Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben

Bende inancliym ins olur cnm
iki gun girmedim ne cok yazismalr olus ben alistim ilk basta icecememstim ama yanlz hep tok karnina ictim bugun ac karnina ictim icebiliyrmusm iyce alismisim bir dahaki ay denesem sknti olur mu die dusunyorum hani ara vermk lazimmis ya birde devamli kullanmal rahim duvarini inceltiyormus die bisi duydum ben adet gunum normalde 13 ama takvimim ayin 7sine atmis erken oluyrm hep gecen ay ben cok siddetli karin agrisi cektm ve regilm cok yogun oldu hic olmazdi ole

iki gun girmedim ne cok yazismalr olus ben alistim ilk basta icecememstim ama yanlz hep tok karnina ictim bugun ac karnina ictim icebiliyrmusm iyce alismisim bir dahaki ay denesem sknti olur mu die dusunyorum hani ara vermk lazimmis ya birde devamli kullanmal rahim duvarini inceltiyormus die bisi duydum ben adet gunum normalde 13 ama takvimim ayin 7sine atmis erken oluyrm hep gecen ay ben cok siddetli karin agrisi cektm ve regilm cok yogun oldu hic olmazdi ole
Bende uzun süre kullanma taraftati deglm ama bu ay olmazsa regli olursam incir kurune baslayacm bence sende cok kullanma 15 gun yeterli bence zaten benim gibi sendede akinti olmams bu demek oluyo ki sendede iltihap felan yok ben rahim duvarinin incelemesinden korkuyorum

Bende uzun süre kullanma taraftati deglm ama bu ay olmazsa regli olursam incir kurune baslayacm bence sende cok kullanma 15 gun yeterli bence zaten benim gibi sendede akinti olmams bu demek oluyo ki sendede iltihap felan yok ben rahim duvarinin incelemesinden korkuyorum
Benimde bellimde ozellikle gece agrilarim olyor ama adet yaklstigi icinde olabilir bu agrilr ben bisi sorcam bu polikistik over horman testinde yada ultrsayonda cikarmi canim bilgin varmi ben 1senedir korunmyorum ama tuymyo esimde hersy cok iyi bende sadce hormon testi ve ulstrayona grdim

hayir yurmurtlama zamni akinti hissetmyince insan sanirim bu ay yumurlamadim die dusunyo gercekten kupkuri ya cunku adet gunum yaklsti sayilir halen bisi yok

E
Benimde bellimde ozellikle gece agrilarim olyor ama adet yaklstigi icinde olabilir bu agrilr ben bisi sorcam bu polikistik over horman testinde yada ultrsayonda cikarmi canim bilgin varmi ben 1senedir korunmyorum ama tuymyo esimde hersy cok iyi bende sadce hormon testi ve ulstrayona grdim
Eger sende pko varsa zaten hormon testinde c ikar cnm

Kizlar Merhaba ben de şu anda sogan kurumun 5.gunundeyim. ben 1 ay önce klomenle hamile kaldım ilk ayda.sevincim 1 hafta sürdü. Ama dis gebelik olduğu anlaşıldı. 2 ay kadar kanamam devam etti ve düştü. Şimdi küre başladım inşallah ise yarar. Rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah.

hayir yurmurtlama zamni akinti hissetmyince insan sanirim bu ay yumurlamadim die dusunyo gercekten kupkuri ya cunku adet gunum yaklsti sayilir halen bisi yok
Aynen benimde belimde ve karnimin alt kisminda agri oluyo ve kasiklarimda ara ara batmalar oluyo

E

Eger sende pko varsa zaten hormon testinde c ikar cnm
Bendr hic bisi yok degerlm normal esimin sprm sayisi 60milyon hizi 90 horman deherlm normal ama olmyo Allah istemuince olmyo iste 1yildir yok zamani gelmrmis olayi gercekten dogru rahatsizlik filan hikaye Allah ol deyince pat oluveryo vala ben namaza bilr basladim artik ruyalarmin anlamlrina bakyrm hep cocuk tabi farkli seulrde var yorumun icinde ama ben orda cocuk gorunve hemen ona bagliyorum aulr.once su falima bile baktrdim benim pespese de olabilr ole hissedyrm kafaya takmamak gerek ama takmadan edemiyor insan sanki evliligin anlami yokmus gbi gelyor insana cok zor Allah burdako isteyen herekze versin insallah

