Ben ağzı kapalı kabın ıcınde bekletmedım bardağa süzdüm bekledım her seferınde.Şunu ayrıntılarıyla yazsalar da kafamızda soru ısaretı kalmasa...
Aslanpencesını en kıza zamanda edınırım ben de.
Millete laf anlatmak zor ama ben de ayrıntılı anlatıyorum neden saklayayaım kı kafasındayım.Ama gercekten öküz altında buzağ arıyorlar.Ben ilk ığnelı tedavımde söyledım mesela ve kendılığınden deneyeceğımızı de söyledım.Ama" o iğneler
tüp bebek tedavısı iğnesı sen tüp bebek yaptırıyorsun "bıle dedı kendı akrabalarım. sankı öyle olsa söylemeyeceğim... saklarsın dert saklamazsın ayrı dert..."Kişi herkesı kendı gıbı bılır "derler ya aynen o..Demek kendılerı saklayacak ya da yalan söyleyecek..Ayıp değil ,Allah hıc de vermeyebılır.İster tüp bebek olur ıster asılamayla .yeter kı olsun.Ben tüp bebek yaptırırsam sadece hamıle kalırsam söyleyeceğim.
normal doğum yapma cesaretını gösterdıgın ıcın de tebrıkler vallahı. etrafımda öyle az kı artık normal doğuran..
Bu arada göğüslerım çok hassas, ucları acıyor ama adetım de gelmıyor.Kendımı ellıyorum sapık gıbı:) ya dıyorum soğan kuru gecten gece ıse yaradıysa...hemen ıdrarda görunmuyorsa...Sökturucu kullanmayacağım bu yuzden belkı göğüs belırtısı adetın habercısıdır.Bu durumda ıkısıne de mınnettar olacağım:))