Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

2.küre başladım cnm hayırlısıyla inşaallah babada şifa olur acaba aslanpençesi de alsammi almasammı karar veremedim bide agnucaston diye hayıt hapı var fayda gören çok suyundan fayda olmadı ama ne bilim.bide şu yumurtlama testeleri ndenmi alsam acaba.bi yımırtlayamadım zaten.valla kendiliğimden hamile kalırsam zaten kendi kendimi ödüllendirir II mm kobay yaptım kendimi onu dene bunu dene.ne sağlanmış vücudumda

hamile olan arkadaşları canı gönülden tebriik ediyorum darısı bizlere olsun diyorum nassılsınız hanımlar....

evet bugün yumurtluyorsun demek bu.
bugün ve yarın uygun demek ilişki için:))

bende benim 4 günlük testimin fotoğrafını çektim
Eki Görüntüle 1004284

Merhabalar canim bende yaptim d3digin gibi acildi iyice rengi birincide iliski oldu ikincide olmadi bugun yine olur heralde yakadim bu ay gun asiri iliskim olmus oluyo

Son düzenleme:

Nehir canim ikinci kur derken yine soğan kurumu ? Anlamadim ne kadar uyguladinki sen? Bugün benim 9.günüm.

Evde test yapmak ne demek bende pek bilmiyorum.çok önceden bir yada iki kere yapmisimdir.çünkü adetim fazla geçikmediği için gerek kalmiyordu inş dediğin gibi birbsupriz olurda evimizde yapmak nasip olur . şayet ben ilk evimde yapip evimdeki testle hamile kaldigimi öğrenmek isterim.
Dua ile cnm

Aslanpencesını hıc bılmıyorum ki.Ama dene bır suru kişi içiyorsa vardır faydası.Hayıt hapını burada okudum , cevremde kullanan duymadım .farklı zamanlarda deneyebılrısın sırayla.Benım yumurtlama testlerım kaldı göndereyım ben sana ıstersen.ıcınden 4 tane falan yapmıştım.

Son düzenleme:
Nehir canim ikinci kur derken yine soğan kurumu ? Anlamadim ne kadar uyguladinki sen? Bugün benim 9.günüm.

Evet cnm ikinci küre başladım.ilk kür adetten en erken 7 gün sonra başlanıyor.15 gün sabah akşam içiliyor.3 kür yapmak gerekiyomuş 2.kür ise adet olmama10 gün kala başlayıp 10 gün içiyosun 3. Kürde 2.kür gibi.birincide bi etki olmadı bakalım hayırlısı yyumurtalıklarım da hafif hafif batmalar oluyor neden bilmiyorum ama inşaallah soğan kürünün faydasındandır. yani denemedim demiyim diye yumurtlama testi de alıcam.Rabbim büyük elbet vardır bizim için hayırlı bir zamanı ol der ve hiç ummadığınız bir zamanda oluverir.bi sürpriz olsa kendiliğinden

Deniyorum yarın bitecek.İnşallah işe yarar

Allah nasip etmiş işte canım.İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini :))) Ben de kendimi bildim bileli pkoluyum.2 ayda bir regl oluyorum.Bebek istiyoruz bu ay soğan kürünü uyguladım yarın bitecek inşallah bana da nasip olur hayırlısıyla.

Amin ınsallah :)darısı başınıza...

Merhabalar canim bende yaptim d3digin gibi acildi iyice rengi birincide iliski oldu ikincide olmadi bugun yine olur heralde yakadim bu ay gun asiri iliskim olmus oluyo

Eki Görüntüle 1006073

evet evet.. doğru yapmışsın:) bende 2-3-4. günü değerlendirdim.
Bakalım neler olacak :))
İnşallah istediğimiz gibi olur herşey:))

evet evet.. doğru yapmışsın:) bende 2-3-4. günü değerlendirdim.
Bakalım neler olacak :))
İnşallah istediğimiz gibi olur herşey:))

Amiiiiin canim insallah valla uc aydir korunmuyoruz ama bu ay dikkat ediyoruz iliski sonrasi bekleme yumurtlama gunu vs ben nedense cooook umutlandim Allah bosa cikarmaz insallah... rabbim gonlumuzdekini hayirlsiyla nasip eder insaaalllahh ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…