Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ibrahim saracaoglu video da öyle dedi canım adet bittikten sonra 2 yada 3 sonra başlayın diyo du yumurtlama gunume geliyo sanırım bide yumurtlama günümü tutturamiyorsunz sanırım kaçın ci günler oluyo anlamadım cnm

Hayirli cumalar herkese.ama benim sogan kurum bittikten 2 gun sonra falan adet olucam o zaman incir kuru bi ise yaramaz ki kafam cok karisti bilmiyorum ne yapim. :KK43:

Kızlar bana bi cevap verin
Canım doğru dinlemişsin en son videolarında öyle diyor. Soğan Kuru ilk kullanılmaya başladığında adet bittikten 7 gün sonra başlayın diyorlardı. Birçok internet sitesinde hala bu bilgi var. Ibrahin saracoglu en son yaptığı çalışmalarda adet bittikten 2 ya da 3 gün sonra başlayabilirsiniz diyordu. Bu şifa olsun diye yapılan kur. Çoğu insan kullandıktan sonraki ay hamile kalmış. Bu ay bu kür içini temizler ve inşallah hamile kalırsın (tabi evliyim çünkü bekar pko lularda yapıyor ya ya ) ben adet bittikten 7 gün sonra başladım kur bitmesine 2 gün kala adetim başladı. Bu ay bakalım birseyler olacak mi

Teşekür ederim canım inşallah hamile kalırız tüm bebek isteyenlere allahım nasip etsin.canim sabah aç karnina icemiyorum kahvaltidan iki saat sonra içiyorum faydasi olur heralde demi aksamda yemek ten sonra iccem

canım çok geçmiş olsun umarım güzel haberlerle gelirsin bidakine. birde allahtan ümit kesilmez verende allah alanda allah. hayırlısı olsun.
Bugun gittim dok. Bebkte kalp atisi yok rahme yapismis almak zorunda kaldı yeni geldim hersey allahtan verende o alanda o sadece bise demek istiyorum doktorunuzu iyi secin kullandim toz clexsan igne axmis bi ustu 0.8 vurulmam lsximmis bide hamile kalmadan 3ay once ilaçlar la tedavi olmam gerekliymid 1298 kan pirtilasmasi olan ark iyi bi hekime gidin benim sorunum ksndaymis ins tedavi olacam

Test yaptım yıne negatıf
Doktorun dedıgı tek sorun eşimin ileri sperm sevıyesı az cıkıyor
Kızlar bunu yukseltmek için ne yapmak gerek biliyormusunuz

Hayirli cumalar herkese.ama benim sogan kurum bittikten 2 gun sonra falan adet olucam o zaman incir kuru bi ise yaramaz ki kafam cok karisti bilmiyorum ne yapim. :KK43:
incir kürüne adetin2.günü başlanıyor canım 21 gün kullanılıyor neden işe yaramasın tam yumurta büyüme zamanı daha iyi işte

Günaydın kızlar bende soğan kurune başladım ama aç karnina icemiyorum yemek ten 2 sonra içiyorum yararı olur mu lütfen cvp bkliyorum

incir kürüne adetin2.günü başlanıyor canım 21 gün kullanılıyor neden işe yaramasın tam yumurta büyüme zamanı daha iyi işte

Benimde 3 gun gecikti sonra hasta oldum tabi şimdi tekrar deniycem 7 gun yapacağım kürü. .. insallah ise yarar rabbim bizlere de nasip etsin anne olmayı :KK66: bende pko var bir sürü doktora gittim hicbisr problem yok pko disinda... pko oldugunu da gecen ay ogrendim ve soğan kürü yaptım 15 gun insaallah işe yarar
ya cnm sen napıyosun kafana göre yapma olmaz boyle 15 gun kuru uygula sonra ıcme..6 aydan bır oluyor unutma herseyın fazlası zarar..tedavi edim derken herseyi mahv edersin

Selâmün aleyküm kızlar bende bugün başladım küre. Bişey sorucam sizinde kasiklarinzda ağrı oldu mu? Benim kasiklarim agriyo da...:KK43:
oldu tatlım benım de kasınklarım agrıdı.yumurtalıgın catlıyor ola bılır doctor bana oyle dedı cunkı kuru uyguladıgım sırada
]

oldu tatlım benım de kasınklarım agrıdı.yumurtalıgın catlıyor ola bılır doctor bana oyle dedı cunkı kuru uyguladıgım sırada
]
Sagol canim peki hamile kaldin mi sogan kurunun bi faydasi oldu mu? Kasikllarda agri oldugu zaman yumurtagin catlama belirtisi miymis kuru baslayali bugun bi haft oldu kasiklarimda ve belimde cok agri oldu.insaAllah catlamislardir...

Selam kızlar ben soğan kürü ne başladım bugün 3 günüm bitti ama ben aç karnina yapamıyorum yemek yedikten 2 saat sonra yapıyorum zamanı önemli değil heralde 1 günde iki kez içiyorum ama saatler aynı olmuyo genede faydası olur mu

Vay be.. 1 sene önce yazmıştım buralara ilk hamile kalmayı düşündüğümde. 1 senede neler oldu , olmayan tek şey çocuk :) Kızlar tedavi görüyorum yumurtaliklarim zayıf çalışıyormuş cyclo progynova ve glifor içiyorum aynı zamanda coraspinde verdi doktorum bana. İlk gebeliğim olacak bi kalabilsem :) 1 hafta soğan suyu içeyım diyorum adetim biteli 8 gün oldu. Yumurtalama dönemim bu hafta. İlaç içerken sakıncası varmıdır kızlar.

Bugun gittim dok. Bebkte kalp atisi yok rahme yapismis almak zorunda kaldı yeni geldim hersey allahtan verende o alanda o sadece bise demek istiyorum doktorunuzu iyi secin kullandim toz clexsan igne axmis bi ustu 0.8 vurulmam lsximmis bide hamile kalmadan 3ay once ilaçlar la tedavi olmam gerekliymid 1298 kan pirtilasmasi olan ark iyi bi hekime gidin benim sorunum ksndaymis ins tedavi olacam

Çok geçmiş olsun güzel kardeşim dediğin gibi herşeyde hayır vardır belki yaşasaydı bambaşka bir hastalıklar çıkabilir di bu yüzden isyan etmemek lazım. Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Selam kızlar ben bugün doktora gittim doktor birkaçtane test istedi bunların 1 tanesi adetin 2 veya 3 günü yapılması gereken bir test diğeride adet başaldıktan 22 gün veya 25. günleri arasında yaptırmam gereken bir test 22. gününe denk geldiğim için bugün yaptırdım şimdi sıradaki adetin 2 günü yaptırmam gereken test de daha sonrada eşim sperm testi yaptıracak sonuçları alıp doktorumuzun yolunu tutacağız umarım güzel sonuçlar alırız. Allahım isteyen herkese versin.

Back
X