Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Acele etme canım biraz bekle adetinden 17 gün sonra hanile olduğunu öyrenen arkadaşım var benim şu an 4 aylık adet olmadan bayrakları suya îndirme yanigeç döllenme ola biliyor gönlünü ferah tut hayırlısı inşAllah

inanmamakmı diyim yoksa hamile olursam soğan kürü hamile olrsam atarmı diyim korktum hep tatlımm .ama dediğim gibi bu ay dedim ne olursa olsun yapcam boş geçsin ne yapayım dedim ve bismillah deyip başladım tatlımm.işte 26 sı son günlerde düzenli gittiğini varsayarak adet günümdü 3 .günüm işte bekliyorum.birbirimize dua edelim kızlar ...
ben başlıyım allahım bu forumda bebek yolu gözleyen anne adaylarının dualarını boş çevirme hepimize hayırlı bebekler ihsan eyle kucaklarımızı boş bırakma.yapmış olduğumuz her şeyi bebeğimize vesile eyle, sen ol dersen olur yarabbim.bizleri gör vr annelik mertebesine layık gör ve tez vakitte evlat sahibi eyle yarabbim.AMİN
Kızlar birde bu ay yakı yapmıştım.olurda hamile olursam onuda bir deneyin derim.bir 15 gün sonra adet olmazda başka problem çıkmazda gebelik olursa onuda deneyin kızlar.umarım bu gecikme kist yada başka şeyden değildir ama dr a gidesimde yok açıkçası:110:
Ay canım benim azından bal damlıyor amin inş Allah hepimiz için hayırlısı olsun îsteyen herkese versin rabbim amînnn

canım ben adetin 7. günü başladım 22. güne kadar yaptım yani 15 gün.. bittiğin günlerde yumurtlama olmuştu 10 gün sonrada testte çıktı. sen adetin kaçıncı günü başladın normaldede düzensizmiydi?
Evet düzensiz di.pko var bende.5 aylık evliyim.4 ay düzenli geldi ama 1 aydır gelmiyo.

mrb herkese...soğan kürüne başlıycam hayırlısı bakalım..2 aşılamam negatif...sizlere şunu sorcam..2 gündür arslanpençesi adaçayı içiyorum..4 gün sonrada soğan kürüne başlıycam..sizce kürle çayı aynı anlarda kullanmam zararı olurmu..birde aynı anlarda btç kullanayımmı...bende yumurta rezervi az.....rabbim herkesin eline bol bebişler versin...

Hepsi birde
mrb herkese...soğan kürüne başlıycam hayırlısı bakalım..2 aşılamam negatif...sizlere şunu sorcam..2 gündür arslanpençesi adaçayı içiyorum..4 gün sonrada soğan kürüne başlıycam..sizce kürle çayı aynı anlarda kullanmam zararı olurmu..birde aynı anlarda btç kullanayımmı...bende yumurta rezervi az.....rabbim herkesin eline bol bebişler versin...
Hep birden agır gelmesin ?

si
Bende sogan kuru iciyirum bugun 5ci gunum insallah bende ise yarar sizin yazdiklarinizi okuyunca umut oldunuz ben uc ay klomen ve catlama ignesi oldum ama bu ay ara verdim cunku normalde 28 gunde bir adet olurken son klomen ve catlama ignesinde adetim 31. gunde oldum hamileyim sannettim ama sonra husrana ugradim ve karar verdim klomen ve catkama ignesi kullanmamaya simdi bu kuru yapiyorum sadece hakkimizda hayirlisi olsun.
sizin yaşadıklarınıın aynısını bende yaşadım...ilk defa gecikti...tedaviden dolayımı acaba

Arkadaslar hayirli cumalar
bende adet olunca 2 gun sonra aslan pencesine basliycam prolaktinim yuksekte dengelenmesi icin.. sogan kurunu ne zaman yapayim fikri olan bu sekilde kullanan varmi aranizda??

Arkadaslar hayirli cumalar
bende adet olunca 2 gun sonra aslan pencesine basliycam prolaktinim yuksekte dengelenmesi icin.. sogan kurunu ne zaman yapayim fikri olan bu sekilde kullanan varmi aranizda??
valla bende sen gibi çaya başladım..adetimin 7.günü soğan kürüne başlıycam..en mantıklı tarih o zaman oluyo..başarı daha yüksek anladığım kadarıyla..

Acele etme canım biraz bekle adetinden 17 gün sonra hanile olduğunu öyrenen arkadaşım var benim şu an 4 aylık adet olmadan bayrakları suya îndirme yanigeç döllenme ola biliyor gönlünü ferah tut hayırlısı inşAllah
Ayy hadi inşAllah canım yaa

Bu arada canım test falan yapmadınmı ? Nasıl dayandın kız yapmadıysan ))))

bu ay bi gevşeklik çöktü canım
zaten az önce günlük pedimde kahve leke silincede pembe akıntı geldi şimdi yok ama iyki yapmamışım bence geliyor benim kırmızılar.eğer devam etmezsse dr a gitcem;)

Canım bide bugün test yaptım evde idrar ondada ikinci çizgi çoook silik çıktı ama kan testi düşük işte

dr umu aradım canım hemen gel dedi bende kan testi yaptırdım varsa vicdan azabı çekmiyim diye değer 2 negatif yani. klomen ve rahim filmi çekilcek.bende son durum böyle an itibariyle eve dönüyorum. ..

Back
X