Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sağol canısenin durumun nedir???
BENDE 3 YILDIR EVLIYIM VE HIC KORUNMADIM VE 1 SENEDIR TEDAVI GORDUM SORUNUMDA YUMURTAM TENBELL FALIKULLAR BUYUMUYORDU....IYNE ILAC TEDAVI AMA BUYUMDI VE BIKTIM BIRAKTIM KURU DUYDUKTAN SONRA COK UMUTLANDIM VE SUAN BTIRDIM KURU BEKLEMEDEYIM...

soğan kürümün 2.ayındayım kızlar...ve bugün akıntılarım çoğaldı...kasıklarım ağrıyor galiba yumurtlama günlerimdeyim...bundan önceki gebeliğimde, 6 ay deneme başarısız geçince en sn soğan yaptım ve öyle hamile kaldım ama ne yazıkki mol gebelik geçirmiştim kürtaj oldum...bikaç ay toparlandım bekledim bu soğana yeniden başladım...ve bir ay sonra yani 3, kürümü de uygularken gebelik düşünüyorum işallah...mühim olan tek duam bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirmem...vaginal ultrasyonda sol overde anekoik kist mevcuttu...ne tür birşey bilmiyorum... ama kötü birşey olsaydı doktor üstüne düşerdi heralde...amacım işallah bu kürle o kistte yok olur...anekoik kisti olan var mı bu arada...
Geçmiş olsun cnm... bende de pko var bende sogan kurune basladim ins gecerde en kısa zamanda bebislerimizi kucagimiza aliriz. rabbim tez zamanda şifa versin hepimize

Bende bugun basladim sogan kurune 3 senelik evliyim korunmadik hic ama çocuğumz olmadı son care bu kürü denemeye karar verdim sen kür haricinde birsey yaptin mi peki
3 senelik evliymişin canım hiç bir sıkıntı var mı sen veya eşinde....

Geçmiş olsun cnm... bende de pko var bende sogan kurune basladim ins gecerde en kısa zamanda bebislerimizi kucagimiza aliriz. rabbim tez zamanda şifa versin hepimize
sağol acım allah razı olsun işallah hepimizin kucağına bebiş verir rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde...bende şu anda bişey yok gibi sadece kürüme devam ediyorum zaman neyi göstercek...

BENDE 3 YILDIR EVLIYIM VE HIC KORUNMADIM VE 1 SENEDIR TEDAVI GORDUM SORUNUMDA YUMURTAM TENBELL FALIKULLAR BUYUMUYORDU....IYNE ILAC TEDAVI AMA BUYUMDI VE BIKTIM BIRAKTIM KURU DUYDUKTAN SONRA COK UMUTLANDIM VE SUAN BTIRDIM KURU BEKLEMEDEYIM...
geçmiş olsun canım yaaa zor biz bayanların işi vallahi...peki ilk denemen mi kürün

sağol acım allah razı olsun işallah hepimizin kucağına bebiş verir rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde...bende şu anda bişey yok gibi sadece kürüme devam ediyorum zaman neyi göstercek...
Insallah cnm.. 3 sene oldu artik gelsin istiyorum bebegim :( rabbim isteyen herkesr nasip etsin

geçmiş olsun canım yaaa zor biz bayanların işi vallahi...peki ilk denemen mi kürün
SAOL CANIM...EVET ILK DENEMEM OYUZDEN BU AY COK HEYCANLIYIM EYER BU AYDA ADET OLURSA BU SEFERDE ADETE 10 GUN KALA YAPIP 5 GUN ICICEM YINE OLMASA TEDAVIYE BASLAYACAM INSALLAH GEREK KALMAZZ:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

3 senelik evliymişin canım hiç bir sıkıntı var mı sen veya eşinde....
Yk cnm hicbir problem yok sadece bu ay pko oldugunu soyledi doktor.. ama bütün tahlillerm yapıldı esimde yaptırdı hersey normal çıktı.. yumurta büyüklüğü ve sayisida normal hormon testlerimde gayet ii hsg rahim filmide cektirdim tupler acik ama 3 sene korunmadik yinede olmadi

Yk cnm hicbir problem yok sadece bu ay pko oldugunu soyledi doktor.. ama bütün tahlillerm yapıldı esimde yaptırdı hersey normal çıktı.. yumurta büyüklüğü ve sayisida normal hormon testlerimde gayet ii hsg rahim filmide cektirdim tupler acik ama 3 sene korunmadik yinede olmadi
anladım canım hayırlısı olsun bunla atlatırsın umarım...

Bendede pko var tüp bebek yaptırdım olmadı adetler füzensiz yunurta tembelliği var bugün 1 gün soğan kürdünde adet olunca incir deniycrm

Bendede pko var tüp bebek yaptırdım olmadı adetler füzensiz yunurta tembelliği var bugün 1 gün soğan kürdünde adet olunca incir deniycrm
Incir kurunu adetliykken mi başlıyorsun ve nasil yapıyorsun biraz anlatirmisin cnm... bende asilama deniycektim bu ay ama pko olduğumu öğrenince vazgectim

Incir kurunu adetliykken mi başlıyorsun ve nasil yapıyorsun biraz anlatirmisin cnm... bende asilama deniycektim bu ay ama pko olduğumu öğrenince vazgectim
Adetin 2günü galıba net gatırlayanadım arkadaşım yaptı hamile kaldı oda pkolu soğan incir bebiş

Benim adet biteli bgn 2.gun bugün basladim bende saracoglunun sitesinde oyle yazıyordu bende ona göre basladim ins faydasını görürüz. ...
Bende adet bitiminden sonra en geç 7 güne kadar başlamak gerekiyormuş fiye biliyorum hepimiz için hayırlısı

Back
X