Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım benim ALALH razı olsun bnlerce kere çok güzel yazmışsın sağolasın..bugün daha iyiyim çok şükür bir an önce abdest almak istiorum artık adetim bitsin artık.. oyy canım benimm düşünmek hata demekki insanları dülşünmek hata onu diyenlere göre..RABBİM BİZLEREDE NASP ETSİN EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA..ÖPÜYORUM SENİ DUA İLE.......

amin cnm bnm aminnnn

şimdi kan testi yaptırsak cıkar mı yani ?

Adet günün bugunse büyük ihtimal çıkar.
Benim bildiğim kanda döllenme olduktan hemen sonra HCG hormonu kanda yükselmeye başlıyor.
Idrara geçmesi bu HCG hormonun geçmesi bazı durumlarda hemen oluyor bazen adet gününün geçmesi gerekebiliyor. Oyuzden kesin sonuç herzaman kan testi.
Istersen yarın bir kan testi yaptır sağlık ocağında.
Baktın negatif çıktı, 1 hafta bekle yine bir test yaptır.
Inşallah hamilesindir :)
Ben artık uzmanlaştımda bu konuda okuya okuya:1:

şimdi kan testi yaptırsak cıkar mı yani ?

canım benim ALALH razı olsun bnlerce kere çok güzel yazmışsın sağolasın..bugün daha iyiyim çok şükür bir an önce abdest almak istiorum artık adetim bitsin artık.. oyy canım benimm düşünmek hata demekki insanları dülşünmek hata onu diyenlere göre..RABBİM BİZLEREDE NASP ETSİN EN KISA ZAMANDA HAYIRLISIYLA..ÖPÜYORUM SENİ DUA İLE.......

Allah hepimize gösterecek inşallah o çift çizgiyi gördümüz günleri :) Hep olumlu düşünelim olumlu olsun:)
Moralimiz bozmak yok:10:

Adet günün bugunse büyük ihtimal çıkar.
Benim bildiğim kanda döllenme olduktan hemen sonra HCG hormonu kanda yükselmeye başlıyor.
Idrara geçmesi bu HCG hormonun geçmesi bazı durumlarda hemen oluyor bazen adet gününün geçmesi gerekebiliyor. Oyuzden kesin sonuç herzaman kan testi.
Istersen yarın bir kan testi yaptır sağlık ocağında.
Baktın negatif çıktı, 1 hafta bekle yine bir test yaptır.
Inşallah hamilesindir :)
Ben artık uzmanlaştımda bu konuda okuya okuya:1:

inşallah canım yaa :( daha bu ikinci denemem ama cok sabırsızım hemen olmak istiyorum ya :(

kızlar yarın dokt gıdcem bakalım nolucak sokturucuyle bıle gelmeyen bu namussuz regl nerdeymıs bakalım dun basım agrıyordu erken uyudum esım kendıne ezme yapmıs ama sogan kabugunu cope atmamıs gece 11 de onun ıgrenc kokusuna kalktım ama mıdem bulanmadı bu durumlar benı cok sasırtıyor cunku ben oyle hassas bırı degıldım bakalım nolucssak:30::30::31::31:

hmmm ismin ne güzelmiş. esselammm, ehlen ve sehlen. nahnu uhibbuna keyfe haluki? :1: adet bitiminde başlamak da olurmuş canım ama en etkili zaman bitiminden 7 gün sonra diyor saraçoğlu.;) ne zamandır bebek istiyorsun ve kaç yıllık evlisin? :34:

berrak hoş geşdinn. adet olmaman kilondan kaynaklanıyor olabilir ve sen en umutlu gruptasın. çünkü zayıfladıkça yumurtlaman düzene girecek. ben de pkoluyum ama pek bir kilo problemim yok ve o yüzden zayıflasam da fark etmiyor. ama sen avantajlısın. iyi yapıyorsun diyet yapmakla. endokrine gittin mi hiç. metformin içerikli bir hap yazıyorlar. yüksek ihtimal insülin direncin vardır ve bu hap sayesinde çoğunlukla yumurtlama ve gebelik elde edilebiliyor. Allahın izniyle :34:

o bölüme gitmedim hiç sadece bu güne kadar diana 35 ve yaz 24+4 kullandırdırlar ama olumlu sonuç almadık sadece adet düzenledi kaybolma olmadı kistlerde

Ayy canim :nazar:o ilk kalp atislarini duymak varya harika birsey ben ilk dinledigimde sanki benim kalbim disari cikacakmis gibiydi...bu arada benim kizimla ayni ayda dogacakmis ins ...akrep burcu olcak hiperaktif olacak evinin icinde ne var ne yokkk karistiracak haaa birde sakin ac birakma acikinca cokkk sinirli oluyo akrepler ....kizima 12 kasim demisti 17 kasim 2011 de yavruma kavustum:38:

