Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ben çok ağrı çektim adet bittikten sonrada hatta devam etti uzun süre şişlik reflü gibi mide yanması vs.
ama tekrar kullanıcam kararlıyım.

canım midene zarar vermiş olabilir o zaman...yine aynı sikayetlerin olursa bi kaç bişey atıştırıp öyle iç bide böyle dene...boş mideye zarar verebilir

canım midene zarar vermiş olabilir o zaman...yine aynı sikayetlerin olursa bi kaç bişey atıştırıp öyle iç bide böyle dene...boş mideye zarar verebilir

ben sabah iş yerine gelince saat 8 gibi yapıp içtim.
akşam da eve dönünce yemekten önce 7 gibi içtim.
sen nasıl kullanıyorsun?

ben sabah iş yerine gelince saat 8 gibi yapıp içtim.
akşam da eve dönünce yemekten önce 7 gibi içtim.
sen nasıl kullanıyorsun?

aa ama saraçoğlu öğle aç karnına ve aksam aç karnına öneriyor...sabah aç karnına içince tam boş mideye göndermiş oluyorsun o yüzdendir belki.ama benim içtiğim daha vahim durumda:1: ben öğretmenim öğlenciyim bu dönem.sabah 10da uyanıp 10,30 da içiyorum aksamda 5 gibi içiyorum aç karnına...ama benim ki tam bom boş mideye gidiyor:1: ben bi etkisini görmedim midem de hassas değil ..bide ben soğan kürüyle diyete de girdim 2.200 gr verdim 11 günde

aa ama saraçoğlu öğle aç karnına ve aksam aç karnına öneriyor...sabah aç karnına içince tam boş mideye göndermiş oluyorsun o yüzdendir belki.ama benim içtiğim daha vahim durumda:1: ben öğretmenim öğlenciyim bu dönem.sabah 10da uyanıp 10,30 da içiyorum aksamda 5 gibi içiyorum aç karnına...ama benim ki tam bom boş mideye gidiyor:1: ben bi etkisini görmedim midem de hassas değil ..bide ben soğan kürüyle diyete de girdim 2.200 gr verdim 11 günde

:52:bende abartmışım hatta evden çıkmadan mı içsem diye düşünmüştüm,
sabah akşam diye biliyordum çünkü..evden çıktığım saatde 06:30:52::52:
bir daha yaptığımda o zamn öğle yemeğinden az önce, artık akşamları yemek yemiyorum
ama eve gidince içip bi süre sonra bi dilim ekmek yada galeta falan yerim artık. belliki midemle anlşamadılar:1:

:52:bende abartmışım hatta evden çıkmadan mı içsem diye düşünmüştüm,
sabah akşam diye biliyordum çünkü..evden çıktığım saatde 06:30:52::52:
bir daha yaptığımda o zamn öğle yemeğinden az önce, artık akşamları yemek yemiyorum
ama eve gidince içip bi süre sonra bi dilim ekmek yada galeta falan yerim artık. belliki midemle anlşamadılar:1:

bide böyle dene bakalım nolcak...sen neden akşamları yemek yemiyorsun bakalım diyette misin?

bide böyle dene bakalım nolcak...sen neden akşamları yemek yemiyorsun bakalım diyette misin?

aslında diyette değilim amaaaa
eşime bi kaç kişi kilo aldın herlde
çok yakışmış eşin sana iyi bakıyor herlde dediler ve
olan oldu:1::1::1:
adam sadece yoğurt yiyor akşam eve gelince.
bende de göbek var da az biraz:52: utandım o gün bugün
yemiyorum:1:

aslında diyette değilim amaaaa
eşime bi kaç kişi kilo aldın herlde
çok yakışmış eşin sana iyi bakıyor herlde dediler ve
olan oldu:1::1::1:
adam sadece yoğurt yiyor akşam eve gelince.
bende de göbek var da az biraz:52: utandım o gün bugün
yemiyorum:1:

