Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bugün doktora gittim bu sefer alltan muayne etti. sende pko hastalığı yokmuş dedi. gecen ay biraz var demişti. bu ay yok dedi. sonra dediki cok ilginç senin rahim çatal gibi dedi bi hsg çekelim dedi. korktum hsg deyince. aslında rahim şekli ultrosanda da belli oluomuş ama hemen hsg çekelim dedi. acaba başka bir doktora daha gitsem mi yoksa hsg cektirsem mi çok ağrılı olduğunu duydum ve korktum.lütfen yorumlarınızı bekliyorumm

canım ben cektırdım hsg anestezıye hıc gerek yok çok kısa bır sancı oluyor hemen bıtıyor.o rahım fılmımde çok şükür tüplerım acık cıktı dıye sevınmıstım daha sonra da tedavılerden sonuc alamayınca ıstanbula gıtmıstım oradakı dr um hsg fılmlerıne baktıgı gıbı rahmımde perde oldugunu amelıyat olmam gerektıgını söyledı .UTERus SEPTUM denıyordu 6 mm dı kucuk bır perdeydı ama hamıle kalırsam ılk 3 ayda düşükle sonuclanabılır dedı hatta hamıle kalamama sebebın pko ve bu perde bırlıkte de olabılır dedı.Hısteroskopi amelıyatı oldum dıkıssız aynı gun hastaneden cıktım.Yapışıklık olmasın dıye stent takıldı ıcımde balon yanı bır hafta sonra kendımız kesıp cıkardık.Hormon tebletı estrofem kullandım tarlusal son hafta kullandım we adet gördum kontrole gıttıgımde rahmım toparlANMıstı.Fakata pko dan yumurtalarım buyumuyordu tüp bebeğe gececektık soğan kuru yaptım hamıle kaldım:)su anda 8.haftayım Allah2ın ıznıyle.Yanı hsg den de rahmıne catal gıbı dedıyse hısteroskopıyle duzeltmesınden de korkma aradan cıkar.Ben bağcılarda Medıpol hastanesınde Mustafa Acet'e gıtmıstım yasadıgım sehırde kımse perdeyı görup söylememıstı zaman kaybetmısıtım asılama ve ıgne tedawılerıyle amelıyattan sonra ılk ay soğan kurunu de yapınca yumurtalar buyumus ve hamıle kalabılmısım:)Gcemıs olsun hıc korkma ben cok panık bırıyırm abartıldıgı gıbı degıl...

bugün doktora gittim bu sefer alltan muayne etti. sende pko hastalığı yokmuş dedi. gecen ay biraz var demişti. bu ay yok dedi. sonra dediki cok ilginç senin rahim çatal gibi dedi bi hsg çekelim dedi. korktum hsg deyince. aslında rahim şekli ultrosanda da belli oluomuş ama hemen hsg çekelim dedi. acaba başka bir doktora daha gitsem mi yoksa hsg cektirsem mi çok ağrılı olduğunu duydum ve korktum.lütfen yorumlarınızı bekliyorumm

canım ben cektırdım hsg anestezıye hıc gerek yok çok kısa bır sancı oluyor hemen bıtıyor.o rahım fılmımde çok şükür tüplerım acık cıktı dıye sevınmıstım daha sonra da tedavılerden sonuc alamayınca ıstanbula gıtmıstım oradakı dr um hsg fılmlerıne baktıgı gıbı rahmımde perde oldugunu amelıyat olmam gerektıgını söyledı .UTERus SEPTUM denıyordu 6 mm dı kucuk bır perdeydı ama hamıle kalırsam ılk 3 ayda düşükle sonuclanabılır dedı hatta hamıle kalamama sebebın pko ve bu perde bırlıkte de olabılır dedı.Hısteroskopi amelıyatı oldum dıkıssız aynı gun hastaneden cıktım.Yapışıklık olmasın dıye stent takıldı ıcımde balon yanı bır hafta sonra kendımız kesıp cıkardık.Hormon tebletı estrofem kullandım tarlusal son hafta kullandım we adet gördum kontrole gıttıgımde rahmım toparlANMıstı.Fakata pko dan yumurtalarım buyumuyordu tüp bebeğe gececektık soğan kuru yaptım hamıle kaldım:)su anda 8.haftayım Allah'ın ıznıyle.Yanı hsg den de rahmıne catal gıbı dedıyse hısteroskopıyle duzeltmesınden de korkma aradan cıkar.Bebegın gelısmesıne yer kamıyor cunku.Ben bağcılarda Medıpol hastanesınde Mustafa Acet'e gıtmıstım yasadıgım sehırde kımse perdeyı görup söylememıstı zaman kaybetmısıtım asılama ve ıgne tedawılerıyle amelıyattan sonra ılk ay soğan kurunu de yapınca yumurtalar buyumus ve hamıle kalabılmısım:)Gcemıs olsun hıc korkma ben cok panık bırıyırm abartıldıgı gıbı degıl...

