HTML:
ayynenn en iyisi doğal yöntemler.Bu arada yaşın kactı?
29 ya senin ? sen kaç aylık evlisin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayynenn en iyisi doğal yöntemler.Bu arada yaşın kactı?
29 ya senin ? sen kaç aylık evlisin ?
HTML:29 ya senin ? sen kaç aylık evlisin ?
23 yaşındayım 1,5 senelik evliyim
HTML:
23 yaşındayım 1,5 senelik evliyim
inşallah güzel haberler alırıs :)
Mrb kizlar bi sorum olacak. Rahmimde mikrop varmis gebeligi engeller dedi dr. 8 aydir olmuyor. Bu ay bende yapmak istiyorum sogan kuru ama esimle ayriyiz bu a6. Yine de yapsam faydasini gorur muyum acaba?bir de nasil yapiliyor bilgisi olan yazabilir m8 gecmiste giremedim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Meraba,
Eşinle ayrı olsanda farketmez sonuc olarak rahmindeki mikrop temizlensin diye yapıcaksın.Yapılışına gelince adetin 7. gününde baslıyosun 15 gün devam ediyosun sabah aksam.2-2,5 bardak klorsuz suyu kaynatıyosun 1 adet soğanı 4e bölüp ağzı kaapalı olarak 5dk daha kaynatıyosun ılıyınca içiyosun.
Cok tesekkurler arkadasim. Yan etkisi oluyor mu sonucta sadece rahmi degil her yeri temizliyor sanirim. Bi de saat farkeder mi yani 12 saatte bir gibi mi hesaplamak gerek. Bir de ac tok farkediyor mu? Son sorum neden yedinci gunu oluyor acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba buradayımyok henüz adet olmadım dün adet günümdü bu ay soğan kürü bide adete iki gün kala vermidon içtim gecikti süphelenmeye basladım acaba bunlardan biri mi geciktirdi diye. Bazen bnm adetlerim iki üç gün ileriye atabiliyo. Beklemedeyim sende ne var ne yok ?
Nerelerdesin sesin çıkmıyooo:)durum ne ?Beklemede misin hala?
Günaydın 0mina0
Günaydın arkadaslar
Reglim 6 nisandı şimdiik kırmızı kartı yemedim bugünde olmazsam 3 gün geçmiş olacak beklemedeyim![]()
Günaydın 0mina0
Günaydın arkadaslar
Reglim 6 nisandı şimdiik kırmızı kartı yemedim bugünde olmazsam 3 gün geçmiş olacak beklemedeyim![]()
inşallah hamilesindirrrrr
Günaydın arakadaşım .umarım hamilesindir,bu ay 31 çekti unuda saymışmıydın.ayrıca regli olduğun günüde sayıyormusun
valla canım gecen ay mart 6 da olmuştum o günden bu ayın nisan 6 sına tam 1 ay oluo adet oldgm günü de sayıyorum bugünde olmazsam 3 gün geçmiş olcak bnm bezen iki-üç gün gecikebiliyo suan gecikmesi bnm için sürprz deil korunmayı bıraktgmz ilk ay 1 hafta geçmişti hamileym sanmıstm değilmişim adet oldum o aydan snra hiç 1 hafta gecikmedi o yüzden cuma günü hatta dayanabilirsem önmzdeki pztsi salı test yapmayı düşünüyorum
Bence sen ayın 12 sinde yap canım varsa kesin çıkar.inşallah , benimde iki gün sonra bir ay olacak.ama benimkide düzensiz o yüzden bende bir hafta sonra yapcam test.
aynen bnde öyle düşünüyorum kendimi tutabilirsem pazartesi yada salı test yapmak istiyorum. Senn batta yaklasmıs inş hamilesindr![]()
İnşallah.hayattaki tek istediğim,özlem duyduğum şey.çok istiyorum.peki canım belirti filan varmı,diğer aylardan farklı bişi yaşadınmı
bu ay cok acayip seyler yasadım hic bunları yasamamıstım öncelikle sol kasıgmda sancı özellikle sol tarafta batma hissi kramplar gelip gelip gidiyodu sağda cok hafif sancı ve batma vardı sol kasıgımdaki kramp sol kasıgımdan baldırıma vuruyodu birkaç gece bu kramptan uyuyamadım gece yattgmda karnıma batmalar bel ağrısı gögsümde ağrıdı batma hisleri de vardı ucu karıncalanıyodu kasınıyodu uykuya düşkünlük. Tüm bunlar iki gündür baya hafifledi cok nadir batma ve belimde haff agrı var düşün dün evde yavas yavas ve ağır kaldırmayarak dip köse temzlik yaptım![]()
kızlar merhaba uzun süre yoktum. size birşey soracaktım. hani yumurta çatlama gününde yapışkan akıntı geliyor ya.ben onu nasıl ayırt edecemki. sonuçta düzenli ilişkiye giriyorum.ya o gelen akıntı eşimin spermiyse. çünkü ne kadar temizlesende bazen hala akabiliyor?????