Bendr hic bisi yok degerlm normal esimin sprm sayisi 60milyon hizi 90 horman deherlm normal ama olmyo Allah istemuince olmyo iste 1yildir yok zamani gelmrmis olayi gercekten dogru rahatsizlik filan hikaye Allah ol deyince pat oluveryo vala ben namaza bilr basladim artik ruyalarmin anlamlrina bakyrm hep cocuk tabi farkli seulrde var yorumun icinde ama ben orda cocuk gorunve hemen ona bagliyorum aulr.once su falima bile baktrdim benim pespese de olabilr ole hissedyrm kafaya takmamak gerek ama takmadan edemiyor insan sanki evliligin anlami yokmus gbi gelyor insana cok zor Allah burdako isteyen herekze versin insallah
Ayni duygulari paylasiyoruz yeminle en küçük bi ruyayi cocuk varmi anlamida diye yorumuna bakiyorum

Canim sen ne zamandir istorssun bebis ayni durumdayuz inan ben cevremden hamile haberi aldikca icim parcalanyodu o derece aglyrdum ama teslli edyorum kendimi napim
aynen bu yıl eylülde evlenen kuzenim ve kardeşimin eşi hamileymişşş 2 ayda hamiş kaldılarr ben 14 aylık evliyim ilk 7. ayda hamile kaldım 2.5 aylıkken kalpleri durdu kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi ekimden beridir deniyoruz yokk eşimde biraz hareketlilik sorunu var vitamin ve keçiboynuzu kullandık inşallahh bu ayy sevindrici haber alırım çünkü yoruldumm.... senin nasıl canım kaç aylık evlisin ne kadardır istiyosun ?

Evlilikte bir yil normal dio doktorlar ancak benle evlenen butun arkdslrimdan once istyrdum onlsr beklemedydi simdi hepdi hamile kimisi dogurdu bizde tik yok bende incir kürüne basalaycam bu ay o nasil bilmurm ama bakrm netten ben normalde zaten cok lavobaha cikan bir insanim sogan suyu iyce arttrdi devamli affedrsiniz cisim geliyo ;-)

Canim se hamile olabilirsin bu kadar erken adt kanamsi olmaz hafif pembe olan arkdaslrdan biliyorum hamilelikte yerlesme kanamsi diolar bence bekle adet olmazsan hamilesindir ins.bu sekilde olan cok duydum cok kafana takarsan git bir doktora ama kese anme rahmime yerlestigi sirada bole bir kanama oldgunu duymustum seni cok umutlandrip uzmek isyemem ama bilgilermo paulasayim dedim
Teşekkür ederim canım adet olmadım fakat daha bugün yada yarın yumurtlama günüm:(o kadar erken yumurtlamış olamam değilmi adet bittikten bir hafta sonra geldi kan 2 gün akıntıyla bitlikte ama araştırdım soğan kürünü kullananlarda kanama oluyomuş:(inşallah yerleşme kanamaını gördüğümüz günlerde gelir bir an önce:((

aynen bu yıl eylülde evlenen kuzenim ve kardeşimin eşi hamileymişşş 2 ayda hamiş kaldılarr ben 14 aylık evliyim ilk 7. ayda hamile kaldım 2.5 aylıkken kalpleri durdu kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi ekimden beridir deniyoruz yokk eşimde biraz hareketlilik sorunu var vitamin ve keçiboynuzu kullandık inşallahh bu ayy sevindrici haber alırım çünkü yoruldumm.... senin nasıl canım kaç aylık evlisin ne kadardır istiyosun ?
Canim benim ben gecen sene haziranda evlendim yani 1yil 7 ay oldu evleneli ben 5ay filan korundum korunmadim sadce dogal yontemlrle korunma sekli ay herkez istemzken ben istyrdum benden sonra evlenen herkez hamile bu agustos ayinda evlenen kuzenimin esi somra kardesnin esi hep hamilelr alt komsu var iki ay korunmadi kaldi is yerinde sekiz yildr cocugu olmayan arkdsim da dogum yapti ona cok sevindik bi suru var yani kismet herzaman hayirlisini dilmek lazim

Back
X