Canimcim isten gwldim sicak sicak sogan suyumu yudumluyorum mmmmmhhh sifa niyetinee :))))
oohh afiyet şeker olsun bacım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canimcim isten gwldim sicak sicak sogan suyumu yudumluyorum mmmmmhhh sifa niyetinee :))))
tabi tabi :)) iki günde bir olunca ben kovalıyom canım napayım ya ovulasyon testi alcam yada yumurtlama takibini bırakçam
Anacim adam yorgun adam.is bana kalsa hic aksatirmiyim :)))
ah kader arkadaşım :))) bizim yavrucaklar olursa soğan erkeği olcek
ay çok güldüm yaa. bebek aşkınaaa. kovalayın o da ayrı bir aksiyon olur
![]()
![]()
Heheh zaten oglum olcak die doguyo icime hep.olsun sogan erkegi olsun be can kurban :))))
Hadi bakalim yaramazlik zamaniiiiiiii diorum kocacigima hemen anliyo durumun anlam ve onemini :))))))))))))
ay çok güldüm yaa. bebek aşkınaaa. kovalayın o da ayrı bir aksiyon olur
![]()
![]()
benim oğlum var gönül ister bidene kızçe ama eşimde bende yine oğlan olcak diyoz sağlıklı olsunda hiç farketmez canım
bizimki buay gün aşırı olunca direkt eve bugün çok yoruldum diyerek giriyor baştan alıyo önlemini aklınca ama kaçarmı :))))))))
Aynen canim benim icinde hoc fatketmez saglikli olsunda ama kocam da kiz hastasi kiz cocuklara bayiliyo ya :)))
Maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin ne güzel haber sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah darısı senin başına canım:))bide bizim kaçıncı kürde hamile kaldı ilk denemedemi
Ayyy bunlarin hepsinde ayni taktik.bende ilk gun asiri dedgimde nasil yani gun asiri falan oldu gozleri kocaman oldu.dedim valla biz keske ilk evlendigimizde korunmasaydik balayi gunlerimizi unuttun galiba.aaaaaah nerde o eski gunler dedim :)))))))
2 ci denemesindr cnm ama onun sansi yari yaridaydi bir yumurtaliklaydi ama allahin mucizesi istee allah heppimizin yuzunu guldurr insallah aminnn
dün akşam dedim senin dediğini yorulma sen gel tüp yaptıralım diye koptu gülmekten süpermiş diyo zaten ben neden oğlana hamile çabuk kaldığımı anladım evliliğimin ilk ayı olunca malummm :)))))))))
pnrcoskun bat 28 ocak kür TAMAM :)
Vesdeniz bat 25 ocak kürün 14.günü
kuzey32 bat 7 şubat kürün 12.günü
simalbebek bat 27 ocak kürün 12.günü
İREMCAKAR bat 10 şubat kürün 13.günü
Pirelideve bat 5 Şubat kürün 4.günü
mkr bat 16 şubat kürün 2.günü
sevdicegum bat 1şubat kürün 11.günü
günler çabuuk çbuk geçsin güzel Haberler inşallah yarabbim bu listedeki kayıplar nerde acaba inşallah habersiz bırakmazlar bizi
evettt ya nerde bu millet. biz liste yapmayı bilmeden kafamız karışarak o kadar takip etmeye çalıştık. bi selam veren kaçtı gelmedi daha![]()
Ben burdayim kizlar.Bundan sonra yoklama alalim hergun kacaklar belli olsun :))