Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Olabilir canım geç döllenme olduysa çıkmaması çok normal.dediğim gibi sen p.tesiye kdr bekle sonra testi yenile.inşallah bebeğin senibledir canım.
Insallah canim yarin gidip kanda baktırıcam iyice strese girdim yaa kafayi yiyecem niye ad et olmadm hic boyle olmadm daha once hiç

Ins
Olabilir canım geç döllenme olduysa çıkmaması çok normal.dediğim gibi sen p.tesiye kdr bekle sonra testi yenile.inşallah bebeğin senibledir canım.
Ayy insallah canim agzindan bal damliyo inşallah minigim benimledir eşim o kadar umutlanmiski kaac gundur yerinde duramiyo inşallah ona guzel haberler veririm inşallah

Cocugum olmadi ondan degilfdir dimiii benim normal iliski oluyo giriyo hepsi bozulmama ihtimali oluyomu yaa
canım kanamanın olup olmamasıyla cocugun olmaması arasında bi bağlantı yok kanama kimisinde olur kimisinde olmaz bu esneklikle alakalı bende mesela tamamen içeri girdiğinde bi damla bile kanamam olmadı ama çok şükür şuan hamişim çocuğun olmamasının nedenleri en başta
kist olması tsh değerlerinin normal olmaması
eşinin spermlerindeki kalitesizlik yada yetetersizlik
doktor sana ne dedi kist falan mı var sende

Ins

Ayy insallah canim agzindan bal damliyo inşallah minigim benimledir eşim o kadar umutlanmiski kaac gundur yerinde duramiyo inşallah ona guzel haberler veririm inşallah
Canım brnden sana tavsiye eşinle paylaşma taki rmin olana kadr bende senin gibiydim ilk aylarda çok grcikmem oldu halbuki hiç şaşmaz benim adetlerim:(her seferinde umutlandırdım adamı sonra aramızda bu sıkınyı yaşatmaya başladı ikimizde strese girdikçr tartışıyoduk.artık günüm grçse bile söylemiyorum bugün yarın olurum diyorum olmazsam da süpriz olur diyorum:(ama maalesef her ay bana kıtmızılar süpriz olmayan bir şekilde geliyolar:(bence sende hemen söyleme eşine olursa süoriz olsun:)

Canım brnden sana tavsiye eşinle paylaşma taki rmin olana kadr bende senin gibiydim ilk aylarda çok grcikmem oldu halbuki hiç şaşmaz benim adetlerim:KK43:her seferinde umutlandırdım adamı sonra aramızda bu sıkınyı yaşatmaya başladı ikimizde strese girdikçr tartışıyoduk.artık günüm grçse bile söylemiyorum bugün yarın olurum diyorum olmazsam da süpriz olur diyorum:KK43:ama maalesef her ay bana kıtmızılar süpriz olmayan bir şekilde geliyolar:KK43:bence sende hemen söyleme eşine olursa süoriz olsun:)
Maaalesef adet oldum :( esim o kadar uzgun ki hele ben birde onu oyle gorunce kahroluyorum

Maaalesef adet oldum :KK43: esim o kadar uzgun ki hele ben birde onu oyle gorunce kahroluyorum
:(üzülme canım daha çok erken olur biraz savretmemiz gerekiyo.dediğim gibi bundan sonra da eşinle paylaşma şüphelerini:(biz psikolojik olarak kendimizi yıpratıyoruz onlarınkını de yıpratmayalım boşnyere:( bu arada ateş takibine başla derim mutlaka çok yardımcı oluyo en azından grç mi yumurtladım erken mi yumurtladım sıkıntısı ortadan kalkıyo hem her ay gebelik testlerine bi ton oara vermekten de kurtarıyo adete kadar ateşin yüksek devam ederse anlaki hamilesin p zaman gider bir kere test yaparsın ama bu şelilde gün gelmeden bir sürü test yapıoruz sonu hep hayal kıtıklığı:(ama ben inanıyorum bzimde meşeklerimiz gelecek birgün mutlaka sadece sabretmemiz gerekiyor.

