Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Selam kızlar nasılsınız? Topiği görünce yazmadan geçemedim... Ben de su an soğan kürü yapıyorum bi kaç sorum olcaktı soğan kürü yapanlara cevaplarsanız cok sevinirim...
Öncelikle 15aydır evliyim ve ilk ayımdan beri cocuk düşünüyoruz.. Çok fazla akıntım olduğu için kür yapmaya başladım... Akıntım çok ve pis kokuyo.. Yaklaşık 8 ay önce tedavi görmüştüm bakteri var demişti doktor ama tedavi bittikten 3 hafta sonra tekrar basladı ve o zamandan beri var...ben küre başlayalı 1 hafta oldu ama sanırım yanlış yapıyorum... Ben büyük 1 adet soğanı 3 su bardağı su ile kaynatıp 2 öğün yemeklerden önce 1er bardak içiyorum...
Ve aynı zamanda neden bilmiyorum ama göğüslerimde son 3 gündür ağrı var sızlıyolar.. Ara ara adet olcam gibi bel ve karın ağrım oluyo halbuki Mart 10da hasta olmam gerekiyo... Akıntım baya var ama kokusu baya azaldı.. Sizce bu ağrılar normal mi? Ve ben 15gün yapıp bırakmak gerekiyo kesinlikle diye okudum baya yerde öyle mi? 15 günün sonunda temizlenir mi inşallah ne dersiniz??
Kusura bakmayın belki şimdiye kadarki yazışmalarda vardır bütün sorularımın cevabı ama benim hiç okumaya vaktim yok bu aralar baya yoğunum..:26::26:

Canim oncelikle gecmis olsun sifa llur insallah. Ben 8 inci gunu yaptim bugun sogan kurunde 2.5 su bardagi suya ac karnina yemekten en erken 10 dakika once iciyosun ve kisik ateste bes dakika kaynat elinden geldigince sicak ic. Sonra edet oluyosun ve bi sonraki adetine 10 gun kala 5 veya 8 gun tekrar iciyosun ve kur bitiyo

Canim oncelikle gecmis olsun sifa llur insallah. Ben 8 inci gunu yaptim bugun sogan kurunde 2.5 su bardagi suya ac karnina yemekten en erken 10 dakika once iciyosun ve kisik ateste bes dakika kaynat elinden geldigince sicak ic. Sonra edet oluyosun ve bi sonraki adetine 10 gun kala 5 veya 8 gun tekrar iciyosun ve kur bitiyo

Cevabın için tşkler canım... Anladım bu 2.5 su bardağını sadece 1 öğünde mi içiyoruz o kısmı anlamadım... Günde 2.5+2.5=5 mi iciyoruz yoksa 2.5 su bardağının yarısını bi öğün yarısını diğer öğünde mi içiyoruz??

Cevabın için tşkler canım... Anladım bu 2.5 su bardağını sadece 1 öğünde mi içiyoruz o kısmı anlamadım... Günde 2.5+2.5=5 mi iciyoruz yoksa 2.5 su bardağının yarısını bi öğün yarısını diğer öğünde mi içiyoruz??

Yok canim tek seferde her seferde taze hazirlicaksin. Boyle yapinca bir baardaktan biraz fazla cikiyo zaten bide icme suyundan yapman lazim

Yok canim tek seferde her seferde taze hazirlicaksin. Boyle yapinca bir baardaktan biraz fazla cikiyo zaten bide icme suyundan yapman lazim

Hobaaaaa ben yanlış yapmıştım hep o zaman yaaaa:26::26: neyse bu da işe yaramıştır inşallah.. Nasıl yapsam ki devamında acaba böyle mi devam etsem yoksa senin dediğin gibi mi devam etsem??? Bi fikrin var mı?

Hobaaaaa ben yanlış yapmıştım hep o zaman yaaaa:26::26: neyse bu da işe yaramıştır inşallah.. Nasıl yapsam ki devamında acaba böyle mi devam etsem yoksa senin dediğin gibi mi devam etsem??? Bi fikrin var mı?

