Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

eminim bitanem hatta son kararım =))) çok zor görülecek kadar silik bile olsa hamilelik var. git kan ver hemen için rahatlasın kuzucum. o çizgi zamanla koyulaşırmış. yani gün geçtikçe.. balım dua et inşallah ben de görürüm 2.çizgiyi. bugün 32.günüm ve adet olmadım. kasık ağrım da kalmadı 2 gündür. bu arada sabahı bekleme ;)
Canim sen test yapmadın mii sende guzl habrrler verrr haydiii::))) iki test daha aldim biri ovulasyon yaziyor net sonuç verir dedi sabah yap dedi bir de ucuzlardan aldim yinee

Arkadaslar bugun silikte olsa o cizgiyi gormek ben ve hissediyorimm sizi mutlu etti inşallah hepimiz çok mutlu oluruz

Canim sen test yapmadın mii sende guzl habrrler verrr haydiii::))) iki test daha aldim biri ovulasyon yaziyor net sonuç verir dedi sabah yap dedi bir de ucuzlardan aldim yinee

canım test yapma fırsatım yok evde değilim :( ilk fırsatta yapıcam ama yazarım sonucu ;) ovulasyon testi niye aldın ki? o yumurtlama gününü göstermiyor mu tatlım? hadi yap tekrar testi ve sonucu yaz..

Ben ağzı kapalı kabın ıcınde bekletmedım bardağa süzdüm bekledım her seferınde.Şunu ayrıntılarıyla yazsalar da kafamızda soru ısaretı kalmasa...
Aslanpencesını en kıza zamanda edınırım ben de.
Millete laf anlatmak zor ama ben de ayrıntılı anlatıyorum neden saklayayaım kı kafasındayım.Ama gercekten öküz altında buzağ arıyorlar.Ben ilk ığnelı tedavımde söyledım mesela ve kendılığınden deneyeceğımızı de söyledım.Ama" o iğneler tüp bebek tedavısı iğnesı sen tüp bebek yaptırıyorsun "bıle dedı kendı akrabalarım. sankı öyle olsa söylemeyeceğim... saklarsın dert saklamazsın ayrı dert..."Kişi herkesı kendı gıbı bılır "derler ya aynen o..Demek kendılerı saklayacak ya da yalan söyleyecek..Ayıp değil ,Allah hıc de vermeyebılır.İster tüp bebek olur ıster asılamayla .yeter kı olsun.Ben tüp bebek yaptırırsam sadece hamıle kalırsam söyleyeceğim.
normal doğum yapma cesaretını gösterdıgın ıcın de tebrıkler vallahı. etrafımda öyle az kı artık normal doğuran..
Bu arada göğüslerım çok hassas, ucları acıyor ama adetım de gelmıyor.Kendımı ellıyorum sapık gıbı:) ya dıyorum soğan kuru gecten gece ıse yaradıysa...hemen ıdrarda görunmuyorsa...Sökturucu kullanmayacağım bu yuzden belkı göğüs belırtısı adetın habercısıdır.Bu durumda ıkısıne de mınnettar olacağım:))

İnşallah bebek belirtileridir cnm.tedaviye başlıcakmısın hemen.offf iğnelerde çok pahalı.burada satanlar var ben alayım diyorum eşim istemiyor ne bilim Allah yardımcımız olsun cnm.

Arkadaslar bugun silikte olsa o cizgiyi gormek ben ve hissediyorimm sizi mutlu etti inşallah hepimiz çok mutlu oluruz

Canimmm cok sevindim kesin hamilesin benimde ilk hamilelgimde silik cikmisti gec dollenmis o yuzden ole silik cikiyo ayyyy bende cok heyecanlandim grlismelerfen haberdar et eger hamile olmasan o silik cizgi bile asla cikmaz dikkat et kendinr canim

Merhabalar yumurtlamismiyim ben acaba:1: ilk defa yapiyorum tecrubelilerden yardim alabikirmiuim

Eki Görüntüle 1002197

Benım testımle aynı değil fakat ıkısının de koyu cıkması gerekıyor dıye bılıyorum.Bırı sılık olunca negatıf dıyor bendekı testın acıklamalarında.zaten her gun yapacağın ıcın farkı görursun ınsallah yakalarsın gununu canım...

Resim yukleyebilsem size gosterecegim sma yukleywmedim
Aldigim testi simdo yapsam sonuc verir mi acaba az ebvel biraz birseyler yedim
ve yaninda ayran ictim

Merhabalar yumurtlamismiyim ben acaba:1: ilk defa yapiyorum tecrubelilerden yardim alabikirmiuim

Eki Görüntüle 1002197

merhaba bende de aynı testten var. silik değil. bu marka testte c ye göre t yi değerlendireceksin. ve evet lh pik yapmış. yani bugün ve sonraki 2 gün ilişki için uygun olur.
ben öyle yapıyorum bu ay:) inşallah,umarım olur.
bende evvelsi gün gördüm bu çizgiyi.dün silikleşti ve az önce tekrar yaptım yoktu 2. çizgi.

Arkadaşlar az evvel acile gidip kan verdim fakat hemşire benim biraz enerjimi aldi hemen cikmaz bir seferde olmax tekrar gelmen lazim haftaici gel vs. Bir sürü beni gitmem icin ikna etmeye çalıştı neyse sonunda kani aldilar acaba testte neye bakacagiz hakikaten bir kerede belli olmaz mi:43:

merhaba bende de aynı testten var. silik değil. bu marka testte c ye göre t yi değerlendireceksin. ve evet lh pik yapmış. yani bugün ve sonraki 2 gün ilişki için uygun olur.
ben öyle yapıyorum bu ay:) inşallah,umarım olur.
bende evvelsi gün gördüm bu çizgiyi.dün silikleşti ve az önce tekrar yaptım yoktu 2. çizgi.

Insallah bu ay hepimizinde olur. Normalde daha koyu resimde acikta cikmis benim adetlerim duzensiz akintim oldu ondan anladim ysptim birinci testim yainsallah bu ay kavusuruz :16::49:

Canlarimmm hamileyimmm bende 2-3 haftalik kan tahlili pozitif cikti (masallah)

Insaallah Allah hepimize saglikla bebisler verirrr

Arkadaşlar az evvel acile gidip kan verdim fakat hemşire benim biraz enerjimi aldi hemen cikmaz bir seferde olmax tekrar gelmen lazim haftaici gel vs. Bir sürü beni gitmem icin ikna etmeye çalıştı neyse sonunda kani aldilar acaba testte neye bakacagiz hakikaten bir kerede belli olmaz mi:43:[/QUOT
Testin silik cikmasi erken hamileliktendir canim ins hamilesindir kan testini anlamadim o nasil bir cvp hemen cikmazmis ben acilde yaptirdigimda 1 yada 2 saate sonuc verdiler

Sogan kürüm bitti.ama maalesef yarım yamalak yapabildim.zaten bu ay korundum gecen ay kimyasal gebelik geçirdiğim icin.hamile kalan arkadaslarımı tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.bu ay tekrar çalısmalara devam ovulasyon testi bi de bal ç.o tarcin deniycem Allah o duyguyu hepimize tattırır inşallah

Back
X