Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hayir hiç ayaklarimi dikmedim. Normal araliklarla beraber olduk. Hatta benim o ay afedersin cok fena mantarim vardi. O haldeyken hamile kaldim.

maşllah canımm :nazar::nazar: Rabbim c.c. yeterki ol desin vallahi her türlü oluyorr inş güzel haberlerle glirim adeti geciktirmiyor değil mi canım ?

maşllah canımm :nazar::nazar: Rabbim c.c. yeterki ol desin vallahi her türlü oluyorr inş güzel haberlerle glirim adeti geciktirmiyor değil mi canım ?

Hayir kuzum düzene sokar adetini. Adetine yakin günübirlik kanaman olup daha gelmezse korkma. Yerleşme kani oluyor . Haberdar edin beni. Mehlikaa ve evrakcu ikinizi de öpüyorum canlarim. Sizlerden cok merakla haber bekliyorum

Hayir kuzum düzene sokar adetini. Adetine yakin günübirlik kanaman olup daha gelmezse korkma. Yerleşme kani oluyor . Haberdar edin beni. Mehlikaa ve evrakcu ikinizi de öpüyorum canlarim. Sizlerden cok merakla haber bekliyorum

cok sağol canımmm Allah c.c. razı olsunnn bebişin hayırlı evlat olsun inş :16::16: olsada olmasada haber edicem canımmm bende öpüyorummm hayırlı geceler :16::16::16::16:

günaydın hanımlarr ..gece kaynatmışsınız burayıı:)..ben akşam erkenden yattım sabahh da erkenden kalktıım..gününz aydın bereketli olsun..ALALH ım dualarımmızı hkaul etsin......

kızlar düne kadar içimde bir umut vardı inanırmısınız tuvalete girmeye korkuyodum adet oldummu diye:( az önce baktım ki gelmiş. 3,4 gündür cektiğim sancılar bas dönmeleri psikolojikmiş. tam zamanında adet oldum. düzenli olduğu için sevineyimmi çocuk olmadığı için üzüleyim mi bilemedim Canım çok sıkıldı sadece :( 3. ayımıza girecez bebek düşündüğümüzden bu yana 3. hayal kırıklığı. Hayırlısı olsun inşallah

kızlar düne kadar içimde bir umut vardı inanırmısınız tuvalete girmeye korkuyodum adet oldummu diye:( az önce baktım ki gelmiş. 3,4 gündür cektiğim sancılar bas dönmeleri psikolojikmiş. tam zamanında adet oldum. düzenli olduğu için sevineyimmi çocuk olmadığı için üzüleyim mi bilemedim Canım çok sıkıldı sadece :( 3. ayımıza girecez bebek düşündüğümüzden bu yana 3. hayal kırıklığı. Hayırlısı olsun inşallah

Cnm herşeyin hayirlisi seni çok iyi anliyorum şuan bende senin gibi tuvalete girmeye korkuyor.afedersin camadirima islakligin gelmesine korkuyorum bakalim ne olacak. Siz sanirim daha yeni evlisiniz bizim yedi yil oldu korunmadik ama bebek olmadi. Cevremdekiler hamile ve bebekliler benden sonra evlenenler hamile Eltim benden çok sonra Evlendi şuan hamile. Bazen bebekli ortamlara hamilelerin yanina hic gitmek istemiyorum.

Şayet bende regl olursam çok uzulurum. Ama yine Rabbim'in emanetini umutla kanaatle bekleyeceğim inş. Soğan kuru nu on beş gün yaptin demi?

Canim bak aglamak seni rahatlaticaksa kndini iyi hisettircekse agla o halde fakat biliyorumki aglamak seni rahatlatmiycak ve su an yasadigin belirsizligi cozumlemiycek hormonlarini zorlama rahat ol baskalarini. Mutlulugu senin huznun olmasin bebegim tamam ? Bnce ne yap biliyormusun bir not yaz deki; ben cok degerliyim ben varsam sevdillerim var kalbim sadece sevgi barindiriyor nefret ettiklerim küs olduklarim kirildiklarim kirdiklarim hepsini suya katiyorum yolluyorum yerine umut koyuyorum ve o umudumu hergun yesermesi icin tekrarliyorum "Sukurler olsun ki sagligim yerinde , huzur ve sevgi dolu bir yuvam var cok sukur esim saglikli bana sadik hamd olsun ailelerimiz saglikli huzurlu eksik gormedigimiz fakat istedigimiz birde evlat sahibi olmak, evet istiyorum ben anne olmak istiyorum bunu cok istiyorum .."
Bu yazdiklarim guzel bir olumlama degilmi bunlari hergun yuzunu yikadigin yere yada mutfagina yazip asmalisin bak nickin bile as dio ;)
Sevgiyle kal olurmu cok sev..

pınarcım çok güzel yazmışsın tatlım ağzına sağlık seni çok sevdim :13::16::71::71::71::71:

Cnm herşeyin hayirlisi seni çok iyi anliyorum şuan bende senin gibi tuvalete girmeye korkuyor.afedersin camadirima islakligin gelmesine korkuyorum bakalim ne olacak. Siz sanirim daha yeni evlisiniz bizim yedi yil oldu korunmadik ama bebek olmadi. Cevremdekiler hamile ve bebekliler benden sonra evlenenler hamile Eltim benden çok sonra Evlendi şuan hamile. Bazen bebekli ortamlara hamilelerin yanina hic gitmek istemiyorum.