Canm kuru hep boyle anlatti saracoglu bence boyle yapmaya basla. Sen nasil yapiyosun

Canm kuru hep boyle anlatti saracoglu bence boyle yapmaya basla. Sen nasil yapiyosun

Ben bi büyük soğanla 2,5-3 bardak suyu kaynatıp onun yarını öğlen yarısını akşam içiyorum... Acaba baştan mı başlıyım yoksa kaldığım yerden 1 hafta daha senin dediğin gibi devam edip 15. Gün bitireyim mi?

Arkadaşlar bır mucızeyı yaşıyorum Şu an çok şükür hamıleyım.Demek ki benım soğan küründen sonra adet görmedım dıye burada da yakınmamın sebebı bebeğimmiş....
2 aydır adet görmuyorum 7 ocaktan berı.6 şubatta soğan kürüm bıtmıştı.3 hafta oldu bır tek ben mı adet görmedım dıye yakınıyordum burada.Bu esnada 4 kere test yapmıştım negatıftı.Fakat benım göğüslerım dolgunlastı ve acıyorlardı.Rüyalarım hep cinsel İçerıklıydı tövbe yarabbım.Sonra dün kahverengı lekenmelerım oldu adetım sökülecek dıye sevındım netıcede tarlusal kullanmadığım ıcın burda bır seydı ..Ve ben dr.uma msj attım tüp bebek ıcın pazartesı mı salı mı gelelım de baslayalım dıye...Fakat bır kaç kez tuvalet kağıdına gelen kahverengı akıntı-Ki ben adet olacağım zaman olurdu böyle seyler normal gördüm-Gelmemeye basladı.adetım ha geldı ha gelecek derken bu sabah yıne yoktu ve sarı sümük gibi bır akıntı geldı hadı son testımı yapayım dedım bu ay 5.testımı yaptım sılık cızgı cıktı .Inanamadım.İmkansız gıbı gelıyordu.Pko dan dolayı ılk adet gördugum zamanlardan berı düzensızlık yasıyordum.Daha önce 3 kez KLOMEN 1 Kez GONAL F IĞNE 1 KEZ MNOGON İĞNEYLE ASILAMA deneyıp negatıf görmustum.Yalnız İstanbul'da Medipol hastanesınde Dr Mustafa ACET le arkadas tavsıyesıyle tanısmıstım ve bana rahmımdekı perdeyı görup hısteroskopı amelıyatı yapmıstı ve glucophage baslatmıstı.Çok da ıyı moral vermıstı pko en kolay cewap alınan gruptasın dıye.Bu arada hep whatsapp tan aklıma takılanları soruyordum.Sağ olsun uygun olduğunda gerı dönuyordu.Önce Allah'ın izni sonra Sevgılı dr.um Mustafa Acet sayesınde ve belkı de soğan kuru yapmamla hamıle kalmışım.Değerım 100 çıktı henuz cok yenıymıs salı tekrarlanacak.Allah'a çok şükür bugun yerde mıyım gökte mıyım bılmıyorum.Allah hepinize yardım etsın hepınız bu mucızenın haberını alın ve benım gıbı içiniz şişene kadar mutluluktan ağlayın...Allah devamını getırmeyı nasıp eder bana da ınsallah yuzunu gösterır bebegımın sağlıkla...INANAMIYORUMMMMM.daha kocam bılmıyor aksama yuz yuzeyken söylemek ıstıyorum.Dr um sağ olsun hemen aradı .O da çok mutlu sesıne yansıyor bu mutluluğu.Allah onu da sevdıkletıne bağısşlasın .Buradakı dr um görmemıstı perdeyı .Bunlar hep uzmanlıkla alakalı.O kadar mınnettarım kı ona da.Daha tanısmamısken defalarca maıl leştık ardından her sorumu cevaplaması samımıyetı...Şimdı de mutluluğumu paylasması herkesın dr unda arayıp da bulamadığı bır sey bence...basımıza geldığı ıcın en ıyı biz anlarız bırbırımızı.Ben epey karamsar ve heyecanlı bırıyım.Ben bu mutluluğu Allah'ın ıznıyle yasadım ınsallah sızler de doğru zamanda yasayacaksınız...Insallah hamılelığım hayırlısıyla surer.Heyecandan belkı 45 dk. yağmurda durdum ne yapacağımı bılemedım.Darısı basınıza ınsallahhhhhh

