Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlarr canlarım benım bu ayda olmadı yıne kıstım olmus napıcam bılmıyorum 9 aydır olmuyor artık gucum kalmadı:25::14:

canım benim kist için sogan kürü yapsana canım.zaman gectikce insan yıpranıyor artık eczanelere test almaya gitmeye utanıyorum netten alacagım.her gelen ay yeni bir ümit:29::29::29:

Soğan kürüde mi işe yaramadı :44: Doktor ne dedi peki canm ilaç falan verdi mi kist için

yaptım canım yapmammı temızlendı yıne olusmus:( hazıran ıcın yumurta takıbı ıstıycem yıne olmazsa bu fıkrı kısa kadar rafa kaldırıp asılamaya gıdıcem

canım benim kist için sogan kürü yapsana canım.zaman gectikce insan yıpranıyor artık eczanelere test almaya gitmeye utanıyorum netten alacagım.her gelen ay yeni bir ümit:29::29::29:

yaptım canım yıne olusuyor bende bıktım tukendım ya rabbım merhamet etsın bızlere bebeklerımız gelsın:25:

yaptım canım yıne olusuyor bende bıktım tukendım ya rabbım merhamet etsın bızlere bebeklerımız gelsın:25:

canım bende bu ay testere disli aslan pencesi civanpercemi cobancantasını karıstırıp içicem.önce hormonlarımızı düzenlememiz lazım.bide adet söktürücü olarak 3 ay cyla pragnova kullanacagm.oda adetleri düzenliyormus dogum kontrol hapı degil.kistide gideriyomus bi doktoruna sor gülüm

canım bende bu ay testere disli aslan pencesi civanpercemi cobancantasını karıstırıp içicem.önce hormonlarımızı düzenlememiz lazım.bide adet söktürücü olarak 3 ay cyla pragnova kullanacagm.oda adetleri düzenliyormus dogum kontrol hapı degil.kistide gideriyomus bi doktoruna sor gülüm

Ama ben pko degilim horminlarimdada sorun cikmiyor yinede bebek olmuyor

canım merhaba hayıt hapı topiğindeydim bende hatırladım seni. bişey sorcam hayıt işe yaramadı bende değerler hep arttı. çoban çantası aslan pençesi ve hayıtı karıştırıp içiyorum şimdi. bunlarla beraber soğan kürü de yapabilirmiyim bi zararı olur mu ki. yarın soğan kürüne başlamayı düşünüyorum artık bu ayda olmazsa pes edicem.

canım merhaba hayıt hapı topiğindeydim bende hatırladım seni. bişey sorcam hayıt işe yaramadı bende değerler hep arttı. çoban çantası aslan pençesi ve hayıtı karıştırıp içiyorum şimdi. bunlarla beraber soğan kürü de yapabilirmiyim bi zararı olur mu ki. yarın soğan kürüne başlamayı düşünüyorum artık bu ayda olmazsa pes edicem.

canım hatırladım seninde lh yüksekti demi.canım bence bi tanesini yap.bide bu yaptıgının yanına bal tarcın cörek otu kürü yapıp ye derim.cünkü birden fazla kür önermiyolar benim bildigim ama baskalarınada sormanı tavsiye ederim belki yapanlar vardır.bende bu karısımı yapmayı düsünüyodum ama arastırdım bögürtlen kökü kürü yapacagım tavsiyem sende onu yap hamiş kalan cok olmus en az 3 ay içmek gerekliymiş.bide bi sitede okudum adetine 7 gün kalada civanpercemi için yazmıs lh ı düsürmek için.su netten kayıt ettiğim tariflere bir bak istersen canım.aslında benimde kafam karısık hangi kürü yapacagımı sasırdım:26:

Bayanların kadınlık hormonlarını düzenleyici
4 – 5 gram (yaklaşık bir tutam) kurutulmuş arslanpençesi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atılır ve hafif ateşte 12 dakika sıcaklığını kaybettirmeden demlenir. Daha sonra süzülür ve soğumaya bırakılır . Demleme işlemi tamamlandıktan sonra mutlaka süzme işleminin yapılması gerekir. Kesinlikle demleme süresi tamamlandıktan sonra daha fazla kabın içinde bitkiyi bekletmeyiniz ve süzerek bitkiyi ayırınız. 45 gün boyunca bir gün arayla (gün aşırı) bir su bardağı içilir. Her defasında taze olarak hazırlanması gerekir.

