Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kizlar ben de bi arkadastan duydum bunu agzi acik kapali farketmez, yaptigin zamanda farketmez dedi. Arkadaşı, kuzeni yapmis adetleri duzene girmis. Onlarda da pko varmis ben de var.Bakalim ben de adetlerim duzene girsin diye basladim zaman farketmez dedigi icin de adetimin 2. Gunu basladim 5 gundur iciyorum sonuclarini gorcez nasipse. Tabi hamile kalirsam da ayrica cok sevincem:)

Hazelcim merhabalar
Kesinlikle soylediklerine katiliyorum once tahliller kontroller sonra yapilmadi gereken tibbi yada alternatif tip la ilgili ne varsa uygulanmali..

evet canim genelde herkese herkese bu tavsiyeyi veriyorum ben o hataya düstüm beni zeten bebek olmuyormus 1,5 yildir korunuyorum :)

Kızlar 5.gunum hala regl olmadım testte yaptım şimdi ama hala negatif hafta sonu kanda da negatıf cıktı 0.453 doktor ıkı hafta sonu tekrarla dedı idrar yaptım negatif ya

Pınarım ben sana bir şey sormak istiyorum yardımına ihtiyacım var :3: şimdi bende kist yok soğan kürünü bitirdim gecen ay bu ayda yapimmi sence bide bu ay günde 2 tane incir yiyim diyorum ne dersin fikrin çok önemli ayrıca kayinvalidem belime kupa cekmek istiyor ve yumurta sabun yakısı yapmak istiyor bende istiyorum aslında bi sakıncası olurmu acaba bu konuda bi bilgiye sahipmisin :) :16:

Elbette yatdimci olabilecegim bir konuysa herzamn danisabilirsin canim
Evet simdi sorularina geldigimizde bn derimki sogan rituelini 3 aya tamamla ve bekleme surelerinde testere disli aslanpencesini mutlaka ic derim nacizane..
Dier sorun kayinvalidenin yapmak istedikleri; kayinvalidene sevgiler saygilar .. fakat bu konuya dair bir bilgim yok istersen arastirabilirim birkac gun sobraa sana ogrendiklerimi aktarabilirim...
Bnim danisanim vardi onun yasadigi bir hayat hikayesini gecmis sayfalarda aktarmistim dilersen onu bul iyice oku sana yardmci olucaktir tavsan yagi hakinda bi konuydu ki burda kuzey nickli bir arkadasim sagolsun bana yolluycak 4 gozle bekliyorum bnde :))
Birde sut maydanoz buharina oturma var bunu denemeyi dusunuyorum bu ikisiyle ( tavsan yagi--maydonizlusutlu kur)hamile kaldigini gordugum insanlar var :))

Elbette yatdimci olabilecegim bir konuysa herzamn danisabilirsin canim
Evet simdi sorularina geldigimizde bn derimki sogan rituelini 3 aya tamamla ve bekleme surelerinde testere disli aslanpencesini mutlaka ic derim nacizane..
Dier sorun kayinvalidenin yapmak istedikleri; kayinvalidene sevgiler saygilar .. fakat bu konuya dair bir bilgim yok istersen arastirabilirim birkac gun sobraa sana ogrendiklerimi aktarabilirim...
Bnim danisanim vardi onun yasadigi bir hayat hikayesini gecmis sayfalarda aktarmistim dilersen onu bul iyice oku sana yardmci olucaktir tavsan yagi hakinda bi konuydu ki burda kuzey nickli bir arkadasim sagolsun bana yolluycak 4 gozle bekliyorum bnde :))
Birde sut maydanoz buharina oturma var bunu denemeyi dusunuyorum bu ikisiyle ( tavsan yagi--maydonizlusutlu kur)hamile kaldigini gordugum insanlar var :))
Testere dişli aslan pencesi ilk defa duydum deniycem bu bitki hamile kalmaya yardımcı oluyo sanırım :)) cok teşekkür ederim pınarım bakıcam simdi tavşan yağına

aaa süt buharını teyzem de söylemişti.. uygulamış ve hemen hamile kalmıştı. kanalları açıyomuş dimi?? bu arada pınarım bu aslan pençesine ben de başlasam olur mu kiii?? yarın adet günüm. adetli olunca içilir mi? ya da gecikirsem hamile kalırsam zararı olur mu?zaman da kaybetmek istemiyorum..2.küre kadar içsem..

Bu arada son sigarami iciyorum normalde adetimin ilk gunu birakicaktim fakat paketi bitiriyim dedim bari :)) ya garip olan 2 gundur daha simdi bitti paket :))
Evvveett elimdeki soon sigaraaaaammm :)))

Kizlar pazar gunu regli oldum yarinda dr.a gitcez heycanli bir surec yarin itibari ile basliyor size tum gelismeleri an ve an bildiricem :))))

Pinarim hadi hayirlisi canim benim insallah hersey cok guzel gidicek.ilk biz teyze olcaz gibi doguyo icime guzel yurekli arkadasim.

Pinarim hadi hayirlisi canim benim insallah hersey cok guzel gidicek.ilk biz teyze olcaz gibi doguyo icime guzel yurekli arkadasim.