:52::52:cnmmmm hpnose şimdi okudum sanki kendim hamileymişim gibi sevindim.sen merak etme Allah'ın izniyle hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşaallah cnm. seni tanımıyorum ama kendim gibi sevindim inanki.Rabbim çok büyük.Ağlattın beni akşam akşam :16::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49: hamiş hypnose

Son düzenleme:
Ben bu mutluluğu Allah'ın ıznıyle yasadım ınsallah sızler de doğru zamanda yasayacaksınız...Insallah hamılelığım hayırlısıyla surer.Heyecandan belkı 45 dk. yağmurda durdum ne yapacağımı bılemedım.Darısı basınıza ınsallahhhhhh
Canım yazdıklarını okuyup da insanın tüylerinin diken diken olmaması, gözlerinin dolmaması mümkün değil... Rabbim gönlüne göre vermiş. Maşallah...
Rabbim bize de tattırsın, dualarını eksik etme...
Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah meleğini:) dikkat et kendine

gece adet oldum canım :( soğan kürüne çok güveniyodum. ama kısmet değilmiş demek ki.. adetten temizlenince doktorun yolunu tutucam.

Hayal kırıklığı zor canım, bunu çoğumuz maalesef birçok defa yaşadık. Rabbim her şeyin en hayırlısını bilendir, vaktini bekliyordur bu da her şey gibi.. Üzmemeye çalış kendini, durmak yok çalışmalara devam ;)

şu soğan kürünü bir anlayamadım gitti herkes bir tarif veriyor regl kaçıncı günü uygulanır kaç gün uygulanır. nasıl yapılır incir kürüyle birliktemi yapsam acaba kafam çok karışık 1 kişi şunu izahıyla yazsa bende uygulamak istiyorum

Kızlar benim 3-4 gündür sağ kasığımda ağrı var bugün bacağımın iç alt kısmında da biraz hissettim. Bugünler ovulasyon günlerim acaba o yüzden mi yoksa hamile miyim? Pek olmaz ağrı. Adet günüm 12 mart.. göğüs hassasiyetim başladı bir de başka belirti yok maalesef..

Canim üzülme vardır bir hayir. bende gecen 2 ay bal tarcin çörek otu onun yapip yemistim. Cok umitliydim.ama olmadi :( sen bu kuru ne kadar yaptin bak kimi 2 ay 3 ay yapıyormuş öyle 2 ayda 3 ayda da hamile kalanlar varmis. Pes etmeyelim. Ya ben doktora gitmeyi çok istemiyorum.

hayırlısı böyle demekki haklısn canm.. öbür adetime 10 gün kala tekrar soğan suyu içicem. o döneme kadar aslanpençesi içmeyi planlıyorum. aslında ben de çok doktora gitme taraftarı değilim. ama eşim ısrar ediyo. bnm adetim çok sancılı geçiyo. ağrı kesici almadan kendime gelemiyrm. bi de adet kanamam az oluyo. onun için gidicem. tekrar hormon testi isticem. ama ilaç içmek istemiyrm açıkçası. bi muayene olurum testlerimi de yaptırırım. ciddi bişey çıkmazsa kürlere devam..
sen nasılsn ne yaptn tatlım?

Ay canm çok saol çok tskkr edrm birtanm vala benm 5düşüğüm var soğan kürünü ben 7gün yapmştm sadce akşmları ama 6gun gunm geçti şaştım kaldı..

Back
X