Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba bende PCO luyum gecen ay doktora gittikçe öğrendim doktor seker hali ve 5gunlukbir hap verdi .ssoğan kürünüde duymustum doktora sordum ve hicbir sakincasi olmadigini uygulayabileceği mi söyledi bugün soğan kurunde 3. Günüm eğer bende Rabbimin o mucizesinin yasarsam kür sayesinde sizlerle paylaşmak isterim :KK15:

E="h_basak_18, post: 36794355, member: 426801"]kızlarrrr çok mutluyum....ben polikistik over hastasıydım. sadece 15 gün soğan kürü kullandım ve suan 4 haftalık hamileyim. kesinlikle tavsiye ediyorum. onun faydasına ve Allahın büyüklüğüne inanın. hergün dua edip hacet namazı kılın.ben bunların faydasını gördüm. ve suan rabbime hergün şükrediyorum bebeğimi bana verdiği için:))[/QUOTE]
Cok sevindim Rabbim bizlerde nasip etsin insallahhh.

Valla alakası var mı yok mu bilmiyorum ama bende yumurtaliklari temizledigini duydugum icin çok düzenli olmamakla beraber soğan suyu içtim herhangi bi sorun yoktu zaten de bi süre kullandım ve ertesi ay hamile kaldım vesile tabi bunlar herkeste aynı sonuç olmuyor

adetin bitiminden 7 gün sonra başlayacaksın. günde 2 defa içtim ben. akşam yemeginden ve yatmadan önce. çalışmıyorsan öğle yemeginden önce iç. 15 gün düzenli olarak kullan ve dışı kahverengi olan soğanlardan olacak kesinlikle. faydasını görürsün insallah tatlım.
Tesekkur ederim ilgin icin basliycam insallah bende seninde gozunaydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip 3tsin :D

ben suan doktoro gitmiyorum sadece sogan kuru kullaniyorum duygu sendemi yalniz sogan kuru kulandin?

ben 1 bardak sabah ac karnina 1 bardakta aksam yatmadan once icdim bugun 2 ci gnum siz nasil yaptiniz lutfen anlatirmisiniz....Doktora gitmek hic isdemiyorum biktim....

E="h_basak_18, post: 36794355, member: 426801"]kızlarrrr çok mutluyum....ben polikistik over hastasıydım. sadece 15 gün soğan kürü kullandım ve suan 4 haftalık hamileyim. kesinlikle tavsiye ediyorum. onun faydasına ve Allahın büyüklüğüne inanın. hergün dua edip hacet namazı kılın.ben bunların faydasını gördüm. ve suan rabbime hergün şükrediyorum bebeğimi bana verdiği için:))
Cok sevindim Rabbim bizlerde nasip etsin insallahhh.[/QUOTE]
ALLAH salikla kucaqina almayi nasip etsin bu sogan kuru banada iyi gelsin... nasil kullandin bana anlatsana ben dunden beri basdaladim ama doktor ilac falan yok yani bu arada benim sadece sorunum falikullarimin calismamasi yumurtam iyi ama falikullar buyumuyo

Son düzenleme:
Ben doktorun verdiği ilaclarida kullandim şuanda bi seker hapı var onu kullaniyorum zaten doktora giden çoğu PCO lu hastaya verilen bi ilaç.bende AC karna saba ve aksam iciyorum .

Kizlar ibrahim saracoğluna mesaj yazmak isdiyorum nereye yaza bilirim.Bilen varmi yardimci olursaniz sevinirim

Selam :) bende sogan kurune baslicam adetin kacinci gunu baslamalym gunde kac sefer icicem ve kac gun icmeliym? Birde beyaz sogan olurmu yardimci olurmusun..?
Canım geç oldu biraz ama görmedim ben adetin 7. Günü başladım sabah ve akşam ictim beyaz soğan yaptım canım bende kaynayan suya atıyorsun hazır şu olsun 5 dk kaynayıp ilidiktan sonra iciyorsun

Back
X