- 10 Aralık 2013
- 254
- 9
- 68
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım regl oldun mu.Bu sogan kuru bende 3. gunden itibaren kanamalar yapti. Sevindim. Ama regl olmam gerekirken olmuyorum. Gebelik yok eminim. Duzenli olan adetlerim de bozulmasa ;(
İnşallah hamilesindir o zaman ya. Bakarsın bi mucize olurHayiiir, hala olmadim ;(
Test yaptın mı pekiHayiiir, hala olmadim ;(
İnşallah hayırlısı olur hakkımız da.Benim de yarin son gunum ama su iki uc gundur adet olacakmisim gibi kasiklarim bacaklarim agriyo halbuki dort gun once filan yumurtlama akintisi oldugunu düşündüğüm akintiyi hissettim yani aslinda adet sancisi icin erken diye düşünüyorum???sizin yorumlariniz varsa ve yazarsaniz sevinirim
Ins diyeyim ama imkansiz gibi bi sey. Sen de regl olmadin sanirim. Guzel haberler insallah:) nasip. :)İnşallah hamilesindir o zaman ya. Bakarsın bi mucize olur![]()
Yapmadim test. Hic ihtimal vermedigim icinTest yaptın mı peki
Belki adetinizi erkene almistir kur. Genelde oyleymis okudugum kadariyla. Bi kac kiside de geciktirmis. Sifa olsun ins. :)Benim de yarin son gunum ama su iki uc gundur adet olacakmisim gibi kasiklarim bacaklarim agriyo halbuki dort gun once filan yumurtlama akintisi oldugunu düşündüğüm akintiyi hissettim yani aslinda adet sancisi icin erken diye düşünüyorum???sizin yorumlariniz varsa ve yazarsaniz sevinirim
bn de olmadım evet senin gibi bn de ihtimal verniyorum ama aynen nasip :)Ins diyeyim ama imkansiz gibi bi sey. Sen de regl olmadin sanirim. Guzel haberler insallah:) nasip. :)
canım valla benim 2 ay bile olmadığını bilirim o derece düzensizdi arada bir ertesi aya aynı günde olmuştur ama sayılıdır işteCanım öncelikle hayırlı olsun sağ salim kucaqına alırsın inşaAllah bebeqini bende soğan kürü kullandım ilk ay adetim 3 qün qecikti sonraki ay yine içtim bu sefer 10 qün qecikti hala olmadım adet olacam sanki olmuyorum senin yazdıklarını qörünce umut oldun banada bende polisktlikoversendrumu var adetim düzensiz hep senin nasıldı
canım ben 28 günde bir adet oluyorum doktora gitti yumurtlamamışsın dedi.ama 24.günde test yaptım yumurtlama testi çift çizgiydi.bence düzenli hergün test yap.kürden sonra olabilirmi diye düşündüm37. günüm bugün adet olmadım. inşallah olmam ama belirtileri de var ve doktor yumurtlamam olmadığını söyledi. yinede hevesleniyo insan. of ya keşke olmasam![]()
ya ben de bilmiyorum anlamadım valla. bugün doktora gidecektim cenaze çıktı eşim imam gidemedik yarında gidemicez. ama şöyle bişey var bn 21. gün testimde çok üzüldüm hemen akşamı başladım küre. 3 kere falan oldu 1 haftada eşimle birliktelik. 15 gün oldu nerdeyse hiç yapmadık. acaba küre yanlış başladım da ondan mı gecikti. ihtimal vermiyorum ama yine de inşallah bi mucize olur da hamile olsamcanım ben 28 günde bir adet oluyorum doktora gitti yumurtlamamışsın dedi.ama 24.günde test yaptım yumurtlama testi çift çizgiydi.bence düzenli hergün test yap.kürden sonra olabilirmi diye düşündüm
Evet bendede gaz sancısı gibi. Bende ilaçla geçen ay 26 sında hasta olmuştum eğer olursam 26 sında bende hasta olacağım tam 1 ay olmuş oluyor. Ama bende düzensilik var nezamn adet olacağımı bilmiyorum. Kızların benimkisi hiç şaşmaz şugün hasta olacağım demelerine imreniyorum.canım bende 6 gün kullandım sonra bir kaç akşam aksilik oldu içemedim araya gün girince bıraktım önümüzdeki ay tekrar başlıycam ama şunu söyliyim bende kullanırken gece sancıyla uyanıyordum (çok afedersin gaz sancısı yapıyor bana) ama şunu farkettim ki yumurtlama dönemindeki akıntı daha yoğundu ve 5 gün sonra tekrar yumurtladım. ilk defaa
yani yumurtlamayada faydası oldu diye düşünüyorum. ve ayın 26 sını sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Evet bendede gaz sancısı gibi. Bende ilaçla geçen ay 26 sında hasta olmuştum eğer olursam 26 sında bende hasta olacağım tam 1 ay olmuş oluyor. Ama bende düzensilik var nezamn adet olacağımı bilmiyorum. Kızların benimkisi hiç şaşmaz şugün hasta olacağım demelerine imreniyorum.incir kürüne soğan kürüm bittikten sonra başladım yani 19 unda bakalım kafama göre başladım gün hesaplamadım. ALLAH hayırlısını nasip etsin