oo benim eşiminde kilo aldı basını gitti ama umrunda değil :1: beni de kötü etkileyen esim oldu zaten üzüm üzüme baka baka kararır derler ya evlilikle baya kilo almıştım şimdi vermek için uğraşıyorum...benimde göbek bölgemde kilolar .pko da kilo göbek bölgesinde oluyor ondan vermekte zor oluyor :43:

oo benim eşiminde kilo aldı basını gitti ama umrunda değil :1: beni de kötü etkileyen esim oldu zaten üzüm üzüme baka baka kararır derler ya evlilikle baya kilo almıştım şimdi vermek için uğraşıyorum...benimde göbek bölgemde kilolar .pko da kilo göbek bölgesinde oluyor ondan vermekte zor oluyor :43:

o erkek haliyle fiziğine cildine her şeyine o kadar önem verirki kız olsaymış çok kokoş olurmuş:1::1::1:
ben de haliyle utanıverdim:17:
şimdi bebek istiyorum korunma yok adet düzensiz bi kaç aydır, olurda hamile kalırım hbrm olmaz diye
evde falan pek narin hareket ettiğimden her yerim yağlandı:1::1::1::1:
benimkinin takıntıları işime yaradı akşam yemek yok öğlen yediğimle kalıyorum.
sadece çay bazen bende yoğurda elma falan rendeliyorum.
böylece çalışan bayanların büyük derdi akşama ne yemek yapcam sıkıntısıda bitiverdi:34:
inşallah benimki uzunca süre sağlıklı yaşama isteğine devam eder:52::52::52::52:

mehlikaaaa pınaaarrr kuzeyyy nerelerdesiniz kızlar ya
ben hastaydım soğan kürüm bu ay güme gitti yapamadım :31:
siz neler yapıyorsunuz, ben bu aralar çok mutsuzum yaaa hiççç keyfim yok, depresif haller var üstümde sebebini de anlayamadım. kimseyle konuşmak dışarı bile çıkmak istemiyorum, her yerde her şeyden sıkılıyorum, nolacak bilmiyorum. pınaaaarrr bana yardım et kız bu ruh halinden nasıl kurtulurum psikologum hekimim :)

o erkek haliyle fiziğine cildine her şeyine o kadar önem verirki kız olsaymış çok kokoş olurmuş:1::1::1:
ben de haliyle utanıverdim:17:
şimdi bebek istiyorum korunma yok adet düzensiz bi kaç aydır, olurda hamile kalırım hbrm olmaz diye
evde falan pek narin hareket ettiğimden her yerim yağlandı:1::1::1::1:
benimkinin takıntıları işime yaradı akşam yemek yok öğlen yediğimle kalıyorum.
sadece çay bazen bende yoğurda elma falan rendeliyorum.
böylece çalışan bayanların büyük derdi akşama ne yemek yapcam sıkıntısıda bitiverdi:34:
inşallah benimki uzunca süre sağlıklı yaşama isteğine devam eder:52::52::52::52:

peki cnm sende pko felan mı var yoksa adet düzensizliğin yeni mi başladı ? adet düzensizliği de kilo yapıyor yani kilo yapcak o kadar çok neden var ki..
bende doktor pko var dedikten sonra soğan kürüne ve diyete başladım .bakalım diyetin ve soğan kürünün ne kadar faydası olmuş 1 haftaya hormon testi yaptırcam o zaman görürüz...

Havucla keçi boynuzu kuru ayni anda kullanmiyor keçi boynuzu s..prm lerin sayisini arttiriyormus havucta hareketlendi diyormuş. Esim şuan sadece havuç suyu içiyor. Ekstradan keçi boynuzu pekmezi ve balli polen de yiyor.

canım benim hepinize dua ediyorum... Ama bu ay senden umutluyum hadi inş.allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..