Aslan pençesi kullanımı için Dikkat edilmesi gerekenler
Arslanpençesi çayı kullanırken içimini kolaylaştırmak için herhangi bir şekilde tatlandırıcı veya başka bir madde kesinlikle ilave edilmez. Yemek yedikten bir saat sonra içilir. Arslanpençesi çayını hazırlarken kesinlikle 10 dakikadan fazla demlemeyiniz. Demleme süresi tamamlandıktan sonra süzülerek ayrılması gerekir. Hazırlanan arslanpençesinin arta kalanı buzdolabında en fazla 3 gün korunabilir. Üçüncü günden sonra kullanılmaz ve mutlaka taze olarak tekrar hazırlanması gerekir.

böğürtlen kökü kürü tarifi:

400 gr böğürtlen kökünü (maliyeti en fazla 20 tl) alıyorsunuz 6 litre soğuk suya koyup (ama önce tozu toprağı varsa gitsin diye yıkayalım) kaynatıyorsunuz kaynar kayanamaz da altını kısıp ağzını kapatıp 30 dakika bu şekilde demlendiriyorsunuz ağzı kapalı ve kısık ateşte sonra altını kapatıp yine ağzı kapalı bir şekilde akşam ise sabaha kadar sabah ise akşama kadar soğumaya bırakın soğuyunca şişelere (cam olsun) boşaltıp dolaba koyup sabah akşa aç karnına birer çay bardağı içiyorsunuz yani ben yumurtladığım güne kadar uyguladım zaten adetimin 23. günümde yumurtladım sizlerde uygulayın üstelik tvde duyduğum kadarıyla bir bitki bilimciden erkek te kullanabilirmiş birde kanal tıkanıklığı için de kullanın diyor inşallah herkesin bebişinin gelmesine bişiler vesile olur

Merhaba arkadaşlar bende bu karısımı işmeye başladım bu ay benım aktarcımda şöyle uygulamamı söyledı (alıntı)

300 gr verdi 300 gr kökleri suda gecırip toprakalarını akıttım yani sonrasında 5 litre suya attım kaynamaya başlayınca 7 veya 10 kaynattıktan sonra kapattım ve soğsun dıye öylece biraktım ve şişelere doldurup suyunu dolaba koydum sabah ve akşam çay bardağının yarısını gececek şekilde içiyorsun bana 3 ay uyguluyacaksın dedi bunu hamile kalınca bırak direk dedi...

Son düzenleme:
kızlarr canlarım benım bu ayda olmadı yıne kıstım olmus napıcam bılmıyorum 9 aydır olmuyor artık gucum kalmadı:25::14:
Sikma canim kendini biliyorum insan her olmadiginda daha da cok umutsuzluga kapiliyo bence bu ay ara ver dusunme birak olurss olsun de belki rahtlarsn olur

Bende baslicam umarim faydasini gorurum cunku her ay umutla beklemekten yoruldum hayal kirikligi yasamaktan yoruldum kim bilir belki derdime derman sogandadir:-( :-( :-(

Bende baslicam umarim faydasini gorurum cunku her ay umutla beklemekten yoruldum hayal kirikligi yasamaktan yoruldum kim bilir belki derdime derman sogandadir:-( :-( :-(

Denemekten zarar gelmez arkadaşım inşallah sende de faydası olur faydasını görenler olmuş çünkü. Yumurtlamanda mı sorun var

yaa adet duzensizligi 2 .5 yildir evliyim bebek istiyoruz ama olmuypr ve adetim her geciktiginde umutla test alip yapiyrm umutlarim tukendi :-(

Adet düzensizliğine de iyi geliyormuş yumurtaların gelişmesinede iyi geliyormuş bu ay bende içtim bi sorunum yoktu gerçi benim eşimde sorun var ama belki faydası olur diye içtim pazar günü 15 gün doluyor bırakacağım canm. Bi de bende soğan kürü tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı yaptı halada tam geçmedi bu etkileri

Back
X