Bebegim iyi dileklerini yuregime kattim inancimi kuvvetlendirdin sagol ..
Simalim faceden sende ekliyebilirsin bitanem burda olamadigim zamnlarda konusuruz hatta dier arkadaslarda ekliebilirler bu vesile ile onlarada iletmis olayim :)) kimse nin gonlu kalmasin

aaa süt buharını teyzem de söylemişti.. uygulamış ve hemen hamile kalmıştı. kanalları açıyomuş dimi?? bu arada pınarım bu aslan pençesine ben de başlasam olur mu kiii?? yarın adet günüm. adetli olunca içilir mi? ya da gecikirsem hamile kalırsam zararı olur mu?zaman da kaybetmek istemiyorum..2.küre kadar içsem..

Evet tupleri aciyo bn yarin onada basliyorum klomenede basliyorum kuzeyden tavsan yagim gelirse onuda kullanicam kismet bakalim hayirlisiyla bisiyler olucak :))
Evet kusum dier sogan kurune kadar beklemede iken ic dier sogana baslamadan 2 gun once birak :)) sifa olucak herseyy sifa :)) bu arada seni yakinen gormek guzeldi esinde sende cok guzelsiniz rabbim bu guzel yuvayi evlatlarla taçlandircak inan bana

Testere dişli aslan pencesi ilk defa duydum deniycem bu bitki hamile kalmaya yardımcı oluyo sanırım :)) cok teşekkür ederim pınarım bakıcam simdi tavşan yağına

Eskiden osmanli zamaninda gozdelerr sultanin koynuna girdikleri gece halvette yani tavsan yagi atarlarmis vajinadan iceri ve iyice kizisirlarmis ssperm aninda tutarmis :) yakinen tsnidigim birileri bu yolla hamile kalinca bnde osmanli arsivlerinden arastirdim :))

Evet tupleri aciyo bn yarin onada basliyorum klomenede basliyorum kuzeyden tavsan yagim gelirse onuda kullanicam kismet bakalim hayirlisiyla bisiyler olucak :))
Evet kusum dier sogan kurune kadar beklemede iken ic dier sogana baslamadan 2 gun once birak :)) sifa olucak herseyy sifa :)) bu arada seni yakinen gormek guzeldi esinde sende cok guzelsiniz rabbim bu guzel yuvayi evlatlarla taçlandircak inan bana

hadi hayırlısı içime doğuyo her şey yolunda gidecek inşallah.
o zamn yarın hemn aslanpençesi temin ediyorum:) aminnn inş şifa olur hepimize..
sağol cansın..siz de çok güzelsinz maşallah..Rabbim huzurumuzu daim eylesin.

Pinarim ben bu ay hayit icmeyi dusunuyorum sogan kurune kadar kadinlar icin cok faydaliymis ve kistlere de faydasi varmis hayit hakkinda bilgin var mi canim?

Kizlar pazar gunu regli oldum yarinda dr.a gitcez heycanli bir surec yarin itibari ile basliyor size tum gelismeleri an ve an bildiricem :))))

Ayyyy canimmmm hadi hayirlisi tum dualarim seninle ins tum guzellikler seninle olur butun gelismeleri merakla bekliycez

Nerden bulabilirim ki ben o yağı ya :(

Avcilardan istiycek esin kuzey bana gondericek butun dag tavsani kayinpederim kesicek bn ayikliycam kuyruk yagini kndime ve isteyen herkeze pay edebilirim ?? Sonucta 3 kere kullanilcak yanliz vajina alev alev yaniyomus o yagi koyunca ve o gece iliski olmuyo ertesi gun olucak mis osmanlida gozdelerin herzaman 2. Sansi olmadigindan o gece yaparlarmis yada hurrem sultan gibi bir gun onceden yapmak mantiklisi ;)

Eskiden osmanli zamaninda gozdelerr sultanin koynuna girdikleri gece halvette yani tavsan yagi atarlarmis vajinadan iceri ve iyice kizisirlarmis ssperm aninda tutarmis :) yakinen tsnidigim birileri bu yolla hamile kalinca bnde osmanli arsivlerinden arastirdim :))

Merhaba canim benim ade tim 12 gun gecti test yaptim negatif bwlirti falanda yok sanirim kirlerden anliyorsun sogan suyunu simdi ixsem kisti atarmi sokermi adeti:43:

Avcilardan istiycek esin kuzey bana gondericek butun dag tavsani kayinpederim kesicek bn ayikliycam kuyruk yagini kndime ve isteyen herkeze pay edebilirim ?? Sonucta 3 kere kullanilcak yanliz vajina alev alev yaniyomus o yagi koyunca ve o gece iliski olmuyo ertesi gun olucak mis osmanlida gozdelerin herzaman 2. Sansi olmadigindan o gece yaparlarmis yada hurrem sultan gibi bir gun onceden yapmak mantiklisi ;)

40 yıl düşünsem tavsanin kuyruk yağını vajinama surcem aklımın ucundan bile geçmezdi :))) kesin hürremmin haltıdır ama tuttum bak şimdi :)) kusadasinda avcilardan isticem artık napim yada alcam elime tufek furcam onii :)) çocuk için herşey mübah dimi ama :))

Merhaba canim benim ade tim 12 gun gecti test yaptim negatif bwlirti falanda yok sanirim kirlerden anliyorsun sogan suyunu simdi ixsem kisti atarmi sokermi adeti:43:[/QUOTE]

Pinarim ben bu ay hayit icmeyi dusunuyorum sogan kurune kadar kadinlar icin cok faydaliymis ve kistlere de faydasi varmis hayit hakkinda bilgin var mi canim?

Hayit hakkinda hic bilgim yok bebegim fakat duymuslugum var istersen hayit hakinda acilan topikte biraz dolas bilgi toplarsin belki birebir kullananlardan ogrenirsen daha iyi olur sanki ?

Back
X