Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Üsüldm ya senden umutluydum :110: hayirlisi olsun ben bisey kullanmiyom cnm doktor hap verdi onlari kullaniyom bana hemen bayram snu carsamba gun gel deei bakalim nasip ne cikacako_O

Yalniz kurun etkisi genelde kurden sonraki y belli oluyor bence diger ayki planlarinizi dikkatli yapin bu acidan cunku en verimli ay bence:KK66::KK56:

Küre inancimi yitirdim çok umutluydm
canim hele ben nasil umutluydum sabah test yapacakdim o gece ne esim nede ben uyuyamiyorduk ama herkesde ayni sonucu vermiyr tabiki simdi tedavimide baslicam incir kurumude iciyorum cogu kisi ilk sogan suyunu sonrada inciri yapmis umut isde bende yapicam ins ALLAH ise yarar 1 yil hem arkadas demis hemen ise yaramiyor diye yani yinede sen bilirsin canim...ins ALLAH tez bir zamanda hamis kalirsinda kure ihtiyac olmazz aminnnn

sen uyguladinmi kurden?

Gecen ay uyguladim .ama ne islaklik ne o ne su hicbirsey olmadi bunyemde.ama bu ay seffaf akintiyi akintidan iki gun sonra yumurtamadan kaynakli karnimdaki agri ve kasilmayi cok rahat hissettim.bakalim suan beklemedeyim.olur yada olmaz o rabbiin bilecegi birsey.biz sadece sebeplere sarilip rabbimizin mucizelerine yoneliyor.sifayi Allah tan istiyoruz.
Sozun kisasi bu sogan kuru genelde yapildigi ay temizliyor diger aya saglikli bir yumurtlama sagliyor benim anladigim.ki burdada daha onceden birkac kisiden bir sonraki ay hamile oldugunu okumustum.Rabbim hepimize hayirli zzmanda hayirli evlatlar nasip etsin Amin.:KK66:

Gecen ay uyguladim .ama ne islaklik ne o ne su hicbirsey olmadi bunyemde.ama bu ay seffaf akintiyi akintidan iki gun sonra yumurtamadan kaynakli karnimdaki agri ve kasilmayi cok rahat hissettim.bakalim suan beklemedeyim.olur yada olmaz o rabbiin bilecegi birsey.biz sadece sebeplere sarilip rabbimizin mucizelerine yoneliyor.sifayi Allah tan istiyoruz.
Sozun kisasi bu sogan kuru genelde yapildigi ay temizliyor diger aya saglikli bir yumurtlama sagliyor benim anladigim.ki burdada daha onceden birkac kisiden bir sonraki ay hamile oldugunu okumustum.Rabbim hepimize hayirli zzmanda hayirli evlatlar nasip etsin Amin.:KK66:
AMIN INSALLAH bende de akindi falan olmadi bende yumurtlama sorunu var onu icdim iceri temizlesin ardindanda incir kuru yapiyorum buyutsun diye tedavilerden bisey cikmadi bakalim bundan ne cikacak.

Merhaba arkadaşlar hepinize iyi bayramlar soğan kürdünde 10 günümsizin nasıl gidiyoo

Amin canım amin sen kaçıncı gündesn

merhabaa arkadaşlarr bu soğan krüne tam anlamıyla başlamış değildim adetimden bir hafta önce kullandım 7 gün boyunca içtim gnde bi kez fakat ne kasık ağrısı ne akıntı herhangi bişi yapmadı bende.. işe yaramadığını düşündüm bende.. acaba ilk kullanıldıgında böyle mi oluyo bilgisi olan bişi der mi... illa akıntı olması lazım mı?

merhabaa arkadaşlarr bu soğan krüne tam anlamıyla başlamış değildim adetimden bir hafta önce kullandım 7 gün boyunca içtim gnde bi kez fakat ne kasık ağrısı ne akıntı herhangi bişi yapmadı bende.. işe yaramadığını düşündüm bende.. acaba ilk kullanıldıgında böyle mi oluyo bilgisi olan bişi der mi... illa akıntı olması lazım mı?
Merhaba canım benim 10 günün3 gün kasık da batma oldu ama 15 gün yapmak kazınmış ve herkeste aynı olmuyor diye biliyorum

Merhaba canım benim 10 günün3 gün kasık da batma oldu ama 15 gün yapmak kazınmış ve herkeste aynı olmuyor diye biliyorum
açıkçası şaşırdım kaldım bende akıntı felan hiçç olmuyo bunu uyguladıgımdada olmadı. soğan kürü adetten bi hafta sonra 15 gün mü uygulanıyo?

açıkçası şaşırdım kaldım bende akıntı felan hiçç olmuyo bunu uyguladıgımdada olmadı. soğan kürü adetten bi hafta sonra 15 gün mü uygulanıyo?
Ben adet bitiminden sonra en geç 7 günde başlamak gerekiyor diye biliyorum adetin ilk günü 1 sayıyorsun 15 gün içiyorsun cabım sabah akşam aç

Ben adet bitiminden sonra en geç 7 günde başlamak gerekiyor diye biliyorum adetin ilk günü 1 sayıyorsun 15 gün içiyorsun cabım sabah akşam aç
adet gününden itibaen sayıp 7 günü öyle mi o zaman benim başlamam gerekiyor.. 1inde adet olmuştum bugün bittim.. peki işe yaradığını nasıl anlıyoruz ki bende akıntı olmuyo :(

adet gününden itibaen sayıp 7 günü öyle mi o zaman benim başlamam gerekiyor.. 1inde adet olmuştum bugün bittim.. peki işe yaradığını nasıl anlıyoruz ki bende akıntı olmuyo :KK43:
Canım mutlaka faydası olur herkeste akıntı olmaya bilir aen başka canım

Merhaba kızlar soğan kürdünde bugün 11 günüm ama dün akşam sağ kasıkları oldu ve sabah kahve hafif pembem si akıntı geldi peçeteye adetimin bugün 20 günü13 günü ovulasyon testim de ikinci çizgi 1 çizgiye yakındı indi soğan kürüne devametsem mi

Back
X