Merhaba busekiz sende ikinci soğan kürünü uyguluyorsun,sennede pco var.ve bat tarihimiz birbirine yakın.bişey sorcam dün midafirlerim geleceği için baya bi temizlikti filan yordum kendimi ve bu sabah çok kötü sol kasığım ağrıyor.yatarken sağ sola dönerken,yürürken,özelliklede oturup kalkarken çok ağrıyor.ama sadece sol,kasığım ağrıyor .sende böyle bir şey yaşadın mı yada bir farklılık hissediyor musun kendinde canım.

Canim bende farklilik yok umidim yok bu yuzden ama cumartes bende bayaa temizlik yaptim belim cok aridi ins vardir canim haberleselim muhahkkake

siz neler yapıyorsunuz, ben bu aralar çok mutsuzum yaaa hiççç keyfim yok, depresif haller var üstümde sebebini de anlayamadım. kimseyle konuşmak dışarı bile çıkmak istemiyorum, her yerde her şeyden sıkılıyorum, nolacak bilmiyorum. pınaaaarrr bana yardım et kız bu ruh halinden nasıl kurtulurum psikologum hekimim :)

VESDENİZİM SANA Bas üstü mesaj gönderdim telimden bağlandım ama bir türlü gitmedi anca yazabiliyorum ve yine yazacağım.

vesdenizim inan seni özledim elh iyiyim can çok geçmiş olsun rahatsızlıgın neydi? gripmi oldun? dikkat et kendine canım böyle ümitsiz konuşma lütfen. pozitif olalım hepimiz için diyorum. ümitle devam yılmak yok unutmaki bundada vardır bir hayır bilemeyiz. kürüme devam ediyorum havucada başladım incir kürünün içine havuçta katıyorum. inş doğru zamanda yapmışımdır.keyfini lütfen bozma

keyf bozmak yok:16:
ümitle yola devam:16:
ümitsizlik olmamalı :16:
hep ümit olmalı:16:
her ay ümitle beklemeli:16:
cok ısrarcı olmamalı:16:
kanaatle istemeli:16:
duayı hiç bırakmamalı
duada ısrarcı degilde hakkımızda hayırlı olanı istemek

ALLAH HEPİMİZE İSTEYENLERE ve BİZLERE eşlerimizden neslimizi zürriyetimizi aydınlatacak hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inş.

RABBİM gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin. amin...

lütfen mutsuzum deme ama böyle olmaz ki bak herşeyde bir hayır vardır. neden kimseyle konuşmak istemiyorsun bu şekilde kendini insanlardan uzaklaştıramazsın. seni çok iyi anlıyorum napalım buda bizim imtihanımız ALLAH başka dert vermesin bak sağlığımız elh yerinde eşlerimiz iyi daha ne olsun inş bebeğimizde olur ama olmuyorsada vardır bir hayır bilemeyiz. biliyorsun soğan kürünü yaparken bende çok yıprandım o iş düzenli gitmediği için ancak kendimi şu şekilde teselli edebiliyordum vardır bir hayır diye. .

hepimizde şefkat var şefkat ateşini ancak marifetullah la söndürebiliriz.
şimdi bizim yaşadıklarımız bebeğimizin olmayışı kalbimizde MARİFETULLAH ve ALLAH IN KELAMİ VARSA iman varsa diyeceğiz ki ALLAH ım bu yaşadıklarımda vardır bir hayır vardır bir hikmet.Yarabbi sen benden daha şefkatli daha hamisin diyip ALLAH IN şefkatine hikmetine teslim oluruz ve olmalıyızda ... ŞEFKAT ateşi binden bire düştü ama iman ve marifet yoksa o zaman şefkat ateşi bize elem azap olur şefkat ateşi bizi yer bitirir biliyormusun ayşe validemizinde hiç evladı olmamış .