canım kanamanın olup olmamasıyla cocugun olmaması arasında bi bağlantı yok kanama kimisinde olur kimisinde olmaz bu esneklikle alakalı bende mesela tamamen içeri girdiğinde bi damla bile kanamam olmadı ama çok şükür şuan hamişim çocuğun olmamasının nedenleri en başta
kist olması tsh değerlerinin normal olmaması
eşinin spermlerindeki kalitesizlik yada yetetersizlik
doktor sana ne dedi kist falan mı var sende
Canim ben daha doktora falan hiic gitmrdim 8 aylik ewliyim kist olsa agrilarim olur ole bisi yok adetlerimde duzenliii ama 1 sene olsun ole gidelim dio esim sipermler bide girincw yatktan kalmiyom bekliom ama yinede bakiyorun akmis oluyo normal mi bu canim sen nasil hamis kaldin tecrubelerini benimle paylasirmisin

Maaalesef adet oldum :KK43: esim o kadar uzgun ki hele ben birde onu oyle gorunce kahroluyorum
Canimnmm benimmm ya uzulme cok kotu bi durum bende senn gibi oldum cok uzuldumm ama hayirlisi allahim verir sen iste yeterki biraz sabirr zamanini saatini o bilir canm simdi ben hic bisi yapmiyom napsam onuda bilmiyom ins en yakin zamanda bebislerimuz gelirr

:KK43:üzülme canım daha çok erken olur biraz savretmemiz gerekiyo.dediğim gibi bundan sonra da eşinle paylaşma şüphelerini:KK43:biz psikolojik olarak kendimizi yıpratıyoruz onlarınkını de yıpratmayalım boşnyere:KK43: bu arada ateş takibine başla derim mutlaka çok yardımcı oluyo en azından grç mi yumurtladım erken mi yumurtladım sıkıntısı ortadan kalkıyo hem her ay gebelik testlerine bi ton oara vermekten de kurtarıyo adete kadar ateşin yüksek devam ederse anlaki hamilesin p zaman gider bir kere test yaparsın ama bu şelilde gün gelmeden bir sürü test yapıoruz sonu hep hayal kıtıklığı:KK43:ama ben inanıyorum bzimde meşeklerimiz gelecek birgün mutlaka sadece sabretmemiz gerekiyor.
Sagol canim aynen bundan sonra esime yansitmayacam. Ovulasyon testi alip kullancam bu ay

Canimnmm benimmm ya uzulme cok kotu bi durum bende senn gibi oldum cok uzuldumm ama hayirlisi allahim verir sen iste yeterki biraz sabirr zamanini saatini o bilir canm simdi ben hic bisi yapmiyom napsam onuda bilmiyom ins en yakin zamanda bebislerimuz gelirr
Hayirlisi can bu ayda nasibimizde yokmus ovkadar uzgunum ki esim cok uzuluyo bende dayanamıyorum.

Yani onu da kullan ama ateşini de ölç yanında garanti olur:)hadi bu ay inşallah bebişin gelir seni üzmez daha fazla.
Insallah canim benim rabbim hepimize nasip etsin insallahh. Pazartesi doktora gidecm hormon vs tahlilleri mi de b yaptircam bakalm inşallah bi sorun cikmaz

Yani onu da kullan ama ateşini de ölç yanında garanti olur:)hadi bu ay inşallah bebişin gelir seni üzmez daha fazla.
Atesimi olcunce psikolojim bozuluyo. Atesim dusmeye basladigi zaman regli oluyorm ya kac gun kendime gelemiyom cnm :(

Atesimi olcunce psikolojim bozuluyo. Atesim dusmeye basladigi zaman regli oluyorm ya kac gun kendime gelemiyom cnm :KK43:
Ama test yapıncada aynı şey olmuyo mu canım bu seferde acaba deyio hemen teste sarılıyoruz ve dah büyük hayal kırıklığı:(ben ateşime ölçmeye başladığımdan beri hiç erkenden test yapmadım bından sonra da yapmayı füşünmüyorum açıkçası hayırlısı canım nasıl rahat etceksen öyle davran tabi.

Ama test yapıncada aynı şey olmuyo mu canım bu seferde acaba deyio hemen teste sarılıyoruz ve dah büyük hayal kırıklığı:KK43:ben ateşime ölçmeye başladığımdan beri hiç erkenden test yapmadım bından sonra da yapmayı füşünmüyorum açıkçası hayırlısı canım nasıl rahat etceksen öyle davran tabi.
Ah canim yaa napacagimi daha bende bilmiyorum doktora gidecm klomen de versin bana

Back
X