- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canim bende 2.kure kadar icmeyi dusunuyorum yarin cikamayabilirim disari ama ptesi gidicem aktara.ne olcude kullanicaksin canim sen kimisinde gunde 2 defa dio kimisinde 1 defa ?
kızlaaarr ya size bir sorum var. benim adetim 5 gün kadar gecikmişti ya şimdi de sadece kahvemsi leke geliyor, afedersiniz günlük ped bile fazla, o derece az. ya adetim mi sökülmüyor anlamadım ki. bekliyorum gelmiyooorr , napıcam ben ya(
o zamana kalmayacak ve olacak Allahın izni ile. bende de kist bir değil bir dolu canım. polikistik benim yumurtalıklarım. sol tarafta biraz daha nüfus az gerçio yüzden ben de kısmetse 3-4 dönem kullanmayı planlıyorum. sağlıklı olalım ki bebişlerimiz sağlıklı gelişsin değil mi
![]()
Bebegim sogan iciyorsun ya policistik over icin iste bu kurden sonra testere disli aslan pencesini mutlaka icmeyi oneriyor saracoglu bn bugunden itibaren sogan kurume kadar icicem istersen kafan rahat edicekse dun hangi kanaldaydi du bakim netten atv de zahide ile yetis deymis hoca orda mutlaka soylemistir o programi netten ac izle istersen bizede bildirirsen sevinirim :)
Vescim iyi geceler canim onceki sayfada verdigin cevabi okudum fakat bn orda direk sana hitaben yazmadim ki :) senin verdigin cvbi biraz modifiye ettim :) herneyse ptesi bi doktora gorunsen ultrasonda bi baksa bnce daha iyi olucak belkiler kafamizdan kalkar cunku okadar cok belki soylenirki bu duruma mesela ; yerlesme lekelenmesi,mesela adet olucaksin fakat sokulemiyosun,mesela kist varsa ona bagli,mesela rahim agzi zedelenmesi( iliskiye bagli(sert siddetli) )
Mesela; sogan kurunu 1 yilda birkac kez denediysen , mesela mesela mesela yani bu liste uzar gider herkes her kafadan bnim gibi yorum yaparsa,kafan karisabilir bnce sen ptesi mutlaka dr. Git bebegim
Canim senin kirmizilar geldi mi teyze mi oluyoruz merak icindeyiz :)))
evet pınarcığım aslında gelip laf sokuşturarak kendine eğlence arayanlara cevap olsun diye yazdık, birbirimize diyor gibi oldu
offf doğru söylüyorsun canım yaa bir sürü ihtimal var ama soğan kürü kullanıp da böyle bir etki gören oldu mu diye şey ettim. bekleyelim bakalım. sökülmezse dr yolu görünüyor
şimal yaaa kırmızılar hafif hafif ve kahvemsi geliyor ama salı günü kanda negatif çıkmıştı. kırmızıları bekliyorum aslında ama nazlanıyor bu ay yaasen ne yaptın var mı bir gelişme
![]()
Cnmm merhaba nasılsın bişey soracam benim ocak ayında yaptırdığım tahlilde fsh 11.60 çıkmıştı sanırım fsh 10 üzeri yüksek sayılıyo yanlış bilmiyosam ama diger aylarda yaptırdıgımda fsh 6, 7 arası çıkıyodu acaba bende sogan bittikten sonra aslan pençesi içsemmi
Cnm benim bat 13 şubat kürde 6. günüm hamile kalan arkadaşımızı tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin cnm saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşş.
Biz uzun zamandir bebek icin ugarsiyorduk ..
Ben adetimin 5. gununden itibaren sabah aksam sogan suyunu icerek bu kuru uyguladim ..
Veee bu gun bu hayirli ve guzel haberi aldim .. Sogan kurunden sonra hamile kaldigimi bugun ogrendim .. Darisi hamile kalmak isten herkeslerin basina .. Yilmayin kizlar , inanmaktan vazgecmeyin .. bu kur gercekten ise yariyor .. dualarim tum hamile kalmak isten kizlar ile birlikte .. Allah herkese gonlundekini versin ..
Pnr ben evliyim 6 aylik :)
Asoo maşaAllah cnm ck sevndm. Allah saglikli eylesin :)
:))))) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim .çok güzel bir haberr
Herkese merhaba, başlığı ilk açan
arkadastan beri ara ara olsada takip ediyorum malum konu soğan kürü = hamilelikhikayem ise bende anne olmayı çok istiyorum ( çok şaşırmış olmalısınız :) 6. Seneye giriyoruz evliliğimde geçen sene mart ayında kontrol için doktora gittiğim de bana rahim ağzında küçük bir yara sol yumurt. ise 2 cm çikilonta kisti :) olduğu söyledi doktor kafamda deli sorular "nasıl yaaa çikolata yemekle kistmi olurmuş" " o nedirr yahuu "
- doktor bey nedir bu ? ( ağlamaklı halde )
- kapalı ameliyat yaparız, yarayı yakarız
- bi dk doktor bey bu nedirr neden olur?
- hiçmi araştırmadın ?