ALLAH 'a sığınalım ve dua edelim. Ben çok ümitliyim her ay ümitle RABBİM İN emanetini bekliyorum inş.

lütfen kendini toparla ve deki sağlığım yerinde elim ayağım tutuyor şükürler olsun. ALLAH ım yaşadıklarımda vardır bir hayır vardır bir hikmet de yaradan bizi bizden iyi biliyor kullarına kaldıramayacağı yükleri vermez demek biz bu imtihanı hayırlısı ile RABBİ in izni ile aşacağız inş.

unutmadım canım daha bizimki ava çıkmıyor olursa mutlaka aklımdasın gülüm :16:

Kızlar nasılsınz takip edemedim bi kac gündür benim beta degeri tekrar cıktı doktor dıs gebelik dedi iğne vurunmam gerekmiş ama yapamıyolrmış başka ile sevk etti bende hemen memleket e geldim iğne yapıldı sancım ve kanama devam ediyo bi an önce kurtulmak istiyrm kızlar böyle bi durum yaşayan varmı çok zormuş ya bu süreç çok yordu beni

çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine bu arada keyifsizliğinin nedeni mevsimsel olabilir bi süredir bendede vardı hep yorgun hep yorgundum inan sporumu bile zorla yapıyordum şimdi iyiyim ve sende kendine zaman ayırmaya çalış ve bol bol temiz hava almaya çalış yarım saatte olsa yürüyüş yap açılırsın bu arada ben 21 inde dr a gitmiştim ve progestronum çok düşük çıkmıştı doktorum bunun ani kilo vernmektende olabileceğini söyledi ve ultrasonla muayenede yumurta göremedi sonra dedim ben 32 günde bir oluyorum ve adetimin 12. gününde olduğum için bana 1 hafta sonra tekrar gel ve önce kan tahlili yaptır dedi ve ben perşembe tekrar gittim veee kocaman bir yumurtam oluşmuş 19 mm tabii progestronum yükselmiş tabii o gün çatlıycağını söyledi doktorum o gece ve yarın birlikte olun sonra 2 günde gün aşırı dedi yumurta çatlamasından önceki günleri kaçırmıştık tabi ama doktorum sorun değil dedi ve bana hazirana kadar adetinin 15.16.17.19.20.21 günlerinde ilişki olcak dedi eğer hazirana kadar olmazsa eşime bakıcaklar ve adetim ayın 10 unda bakalım ne olcak sanıyorum ki yaptığım diyetin faydasınıda gördüm diyetisyenim hep diyor ki bana gelen çabuk gebe kalıyor çünkü verdiği yiycekler çok sağlıklı her öğlen çörek otlu yoğurt yiyorum ve gece yatmadan tarçınlı süt bir bardak ve biliyosun bunlar yumurtalara çok faydalı boşuna kullanmışım daha önce o klomenleri 10 kg bana hediye etmişti şimdi hepsi gitti bi 10 kg daha fazlalığım var bu halim bile formda ama ben daha çok vermek istiyorum canım çok yazdım dimi kendine iyi bak güzelim biliyomusun hep aklıma geliyosun bütün kalbimle biran evvel hayırlısıyla bebeğine kavuş inşallah sen ve bütün özlem duyanlar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar nasılsınz takip edemedim bi kac gündür benim beta degeri tekrar cıktı doktor dıs gebelik dedi iğne vurunmam gerekmiş ama yapamıyolrmış başka ile sevk etti bende hemen memleket e geldim iğne yapıldı sancım ve kanama devam ediyo bi an önce kurtulmak istiyrm kızlar böyle bi durum yaşayan varmı çok zormuş ya bu süreç çok yordu beni

ah canım kıyamam çok geçmiş olsun bak canım tam olarak bilmiyorum ama benimde başta dış gebelikten şüphelenilmişti ama sonra değerim düzenli artınca normal gebelikmiş iğne olayını bilmiyorum ama doktoruma demiştimki ya dış gebelikse ne olur diye o zaman takibe alıcam seni dedi ve ameliyat olabilir dedi işinin ehli iyi bir doktora görün canım çünkü bildiğim kadarıyla tüpler tıkanabiliyormuş iyi araştırılsın sende rahatla

Back
X