Allah ızın verırse evet akrep burcu olacak.Senın de evladını Allah bağıslasın.bır ıkıı gundur gıremıyordum sorun verıyordu bakım asaması dıyordu bırazdan okurum yoklugumda guzel haberler var mı dıye...Ben de çok heyecanlandım görunce ınandım tamam ıcımde bebeğim var dıyebıldım saka gıbı gelıyordu.duygulanmaz mıyız ben ağladım esım de çok duygulandı.Herkese nasıp olsun bu muhtessem duygu.Gercı ben su anda hep ıstıfra edıyorum gelınce kızacagım ona:) ne yesem su bıle ıcsem cıkarıyorum.ne yemek yapabılıyorum ne iş.Halsız kaldım.Dısarıda yıyoruz geldıgım gıbı çıkıyor sadece sımıt kasar ayran ıyı gelıyor ıcımı bastırıyor.bu surec kısa surer ınsallah.bugun karsı komsumun 4 gunluk kızını görmeye gıttım ne guzel ınsallah hepimiz o guzellığı yasarız.ben akrep burcunu hıc sevmem derdım bu arada :))ayrıca evde duzen benım için çok önemlı ne yapacagım bılmem yeter kı gelsın de sağlıkla azıcık genıs olmam gerekecek:)

pınarcım sabah sabah bu mübarek cuma gününde yüzümün ifadesi gülümsedi çok mutlu oldum bana da yardımcı oluyorsun cnm bnm senın son durum ne takip edemedim son yazdığını anlamadım cnm

Canim son durumum dungece gaz vede kasik sancisi yasadim bugunde peceteye cok acik renkte pembemsi bi akinti geldi adet ololucam sanirim 2 gun var hic erken belirti olmazdi sanirim igne ve ilaclardan

merhaba kıslar ben kürümün 13. günündeyim siyahımsı kahverengi gibi akıntılar geldi kırmızılaştı daha adetime 2 hafta var normal mi miyom falan yok tüplerim tıkalı sadece inşallah açılır zannetmiyorum ama
sizde de oldumu:25:

pınarımmm sen zaten güçlü bir kadınsın. avutucu cümleler yazmak istemedim o yüzden. hakkında hayırlısı canım. inşaAllah hayırla yola devam. ben de bu gün 3. ve son soan kürüme başladım. :34:

Vesim burda bni en iyi sen taniyosun tsk ederim avutucu cumle kurmadigin icin cunku gerek yok avuncak bisi de yok hayirlisi neyse o olsun bir evladim vat Rabbim ona saglik versinömur versin 2. Si olursa oda tedavimin hediyesi olucak :))) önumuzdeki maclara bakmak lazim :))))
İnsallah bu son kür sana mujdeler getirir bebisim..

kızlarrrrr bugün sonuçlarımı aldım ama doktor gimişti toplantıları varmış benim şansımdan olsa gerek sonuç beta 411.27 çıktı kızlarrr kahvemsi bi akıntım geldii bilen varmı beni aydınlatırmısınızzz niye geldi acaba

vesdeniz teşekkür ederim bugün gitiim tahlil için ultrasonda göremedi doktor görünmüo dedi ama kan tahliline bakalım dedi bakalım sonuçları bekliyrm

canım aşağıda okudum da gecikmene göre sonuçların gayet iyi 411 diyorsun. lekelenmen ise yerleşmeyle alakalı bir durumdur muhtemelen, yorum yapmayalım ama panik yapma sen. muayene lazım. ve vajinal muayeneden sakın. karından ultrason tercih et bence.
o bölüme gitmedim hiç sadece bu güne kadar diana 35 ve yaz 24+4 kullandırdırlar ama olumlu sonuç almadık sadece adet düzenledi kaybolma olmadı kistlerde
berrakcığım muhakkak endokrine gitmeni tavsiye ederim. o bahsettiğin ilaçlar zaten doğum kontrol hapı, pkoyu iyileştirmiyor yalnızca kılıf onlar. sen tez elden endokrine görün ve insülin direncine hatta testesteron ve ostrojen seviyene bakılsın. bunlar çok önemli canım. :34:
Vesim burda bni en iyi sen taniyosun tsk ederim avutucu cumle kurmadigin icin cunku gerek yok avuncak bisi de yok hayirlisi neyse o olsun bir evladim vat Rabbim ona saglik versinömur versin 2. Si olursa oda tedavimin hediyesi olucak :))) önumuzdeki maclara bakmak lazim :))))
İnsallah bu son kür sana mujdeler getirir bebisim..
pınarcım sana katıldığımı biliyorsun. inşaAllah hayırla yavrularımıza kavuşuruz. :34: bişey sorcam sana ya. benim adetim bitti güya ama göğüslerim hala sızlıyor ve afedersin ilişkiden sonra lekelenme oldu. karnımda kasıklarımda da garip bir hareketlilik var. bu ne sence?:53:

