Pınarım ben sana bir şey sormak istiyorum yardımına ihtiyacım var
şimdi bende kist yok soğan kürünü bitirdim gecen ay bu ayda yapimmi sence bide bu ay günde 2 tane incir yiyim diyorum ne dersin fikrin çok önemli ayrıca kayinvalidem belime kupa cekmek istiyor ve yumurta sabun yakısı yapmak istiyor bende istiyorum aslında bi sakıncası olurmu acaba bu konuda bi bilgiye sahipmisin :)
Elbette yatdimci olabilecegim bir konuysa herzamn danisabilirsin canim
Evet simdi sorularina geldigimizde bn derimki sogan rituelini 3 aya tamamla ve bekleme surelerinde testere disli aslanpencesini mutlaka ic derim nacizane..
Dier sorun kayinvalidenin yapmak istedikleri; kayinvalidene sevgiler saygilar .. fakat bu konuya dair bir bilgim yok istersen arastirabilirim birkac gun sobraa sana ogrendiklerimi aktarabilirim...
Bnim danisanim vardi onun yasadigi bir hayat hikayesini gecmis sayfalarda aktarmistim dilersen onu bul iyice oku sana yardmci olucaktir tavsan yagi hakinda bi konuydu ki burda kuzey nickli bir arkadasim sagolsun bana yolluycak 4 gozle bekliyorum bnde :))
Birde sut maydanoz buharina oturma var bunu denemeyi dusunuyorum bu ikisiyle ( tavsan yagi--maydonizlusutlu kur)hamile kaldigini gordugum insanlar var :))