Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bugun bitecek kurum cnm[/QUOTE

Hadi canim insallah guzel haberini aliriz inan yurekden diliyorum. Ben iki gundur uygulayamiyorum malesef yurt disinda oldugum icin de bir yerlerde yapamadim evde degildim simdi tekrar baslasam mi baslamasam mi bilemedim. Seninle birlikte bekliyorum canim insallah bu Ay olur, olmazsa da ikinci kuru beklicegiz artik.

Dün de başım döndü gözlerim karardı.. uzun bi süre kendime gelemedim.. iyice işkillendim şimdi :D Ama pek ümitlenmek istemiyorum. Olursa sürpriz olacak. Güzel bir sürpriz :) hayırlısı olsun..

mensin geçti mi tatlım geçmediysede kan tahlili ver pozitifse doğru dr a emin ol öyle git .ben emin olmadan gittim lekeyi söyledim bi bakalım demedi dr muayensinden sonra öğrendim ve çok sertti ünv hastanesiydi artık o mu sebep oldu yoksa zaten tutmuyacakmıydı bilmiyorum ama onu allaha havale ettim.:(

sen ihmal etme bak gerçekten yaşamış biri olarak söylüyorum leke hem ümit verici hemde dikkatli olmayı gerektiriyor.ben o zaman tecrübesizdim şimdi artık yıkarım valla ortalığı. :)
bide artık gelmefi dimi sonrasında.

mensin geçti mi tatlım geçmediysede kan tahlili ver pozitifse doğru dr a emin ol öyle git .ben emin olmadan gittim lekeyi söyledim bi bakalım demedi dr muayensinden sonra öğrendim ve çok sertti ünv hastanesiydi artık o mu sebep oldu yoksa zaten tutmuyacakmıydı bilmiyorum ama onu allaha havale ettim.:KK43:
Yaptırdım sonuç negatif :/ dr da test yaptır emin olalım dedi. İşte dk hapına başlicam.. 3 ay beklicez artık :@ hayırlısı napalım. Sen de soğan kürü mü yapıosun canım? Bn 12 gün yaptım. 3 gündür içmiyorum. Soğudum her şeyden :(

Kizlarr ben kasim ayinda sogan suyuu ictimmm aralikta normal gunumde adetimi oldum simdi de adetime 7 gun var ins olmamds hamile kalirim simdi karnimda cok sislik var goren hamilemisin die soruyorr allhim kismet ederse..yani okadar cok fark varki sisti baya bide sari akintim oluo ara sira sizce hamile olabilirmiyim test yapsam simdiden gozukurmu acil cvp yazin kizlar coook usyiyirum bebisss olmasini ins olmayan herkeze allhim nasip eder annelik duygusunu...

Kizlarr ben kasim ayinda sogan suyuu ictimmm aralikta normal gunumde adetimi oldum simdi de adetime 7 gun var ins olmamds hamile kalirim simdi karnimda cok sislik var goren hamilemisin die soruyorr allhim kismet ederse..yani okadar cok fark varki sisti baya bide sari akintim oluo ara sira sizce hamile olabilirmiyim test yapsam simdiden gozukurmu acil cvp yazin kizlar coook usyiyirum bebisss olmasini ins olmayan herkeze allhim nasip eder annelik duygusunu...
7 gün varsa daha belli olmayabilir canım 4 gün kala falan yap o zmn bile çıkmayabilir zaten adet tarihi geçmeden doktorlar bile kesin diyemiyor kimyasal olabilir diye.. birkaç gün daha sabret inşallah meleğin seninledir :KK46:

7 gün varsa daha belli olmayabilir canım 4 gün kala falan yap o zmn bile çıkmayabilir zaten adet tarihi geçmeden doktorlar bile kesin diyemiyor kimyasal olabilir diye.. birkaç gün daha sabret inşallah meleğin seninledir :KK46:
Inss canim oledirrr melegim gelsinnnnn com istiyorum sogan suyu sonradsn etkisini gosterr degilmii cokkk umutluyummm arkadslardan hamilee hhaberlerini duyuyorum cok uzuluyorum benimdd olsun diyee ins rabbm bu ay banada melegimi gonderrir

Bide karin sisligi neden olabilirki hamile olsam bile bu siskinlik normalmudir

Canım varsa kanda çıkar ama bence bir kaç gün daha bekle.kesin çıkar ama israrda çıkmaz çok erken daha döllenme gerçekleştiyse bile dah üsyünden bir hafta gibi bi süre geçmiş sadece kada çıkar.inşallah hamilesindir canım

Canım varsa kanda çıkar ama bence bir kaç gün daha bekle.kesin çıkar ama israrda çıkmaz çok erken daha döllenme gerçekleştiyse bile dah üsyünden bir hafta gibi bi süre geçmiş sadece kada çıkar.inşallah hamilesindir canım
Insallh canimm dualarinizi eksik etmeyin allhim kimsenin kucagini bos birakmasin

Bide karnima elimle basinca cok aciyo neden acaba

Back
X