Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim ya nasil ilk gece kanama olmadi benimde olmadi bi iki damla o kadar sen neyden supheleniosunki neden korkuyosun kanama olayinca noluyo bak
Beni de telaslandirdin simdi zaten anlam veremiyodum nasil oyle olduguna
Canim evledigim ilk gece kamamam olmadi benim neden olabolir acaba bebekte olmadi 8 aydir ewliyim korkuyorum niye acsba

Valla canim bu sefer oyle yaptim hatta isteksiz bile yaptim yani moral bozuk olunca :) bugun yine doktora gittim sonuc yine negatif :) her türlü olmuyo yani sasirmiycam artik..
şanssızlık olunca peşinden takip ediyor yakı yapıştırınca da faydalı oluyor dedi burdan bir arkadaş ben aldım yakı bozuk çıktı, aslan pençesi, hayıt tohumu, civan peçemi iç dediler aldığım otun içinden böcek çıktı fosforlu yeşil hemde evren sanki bana karşı yetmiyormuş gibi yan komşumun hamile olduğunu öğrendim yani ne bileyim bazen bende düşnüyorum bende anormallik mi var diye :D tatlım hayırlısı olsun deyip önümüzdeki maçlara bakıcaz çünkü elden bişey gelmiyor.

şanssızlık olunca peşinden takip ediyor yakı yapıştırınca da faydalı oluyor dedi burdan bir arkadaş ben aldım yakı bozuk çıktı, aslan pençesi, hayıt tohumu, civan peçemi iç dediler aldığım otun içinden böcek çıktı fosforlu yeşil hemde evren sanki bana karşı yetmiyormuş gibi yan komşumun hamile olduğunu öğrendim yani ne bileyim bazen bende düşnüyorum bende anormallik mi var diye :D tatlım hayırlısı olsun deyip önümüzdeki maçlara bakıcaz çünkü elden bişey gelmiyor.
Bende benden iki yas kadar kucuk alt komsunun istemedigi halde sadce yeni yeni esi istyor die dusunurkene hamile.kaldgni ogrendim ben aylarca hayal kurup ugrasrken o iki ay birakti korunmayi paattt hamile Allah herkeze versin ama insan icin icin üzülüyor be sen kendini bukadr hazir hisederken hersyi yaparkn of dyorumm ama Allah ins nasio edeck insallahhh seninde en kisa zamanda bir bebsin olur canim ben o duyguyu cok iyi anlyorun

Canim sende baya sanssizmissin benim gibi aynen uzulmek yok ugrasmaya devam

Slm kızlar bana SOĞAN kürünü nasıl uygulayacağını söylermisiniz bugün adetimin 4. Günü ne zaman başlanacak yapan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Bende benden iki yas kadar kucuk alt komsunun istemedigi halde sadce yeni yeni esi istyor die dusunurkene hamile.kaldgni ogrendim ben aylarca hayal kurup ugrasrken o iki ay birakti korunmayi paattt hamile Allah herkeze versin ama insan icin icin üzülüyor be sen kendini bukadr hazir hisederken hersyi yaparkn of dyorumm ama Allah ins nasio edeck insallahhh seninde en kisa zamanda bir bebsin olur canim ben o duyguyu cok iyi anlyorun
Bizi bizden iyi kimse anlamaz dışardan insanlara hikaye gibi gelir

arkadaşlar merhaba. bende pkoluyum adetm biteli 4-5 gün oldu soğan kürüe başlasam bi faydası olur mu yoksa bi daha ki adet bitimini mi beklemeliyim. ????

iki aydır bal tarçın çörekotu kürü yapıyorum bu ayda olmazsa ki inşaallah olur soğan kürüne başlarım diye düşünüyorum.Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kızlar yapanlar yaptığını söylüyor ama nasıl ve ne zaman yaptığını söylemiyor lütfen yardımcı olurmusunuz :(

35 yasin ustundeyim. 6 ay deneme sonuncunda doktora gidecektim. 6. Ayda sogan kurunu uygulamaya karar verdim. Adet bitimi uyguladim kuru. Su an hamileyim. Ben bu kurun ise yaradigina inaniyorum...
Bende 37 yaşındayım 1 senedir tedavi görüyorum aşılama yapıldı ama tutmuyor.soğan kürünü nasıl yaptınız yazarmısınız

Back
X