- 16 Ocak 2014
- 668
- 889
- 108
ben evliligimin basinda 3 ay tek hapla korundum 1 yil boyuncada dogal yolla korunduk yani esim cekiliyordu yazdan beri onuda biraktik normal iliski oluyodu bebek gelirse hos gelmezse de hos modundaydik neyse prolaktin yüksekligini gecen yildan biliyodum ama önemsemedim 11. ayda is ciddiye bindi dr korunmana gerek yok zaten bebek olmaz diyince ben basladim siki takibe yumurtlama falan filan 3 ay zaten olmadi o ara emar filan neyse herseyi halletim simdide hapa basladim adet günüm daha var hapida yeni ictim bakalim gögüslerim yine hasasslaccakmi bulanti filan olcakmi
sende kan sonuclarina baktir bi sorun varsa en azindan tedaviye baslarsin..eger senin yasadiklarinin sebebide prolaktin yüksekligiyse mecbursun onu düsürmeye yoksa gebeligi zaten engelliyo
..
Anladım canım haberim yoktu bu işten çok saol doktora gittiğimde bir sorayım anlattıkların yaşadıklarıma benziyor.8 aylık evliyiz ama söylediğin gibi tedbir almakta fayda var...
Stres yapmayın dedikleri bu sanırım, internette çözüm olarak POZİTİF DÜŞÜNCE demiş :)) iyiyi çağırır iyi düşünürüz biz de öyleyse değil mi ama