- evdeki ultrason bozuktu :s ne diyonuz allah aşkına
Vs vs vs
Ilk kez böyle öğrendim başa gelmeyince bilinmezmis arastirdim yarı kısırlık dediler ameliyat ol dediler hemen başka bi doktora gittim bende bunların yanı sıra rahmim kıvrıkmis tek care çocuk dedi ilacta vermedi marttan aralığa kadar denedik olmadı allah biliyo ya icimi önce sağlık dedim insanlar nelerle uğraşıyodu bu çikolata kisti ne olucakti ki ama gönlüm öyle demiyodu cok dua ettim cok dilim dolandı adetaizmire gittim bu sefer doktora kayinvalidemi götürdüm annemle girdik odaya dediki -hamilemisin
- Hayır doktor bey istiyoruz ama bende çikolata kisti var
- bide ben bakayım
dedi rahim ağzı temiz yara gitmiş rahim normal dedi sag yumurt. Baktı temiz ve dedii sol temiz öyle bir bulgu göremiyorum kızım dedi
Sizlere duami soyleyeyimmi allaha Yalvardim allahim sana yalvaririm kistimin yok olduğunu soylesin önce saglik ver allahım dedim o an şükür dedim allahıma dünya dua ile kurulmuş derler o istedimi olur istemezse olmaz hormon testi yaptırdım iyi çıktı şükür simdide bu sogan kurunu yapıyorum 2 günümü tamamladım bile :) allahtan umut kesilmez arkadaşlar allah bizi evlatsizlikla sınamasın isteyen herkese nasip etsin kafanızı çok sisirdim :) sizlerde dualarimda olucaksiniz hepiniz sağlıcakla kalın
Canim insallah bebis vardir.tekrar kan thlilinde cikar baska belirtin var mi peki srnin farkettigin.umitsizligr kapilma hemen kirmizilar gelene kadar umitliyiz senden.benim kirmizilar geldi bugun 3.gun bu ayi cok iyi degerlendircem insallah.
kuzeeeeyyyy kız nerelerdesin, nasılsınn, bel ağrıların şişkinliğin geçti mi?:13:
kuzeeeeyyyy kız nerelerdesin, nasılsınn, bel ağrıların şişkinliğin geçti mi?:13:
Kuzeyin misafirleri var canim girer bugun yarin
Bu arada attigim linke bakanildinmi camim testere disli aslan pencesi fsh i dusuruyor bnm fsh cok iyi ama bn yinede icmeye basladim cunku olusan zigotun rahime yapismasini sagliyor ( tutunmasi) adet olarak disari atmayi onluyor
hoşgeldin slnys öncelikle geçmiş olsun en zorunu başarmışsın hadi bakalım şifa olsun sanada soğan suyu en kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle cnmHerkese merhaba, başlığı ilk açan
arkadastan beri ara ara olsada takip ediyorum malum konu soğan kürü = hamilelikhikayem ise bende anne olmayı çok istiyorum ( çok şaşırmış olmalısınız :) 6. Seneye giriyoruz evliliğimde geçen sene mart ayında kontrol için doktora gittiğim de bana rahim ağzında küçük bir yara sol yumurt. ise 2 cm çikilonta kisti :) olduğu söyledi doktor kafamda deli sorular "nasıl yaaa çikolata yemekle kistmi olurmuş" " o nedirr yahuu "
- doktor bey nedir bu ? ( ağlamaklı halde )
- kapalı ameliyat yaparız, yarayı yakarız
- bi dk doktor bey bu nedirr neden olur?
- hiçmi araştırmadın ?
- evdeki ultrason bozuktu :s ne diyonuz allah aşkına
Vs vs vs
Ilk kez böyle öğrendim başa gelmeyince bilinmezmis arastirdim yarı kısırlık dediler ameliyat ol dediler hemen başka bi doktora gittim bende bunların yanı sıra rahmim kıvrıkmis tek care çocuk dedi ilacta vermedi marttan aralığa kadar denedik olmadı allah biliyo ya icimi önce sağlık dedim insanlar nelerle uğraşıyodu bu çikolata kisti ne olucakti ki ama gönlüm öyle demiyodu cok dua ettim cok dilim dolandı adetaizmire gittim bu sefer doktora kayinvalidemi götürdüm annemle girdik odaya dediki -hamilemisin
- Hayır doktor bey istiyoruz ama bende çikolata kisti var
- bide ben bakayım
dedi rahim ağzı temiz yara gitmiş rahim normal dedi sag yumurt. Baktı temiz ve dedii sol temiz öyle bir bulgu göremiyorum kızım dedi
Sizlere duami soyleyeyimmi allaha Yalvardim allahim sana yalvaririm kistimin yok olduğunu soylesin önce saglik ver allahım dedim o an şükür dedim allahıma dünya dua ile kurulmuş derler o istedimi olur istemezse olmaz hormon testi yaptırdım iyi çıktı şükür simdide bu sogan kurunu yapıyorum 2 günümü tamamladım bile :) allahtan umut kesilmez arkadaşlar allah bizi evlatsizlikla sınamasın isteyen herkese nasip etsin kafanızı çok sisirdim :) sizlerde dualarimda olucaksiniz hepiniz sağlıcakla kalın