Arkadaşlar bır mucızeyı yaşıyorum Şu an çok şükür hamıleyım.Demek ki benım soğan küründen sonra adet görmedım dıye burada da yakınmamın sebebı bebeğimmiş....
2 aydır adet görmuyorum 7 ocaktan berı.6 şubatta soğan kürüm bıtmıştı.3 hafta oldu bır tek ben mı adet görmedım dıye yakınıyordum burada.Bu esnada 4 kere test yapmıştım negatıftı.Fakat benım göğüslerım dolgunlastı ve acıyorlardı.Rüyalarım hep cinsel İçerıklıydı tövbe yarabbım.Sonra dün kahverengı lekenmelerım oldu adetım sökülecek dıye sevındım netıcede tarlusal kullanmadığım ıcın burda bır seydı ..Ve ben dr.uma msj attım
tüp bebek ıcın pazartesı mı salı mı gelelım de baslayalım dıye...Fakat bır kaç kez tuvalet kağıdına gelen kahverengı akıntı-Ki ben adet olacağım zaman olurdu böyle seyler normal gördüm-Gelmemeye basladı.adetım ha geldı ha gelecek derken bu sabah yıne yoktu ve sarı sümük gibi bır akıntı geldı hadı son testımı yapayım dedım bu ay 5.testımı yaptım sılık cızgı cıktı .Inanamadım.İmkansız gıbı gelıyordu.Pko dan dolayı ılk adet gördugum zamanlardan berı düzensızlık yasıyordum.Daha önce 3 kez KLOMEN 1 Kez GONAL F IĞNE 1 KEZ MNOGON İĞNEYLE ASILAMA deneyıp negatıf görmustum.Yalnız İstanbul'da Medipol hastanesınde Dr Mustafa ACET le arkadas tavsıyesıyle tanısmıstım ve bana rahmımdekı perdeyı görup hısteroskopı amelıyatı yapmıstı ve glucophage baslatmıstı.Çok da ıyı moral vermıstı pko en kolay cewap alınan gruptasın dıye.Bu arada hep whatsapp tan aklıma takılanları soruyordum.Sağ olsun uygun olduğunda gerı dönuyordu.Önce Allah'ın izni sonra Sevgılı dr.um Mustafa Acet sayesınde ve belkı de soğan kuru yapmamla hamıle kalmışım.Değerım 100 çıktı henuz cok yenıymıs salı tekrarlanacak.Allah'a çok şükür bugun yerde mıyım gökte mıyım bılmıyorum.Allah hepinize yardım etsın hepınız bu mucızenın haberını alın ve benım gıbı içiniz şişene kadar mutluluktan ağlayın...Allah devamını getırmeyı nasıp eder bana da ınsallah yuzunu gösterır bebegımın sağlıkla...INANAMIYORUMMMMM.daha kocam bılmıyor aksama yuz yuzeyken söylemek ıstıyorum.Dr um sağ olsun hemen aradı .O da çok mutlu sesıne yansıyor bu mutluluğu.Allah onu da sevdıkletıne bağısşlasın .Buradakı dr um görmemıstı perdeyı .Bunlar hep uzmanlıkla alakalı.O kadar mınnettarım kı ona da.Daha tanısmamısken defalarca maıl leştık ardından her sorumu cevaplaması samımıyetı...Şimdı de mutluluğumu paylasması herkesın dr unda arayıp da bulamadığı bır sey bence...basımıza geldığı ıcın en ıyı biz anlarız bırbırımızı.Ben epey karamsar ve heyecanlı bırıyım.Ben bu mutluluğu Allah'ın ıznıyle yasadım ınsallah sızler de doğru zamanda yasayacaksınız...Insallah hamılelığım hayırlısıyla surer.Heyecandan belkı 45 dk. yağmurda durdum ne yapacağımı bılemedım.Darısı basınıza ınsallahhhhhh