Kizlar daha oncede yazmistim ama kimse cevap vermemisti bir kez daha yazip sansimi denemek istedim. Yumurta buyutme tedavisi hakkinda bilgisi olan varmi? Sogan kuru yaptiktan sonra gecikmelide olsa adet oldum ama yumurta kucukmus dr buyutmek icin tedaviye baslicaz dedi yarin icin incir faydali olurmu adetimin 4.gunundeyim

Önce klomen dıye bır ılaç verılıyor onunla baslanıyor doz ayarı ıcın cağırıyor dr sık sık.Ben 3 kez kullandım doz artırarak yumurtalarım en fazla 7 mm dı işe yaramayınca iğnelere gectık gonal f 900 aldık her gece göbegımden vuruldum yıne ıkı gunde bır dr kontrolune gıttım buyuyunce catlatma iğnesı oldum sonra ilişkı gunu verdı tutmadı.bır sonrakınde mnogon iğneyle yumurtalarımı buyuttuk catlattık asılama yaptık yıne tutmadı.klomen ıle yumurtan buyurse ne ala buyumezse iğneye gecer mecburen onlar da epey pahalı ben kendım aldım devlet de cok azını öduyor.ama iğnelerle mutlka buyur merak etme...hayırlısı olsun ınsallah

merhaba kıslar ben kürümün 13. günündeyim siyahımsı kahverengi gibi akıntılar geldi kırmızılaştı daha adetime 2 hafta var normal mi miyom falan yok tüplerim tıkalı sadece inşallah açılır zannetmiyorum ama
sizde de oldumu:25:

aşkolsun bi cevap vermediniz bi dahada gelmem buraya:19:

Allah ızın verırse evet akrep burcu olacak.Senın de evladını Allah bağıslasın.bır ıkıı gundur gıremıyordum sorun verıyordu bakım asaması dıyordu bırazdan okurum yoklugumda guzel haberler var mı dıye...Ben de çok heyecanlandım görunce ınandım tamam ıcımde bebeğim var dıyebıldım saka gıbı gelıyordu.duygulanmaz mıyız ben ağladım esım de çok duygulandı.Herkese nasıp olsun bu muhtessem duygu.Gercı ben su anda hep ıstıfra edıyorum gelınce kızacagım ona:) ne yesem su bıle ıcsem cıkarıyorum.ne yemek yapabılıyorum ne iş.Halsız kaldım.Dısarıda yıyoruz geldıgım gıbı çıkıyor sadece sımıt kasar ayran ıyı gelıyor ıcımı bastırıyor.bu surec kısa surer ınsallah.bugun karsı komsumun 4 gunluk kızını görmeye gıttım ne guzel ınsallah hepimiz o guzellığı yasarız.ben akrep burcunu hıc sevmem derdım bu arada :))ayrıca evde duzen benım için çok önemlı ne yapacagım bılmem yeter kı gelsın de sağlıkla azıcık genıs olmam gerekecek:)
Gececek ins annesi daha dunyaya gelsinde sen ozaman gor karnindakileri unutursun...bende 14.haftaya kadar bulanti oldu kusma cok nadir oldu ama yemek kokusuna hic dayanamiyrdm ev kokuyo diyrdum esime yazik ben duzelene kadar yemekleri esim yapti dusun esimi bile isyemiyrdum yanimda 2.trimestirde gebeligin ikinci uc aylik doneminde midem yaniyrdu tansiyonum dusuyodu bayiliyrdum herkesi cok korkuttum markete girmeyi istemezdim kokulardan deterjan kokusu beni mahvediyrdu son uc aylik donemdede zaten balon oluyrsun uyuyamazdim yatakta hic yerimde duramazdim annemde bende dogsunda bizde onun poposuna vururuz dedik amaaaa kiyabilirmiyiz? Hic...evin halini gorsen cocuklu evde temizlik yapmak kar yagarken disariyi temizlemek gibi...birde ikinciyi dusunuyoruz delimiyimmmm ne demeden edemiyrum:52::35:

yokk canım benim benim fsh da yüksek 14.69 doktor bu değer çok yüksek diğer ay tekrarlayaım dedi unun iiçin ilaç filan vermedi bende araştırdım da tedavisi yook yazıyor..hayıt otunu tavsiye etmişler fsh yüksekliği için ..endde onu içmeye başlayacamm ..kaç gündür göz yaşım dinmiyoorr tutamıyorum kendimi ..birde anasınıfı öğretmeniyim kii zaman çok zor işliyorrr.......
Duzelirsin ins canim senden daha kotu durumda olanlari dusun eminim oyle icin biraz ferahlayacak herseyin caresi var ALLAH kimseye dermansiz dert vermesin sabretmesini bilirsek mukafatimizda olacak canim ben neler yasadim bende bekarken cocugum olmaz diye evlilikten kactim ha dr bana kisirsin demedi ben kendi kendime umutsuzluga dustum ama ne oldu ALLAHİM isteyince hemen verdi...sanada verecek diger arkadaslara verecek ins inaniyrm

Back
X