Şayet bende regl olursam çok uzulurum. Ama yine Rabbim'in emanetini umutla kanaatle bekleyeceğim inş. Soğan kuru nu on beş gün yaptin demi?

Canim sen kesk asilama falan yaptirsan yanlis anlama akil vermek icin degil ama yas ilerledikce biliyorsun anne sansimiz azaliyor ondan diyorum

günaydın tatlım üzülme inş önümüzdeki ay gebe kalırsın dua et

Sana bnim tedavi surecimle ilgili yukarda bayagi detayli bilgi verdigimi dusunuyorum fakat sana bikac soru sormak istiyorum mumkunse?
* nekadarlik evlisin
* hsg nezaman yapildi
* herhangi bi ilac verdimi doktorun
* hormon testlerin nasil ozellikle fsh lh prolaktin ?
* sogan kuru ve baska kurler uyguladinmi?

tabikide tatlım mümkün biz burda sıkıntılarımı dertlerimizi mutluluğumuzu paylaşmak için varı gönlü güzel kardeşim
ben 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıl olmak uzere korunmuyoruz son bır yıldır doktora gittik eşimle eşimin sperm ve benım hormon tahlillerim iyi cıktı sonucları hatırlamıyorum ama sana yarın soylerim temız cıktı tahliler işte bana klomen progestan verdı doktor onları ıctık en son doktor muayenesinde yumurtan çatlamamış dedi bende doktorum değiştirdim geçen ay gittim o doktor çok ıyı tahlillerimizi gösterdım eşimın benım cok ıyı dedi bı sıkıntı yok alttan muayene etti benı yumurtalar rahım agzı ıyı benden hsg istedi çektirdim oda temız tupler açık bı sıkıntı yok son olarak adet olup yumurta akıbı yapacak catlatma ıgnesi ve aşılama birlikte yapacak kesin olsun dye bakalım soğan suyunuda uzun bir zaman once ıctim ama sonuc alamadım tahlıl sonuclarımı sana yarın yazarım ve benım bu ay cok kahverengi akıntım geliyor ve bu ayın ortasında pembe akıntı geldi ve bugune kadar kahverengi akıntım devam edıyor neden olabilir k bakma çok konustum:5::5::5:

as86, seninle bu konuyu daha önce konuşmuştuk sanırım. :34: böyle düşünme. herkesin imtihanı farklı. sen ve eşin sağlıklı ve toplumda yeri olan bireylersiniz. neden bebeğin olmaması insanı küçük düşürsün ki, çok saçma! Allah tüm dileyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabii. ama düşünce tarzın çok stresli olduğunu gösteriyor ki bu da gebe kalmayı ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyen en büyük etken. toparlan ve umutla yola devam et lütfen. ben de 1,5 yıldır beklediğim halde, "istiyorum, Allah nasip ederse olur, etmezse yapacak bir şeyimiz yok" diyorum. kimse de bir daha yorum yapmıyor. bu eziklik hissedilecek bir durum değil! Rahman, hayırlısını nasip etsin.

anladım cnm haklısın az kaldı reglime onunda stresi var oyuzzden

Canim sen kesk asilama falan yaptirsan yanlis anlama akil vermek icin degil ama yas ilerledikce biliyorsun anne sansimiz azaliyor ondan diyorum

Cnm çok önce rahim filmi çekildiğinde özele gittiğimizde asilama dedi herseyimiz normal diye tuplerimde acik diye olmadik .yeni zamanlarda asilama olacaktim devlette. Yumurtalarim.uç tane oldu doktor catlamasina bakti gittigimde catlamqmisti sonra labaratuvardaki doktor gidince benim asilama kaldi olmadi. Simdi kurlere verdim kendimi bi sure daha devam edeceğim.olmaz ise tüp bebege gideceğiz. Normal yolla olmasini çok istiyorum.

Cnm çok önce rahim filmi çekildiğinde özele gittiğimizde asilama dedi herseyimiz normal diye tuplerimde acik diye olmadik .yeni zamanlarda asilama olacaktim devlette. Yumurtalarim.uç tane oldu doktor catlamasina bakti gittigimde catlamqmisti sonra labaratuvardaki doktor gidince benim asilama kaldi olmadi. Simdi kurlere verdim kendimi bi sure daha devam edeceğim.olmaz ise tüp bebege gideceğiz. Normal yolla olmasini çok istiyorum.

İnsallah olur canim benim ama yine de sen git kontrollerini yaptir

günaydın hanımlarr ..gece kaynatmışsınız burayıı:)..ben akşam erkenden yattım sabahh da erkenden kalktıım..gününz aydın bereketli olsun..ALALH ım dualarımmızı hkaul etsin......

Okulum cnm senin erken kalkmana hayranim masaallah yaa.

Amin amin amin inş.

Son düzenleme:
Back
X