha önce veya sonra da başlanabilirmiş ama en faydalı olduğu süre o zamanmış. ben de adetime 15 gün kala başladım o yüzden. yani kür bitecek ve adet olacağım diye hesap ettim. gitsin pkolar, gelsin bebişlerrrr :52:

Back
X