Bende üzülmüştüm acaba öylemi benimki diye.o zaman dr lar tipik pco dedi.yani küçük küçük kistler ,o kistlerin çeşitleri yok demek.iyi sevindim.teşekkürler canım.neler yaptırmadımki hormon testi,düşük sonrası yara yakma,rahim filmi.pco var ,eşimde bir problem yok çok şükür,degerleri iyi.

aman aman kötü düşünme.soğan kürü hormon değerlerini de düzenler...bende simdi merak içindeyim gerçekten pko var mı hormon değerlerim nasıl acaba diye:44:

aman aman kötü düşünme.soğan kürü hormon değerlerini de düzenler...bende simdi merak içindeyim gerçekten pko var mı hormon değerlerim nasıl acaba diye:44:

Ben ilk kürden sonra yaptırmıştım hormon testi ayın 4 de çıkacak.bende çok merak ediyorum.umarım bi yararını görmüşüzdür

Son düzenleme:
Hormon sonuçlarım çıkmış.prolaktin hormonum 9.55 miş bu gebe kalmaya engel bir değermi.nasıl sizce kızlar

Ben ilk kürden sonra yaptırmıştım hormon testi ayın 4 de çıkacak.bende çok merak ediyorum.umarım bi yararını görmüşüzdür

ne kadar zaman oldu pko olduğunu öğreneli? bende öğrendikten sonra adet olmuştum hormon testinin adetin 3.günü yapıldığını bilmiyordum sonra araştırmalarım sonucunda öğrendim.soğan kürünü uygulamaya başladım 8 gün sonra hormon testi için gitcem inşallah..hormon testi ertesi gün çıkmıyor mu peki kaç gün sürüyor ?

canım ben cektırdım hsg anestezıye hıc gerek yok çok kısa bır sancı oluyor hemen bıtıyor.o rahım fılmımde çok şükür tüplerım acık cıktı dıye sevınmıstım daha sonra da tedavılerden sonuc alamayınca ıstanbula gıtmıstım oradakı dr um hsg fılmlerıne baktıgı gıbı rahmımde perde oldugunu amelıyat olmam gerektıgını söyledı .UTERus SEPTUM denıyordu 6 mm dı kucuk bır perdeydı ama hamıle kalırsam ılk 3 ayda düşükle sonuclanabılır dedı hatta hamıle kalamama sebebın pko ve bu perde bırlıkte de olabılır dedı.Hısteroskopi amelıyatı oldum dıkıssız aynı gun hastaneden cıktım.Yapışıklık olmasın dıye stent takıldı ıcımde balon yanı bır hafta sonra kendımız kesıp cıkardık.Hormon tebletı estrofem kullandım tarlusal son hafta kullandım we adet gördum kontrole gıttıgımde rahmım toparlANMıstı.Fakata pko dan yumurtalarım buyumuyordu tüp bebeğe gececektık soğan kuru yaptım hamıle kaldım:)su anda 8.haftayım Allah2ın ıznıyle.Yanı hsg den de rahmıne catal gıbı dedıyse hısteroskopıyle duzeltmesınden de korkma aradan cıkar.Ben bağcılarda Medıpol hastanesınde Mustafa Acet'e gıtmıstım yasadıgım sehırde kımse perdeyı görup söylememıstı zaman kaybetmısıtım asılama ve ıgne tedawılerıyle amelıyattan sonra ılk ay soğan kurunu de yapınca yumurtalar buyumus ve hamıle kalabılmısım:)Gcemıs olsun hıc korkma ben cok panık bırıyırm abartıldıgı gıbı degıl...[/

çokk teşekkürnederim cevap vermişsin. aman ne bileyim cok korktum :( bi de rahim şekli ultrosondan da rahat görülebiliyor boşuna çektirmeyin diyorlar bana da ne yapacağımı bilemedim.

Çektir bence.bende çektirdim beş dakikalık bişi.aynı altan muayene olurken bakıldığı acıyı veriyor.korkma o yuzden.

teşekkür ederim cevap verdiğin için. ben özellikle kadın doktora gittim erkeklere muayne olamıyorum diye. bu hsgyi de kadın mı çekiyor. yoksa erkek mi acaba erkekse yaptıramayabilirim :(

ne kadar zaman oldu pko olduğunu öğreneli? bende öğrendikten sonra adet olmuştum hormon testinin adetin 3.günü yapıldığını bilmiyordum sonra araştırmalarım sonucunda öğrendim.soğan kürünü uygulamaya başladım 8 gün sonra hormon testi için gitcem inşallah..hormon testi ertesi gün çıkmıyor mu peki kaç gün sürüyor ?

