Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam olarak adetten kaç gün sonra başladın cnm o ay mi yoksa sonraki aynı hamile kaldinBen bir defa yaptım kürü ve mucize şekilde şu an 3 aylık hamileyim. Soğandan önce neler denemedim ama inanıp bi yapayım ne kaybederim dedim yavrumu verdi Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Deneyin bişey kaybetmezsiniz..
InsaAllah canim Allah gonlune gore versin test yaptin mi kac gun gecti adetinkızlarrr adet olmadım daha yaaa ve ben adet olacakmışım gibi hissediyorum karnım ara ara ağrı giriyor sanki her an adet olacakmışım hissi geliyor hatta cuma günü altıma ped koymuştum sanırım her an olacağım diye ama bişi yok çok heyecan yaptımmm. ve yaklaşık 1 haftadır gögüzlerim şiş ve çok ağrı var bunlar adet olmadan önce yaşadıklarım la aynı ama tek fark göğüslerimin şişliği ve ağrısı uzun sürdü. Çok heyecan yaptım ya allahım nolurr lütfennn müjdeli haber ver ver bana kızlar dua edin lütfen. Allah ım isteyen herkese sağlık lı hayırlı bir evlat versin inşallah![]()
Canım adetin 7. gününü say yap. Ben yaptım adet oldum bitti hamile kalmışım :) Allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin..tam olarak adetten kaç gün sonra başladın cnm o ay mi yoksa sonraki aynı hamile kaldin
Adetin başladıgı gunden 7 gun say ya 7 de Yada 8 de basla yapmaya ben 10 gün yapabilmiştimHayirki olsun Tam olarak adetten sonra ne zaman baslamistin canım o ay mi yoksa sonraki aynı kaldin
Sana birsey sorucam sende desogan kuru bittikten sonra kasiklarinda belinde midende agru oldu mu bi de mide bulantısı bende cok var agriCanım adetin 7. gününü say yap. Ben yaptım adet oldum bitti hamile kalmışım :) Allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin..![]()
Sana birsey sorucam sende desogan kuru bittikten sonra kasiklarinda belinde midende agru oldu mu bi de mide bulantısı bende cok var agri[/QUOTE
Nasil yani sen hamileyken mi adet oldun???Canım adetin 7. gününü say yap. Ben yaptım adet oldum bitti hamile kalmışım :) Allahım sana ve isteyen herkese nasip etsin..![]()
Allah ım hayirli şifalar ve hayırlı evlatlar versin tez zamanda inşaAllah canim uzulme vardir herseyde bir hayir imtahannmerhaba arkadaşlar,
iki hafta önce 6,5 cm miyomum olduğu rahmin arkasında olduğunu ameliyat olmam gerektiğini öğrendim.dün başka bir doktora gittim oda patates kadar olmuş dedi.ordan başka bir doktora gittim oda büyük olduğunu ama ameliyat ol yada olma diyemem dedi.miyom rahme yakın olduğu için ameliyat sırasında kanamada yapabilir o zaman rahmi de alabiliriz dedi.eşiminde benimde moralimiz çok bozuldu.Allah başka dert vermesin inşallah ama yeni evliyiz ve bebeğimiz olmadığı için çok üzüldük.doktor bebek olcak yerde değil rahmin dışında dedi.ama hamileliğin zor olur dedi.bu sabah soğan kürüne başladım.iki hafta sonra başka doktora daha gidicem. ilk önce bebek denicez Allah nasip ederse ameliyattan önce.benim gibi olan arkadaş varsa çok merak ediyorum.
Hayır tabiki canım adetim bitince yumurtlamışım ve beraberlik olunca hamile kalmışım :) bende hiç bir rahatsız eden durum olmadı ne hamileliğimde ne kürü yaparken..Nasil yani sen hamileyken mi adet oldun???