Ben üniversitede verdim 3.günü.20 güne çıkar denilmişti.ama veb sayfadıa verilmiş baktım.değerler normal ama şu prolaktin kafamı karıştırdı.düşük gibi sanki.gebe kalmaya engelmi acaba,9.55 değerde.yok canım ben evlenmefen önce biliyordum pco olduğumu.krşke o zaman çaresine baksaymışım.

teşekkür ederim cevap verdiğin için. ben özellikle kadın doktora gittim erkeklere muayne olamıyorum diye. bu hsgyi de kadın mı çekiyor. yoksa erkek mi acaba erkekse yaptıramayabilirim :(
Aynı seçicilik bende var.benim dr bayan,zaten dr hazırlar,aleti sadiece erkek kullanıyordu ama onlar hiçbişi görmüyor.dr un görecek sadece mahrem bölgeni.tabiki dr çekecekse.

Soğan suyunda 12.günüm:)
Kendimde bi farklılık hissetmiyorum hani öyle akıntım falanda artmadı :)
Bu iyi bişey sanırım demekki iltihap falanda yokmuş diyorum kendime :)))

Tabi daha iyisi bat ı görmeden müjdeyi almak olur ama nedense bat gelmeden adet olucakmış gbi hissediyorum :)
Hadi hayırlısı :)

Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin inşallah :)

bende polikistik over var klomeni 3. kullanışım bugün doktora gittim adetimin 12. günü fakat yumurtalıklarımda hala gelişme yok çok moralim bozuk sadece 2. kullanışımda yumurtalıklarım gelişmişti ama ondada gebe kalamadım

Ben üniversitede verdim 3.günü.20 güne çıkar denilmişti.ama veb sayfadıa verilmiş baktım.değerler normal ama şu prolaktin kafamı karıştırdı.düşük gibi sanki.gebe kalmaya engelmi acaba,9.55 değerde.yok canım ben evlenmefen önce biliyordum pco olduğumu.krşke o zaman çaresine baksaymışım.

üniversite hastanesi olduğu içinmi o kadar uzun sürede çıkıyor acaba ? süre bana uzun geldi de..birde sen pko olduğunu öğrendiğinde hemen test yapmadılar mı soğan küründen sonra yaptırdım dedin de onu soğan kürünün faydalı olup olmadığını görmek için mi yaptırdın ...

Soğan suyunda 12.günüm:)
Kendimde bi farklılık hissetmiyorum hani öyle akıntım falanda artmadı :)
Bu iyi bişey sanırım demekki iltihap falanda yokmuş diyorum kendime :)))

Tabi daha iyisi bat ı görmeden müjdeyi almak olur ama nedense bat gelmeden adet olucakmış gbi hissediyorum :)
Hadi hayırlısı :)

Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip eylesin inşallah :)

siz soğan kürü kullanırken mi gebe kalmaya calısıyorsunuz

siz soğan kürü kullanırken mi gebe kalmaya calısıyorsunuz

Evet :)
Daha önce ok küçük kistlerimde müthiş etkili olmuştu ve tamamen temizlemişti içimi..
Uygulayan bir sürü kişinin hamile kaldıgını ögrendim...ki bu forum da da bunu tecrübe eden çok kişi var ...

Bende bu ay hem içimi temizlemesi hem de hamileliği kolaylaştırması açısından yapıyorum son 3 günüm işte sonra bırakıcam..

13-15 değeri normalmiş canım senin değerin düşük oluyor o zaman :43:

üniversite hastanesi olduğu içinmi o kadar uzun sürede çıkıyor acaba ? süre bana uzun geldi de..birde sen pko olduğunu öğrendiğinde hemen test yapmadılar mı soğan küründen sonra yaptırdım dedin de onu soğan kürünün faydalı olup olmadığını görmek için mi yaptırdın ...

Yok canım ben geçen ay ünide infertilite bölümüne gittim,orda iyi araştırılıyormuş,o yüzden özel hastane de dr um isterse diye yaptırdım.

Evet :)
Daha önce ok küçük kistlerimde müthiş etkili olmuştu ve tamamen temizlemişti içimi..
Uygulayan bir sürü kişinin hamile kaldıgını ögrendim...ki bu forum da da bunu tecrübe eden çok kişi var ...

Bende bu ay hem içimi temizlemesi hem de hamileliği kolaylaştırması açısından yapıyorum son 3 günüm işte sonra bırakıcam..

ama canım benim bildiğim gebelik istendiğin de soğan kürü uygulanmaz çünkü pko gibi seyler varsa onları dışarı atmamızı sağlar...soğan kürünü bırakıp incir kürüne başladıktan sonra gebelik için ugrasman gerekir

Arkadaşlar lutfen bir sorum var. Cevap veren olmadi.cevaplarsani sevinirim.ben alti yillik evliyim.vajiyi 20 gun once yendim.reglim 35-45 gun arasi oluyordum.en son vajiyi yenmeden 10 gun once oldum.vajiyi yendikten 12 gun sonra yani 24. Gun kahverengi akinti daha sonrada acik pembe silfikce gelen kanama geldi.anlamadim ne oldugunu.5gun surdu.sizce bu ara kanamami?

Back
X