InsaAllah canim Allah gonlune gore versin test yaptin mi kac gun gecti adetin
smalesef adet oldumbugün hormon testi verdim adetin 3. günü vermem gereken testi bakalım sonuçları alıp ona göre artık doktor ne derse onu yapacağız tedavi mi olur yada başka birşey bilemiycem sen de durumlar ne canım
karanfil sokak sen de de ni ptogesteron düşüklüğü var yoksa başka bişey mimalesef adet oldumbugün hormon testi verdim adetin 3. günü vermem gereken testi bakalım sonuçları alıp ona göre artık doktor ne derse onu yapacağız tedavi mi olur yada başka birşey bilemiycem sen de durumlar ne canım
benim de progesteronum 1,5 acaba soğan kürü iyi gelir mi.Ben bir defa yaptım kürü ve mucize şekilde şu an 3 aylık hamileyim. Soğandan önce neler denemedim ama inanıp bi yapayım ne kaybederim dedim yavrumu verdi Allahım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Deneyin bişey kaybetmezsiniz..
yok mu progesteron düşüklüğüyle ilgili bişey bilen![]()
ço sağol ablacım. bn de sana sürekli bişeyler soruyorum :) kusura bakma. deniyorum düzenli 8. gün bugün. inşallah olır bişeyler çok teşekkür ederim. inşallah senin de sonuçlar çok iyidir inşallaaaah...canım benim progesteronum 11:86 çıktı yani normal değer ama bundan birkaç ay önce yaptırmıştım o zaman da 8 küsürlü birşey çıkmıştı yani bu demek oluyor ki sürekli değişebilen birşey bu. progesteron yumurtlama değerinin düşük olmaması gerekir eğer 10 un üzerinde ise düşük değil ama 10 un altında ise düşük demektir. Bunun tedavisi var ama eger düşükse ilaç veriyorlar mış. Şimdi ki testimde afetin 2.veya 3. günü yapılması gereken bir testi onu yaptırdım sonucunu yarın alacağım bakalım inşallah oda güzel çıkar.
bu arada soğan kürünün faydası var ben dene derim sende farkedeceksin ama düzenli iç![]()
ama şu var. bn adetimin 21. günü başladım soğan kürüne. o gün çok moralim bozuktu başladım bn de. inşallah bi fayda edercanım benim progesteronum 11:86 çıktı yani normal değer ama bundan birkaç ay önce yaptırmıştım o zaman da 8 küsürlü birşey çıkmıştı yani bu demek oluyor ki sürekli değişebilen birşey bu. progesteron yumurtlama değerinin düşük olmaması gerekir eğer 10 un üzerinde ise düşük değil ama 10 un altında ise düşük demektir. Bunun tedavisi var ama eger düşükse ilaç veriyorlar mış. Şimdi ki testimde afetin 2.veya 3. günü yapılması gereken bir testi onu yaptırdım sonucunu yarın alacağım bakalım inşallah oda güzel çıkar.
bu arada soğan kürünün faydası var ben dene derim sende farkedeceksin ama düzenli iç![]()
merhaba laveyou benim teyzem aynı sorunu yaşadı miyomları vardı ve rahime yakındı.Hamile kaldı ilk bebeğine ama ara ara kanamsı oldu hamileyken çok sıkıntılı geçirdi ve 7. aya girmeden malesef miyomu bebeği sıkıştırmış ve bebeğini kaybetti.Yaklaşık5 ay bekledi tekrar hamile kalmak için ve tekrar kaldı ama sürekli dr kontrolündeydi bir sürü destek aldı ve hamileliğini hep yatarak geçirmek zorunda kaldı bayağı sıkıntılı günler geçirdi biirgün iyise birgün hastanede serum takılı yatıyodu. bayağı meşakatli süreçti ama gelgelelim sonuca çok şükür bebeğini sağlıkla kucağına aldı.İçinizi ferah tutun inşalah hamile kalıp bebeğinzi sağlıkla kucağınıza alırsınız.merhaba arkadaşlar,
iki hafta önce 6,5 cm miyomum olduğu rahmin arkasında olduğunu ameliyat olmam gerektiğini öğrendim.dün başka bir doktora gittim oda patates kadar olmuş dedi.ordan başka bir doktora gittim oda büyük olduğunu ama ameliyat ol yada olma diyemem dedi.miyom rahme yakın olduğu için ameliyat sırasında kanamada yapabilir o zaman rahmi de alabiliriz dedi.eşiminde benimde moralimiz çok bozuldu.Allah başka dert vermesin inşallah ama yeni evliyiz ve bebeğimiz olmadığı için çok üzüldük.doktor bebek olcak yerde değil rahmin dışında dedi.ama hamileliğin zor olur dedi.bu sabah soğan kürüne başladım.iki hafta sonra başka doktora daha gidicem. ilk önce bebek denicez Allah nasip ederse ameliyattan önce.benim gibi olan arkadaş varsa çok merak ediyorum.