- 16 Aralık 2014
- 1.961
- 1.211
- 168
İnşallah canım bu ay soğan suyu içmiştim gerçi bata dokuz gün var daha ama ben burdan bata altı gün kala test yapıp pozitif çıkanları gördüğüm için bende yaptımINSALLAH HAMISSINDIR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım bu ay soğan suyu içmiştim gerçi bata dokuz gün var daha ama ben burdan bata altı gün kala test yapıp pozitif çıkanları gördüğüm için bende yaptımINSALLAH HAMISSINDIR
bende iciyorum,benim de adete 4 gun var.ama hamis deyilim muhtemelenİnşallah canım bu ay soğan suyu içmiştim gerçi bata dokuz gün var daha ama ben burdan bata altı gün kala test yapıp pozitif çıkanları gördüğüm için bende yaptım
testi adet tarihin gecsin sonra uygula.bazen insan hamis oluyo testgostermiyor.vaktin gecsin insallah sonra yap.İnşallah canım bu ay soğan suyu içmiştim gerçi bata dokuz gün var daha ama ben burdan bata altı gün kala test yapıp pozitif çıkanları gördüğüm için bende yaptım
canim ben telefondan baktigim icim net goremedimKızlar bata 9 gün var ve dayanamadım test yaptım acabaaaaaaEki Görüntüle 1424035
Kızlar bata 9 gün var ve dayanamadım test yaptım acabaaaaaaEki Görüntüle 1424035
merhaba arkadaşlar iğnemin16.günü bugün testim böyle inşAllah sonu da hayrolur Eki Görüntüle 1424039
inşallah cnm yaa bi umut işteinsallah hayirli olur canim![]()
Evet silik ikinci çîzgi var resimi hemen çektiğim için pek belli olmuyor ama şimdi baktım daha pembe görünüyo inşallah vardır brkleyip görcezcanim ben telefondan baktigim icim net goremedim
canim net gorunmuyo ama silik 2. cizgi falan varmi hadi insallh vardir tatl im yaa
İnşallah canım inşallah rabbim hepimize nasip etsinmerhaba arkadaşlar iğnemin16.günü bugün testim böyle inşAllah sonu da hayrolur Eki Görüntüle 1424039
canim kurtajin sorunsuz gecmistir insallah hic uzulme rabbim birdaha nasip eder insallah bende bu durumu 4 ay once yasadim bilirim nekadar zor oldugunu.hic uzulme hepimiz birbirimize duaciyizKızlar yarın kürtaja gircem. Ne olursunuz bana dua edin bol bol bari bu sorunsuz gecsin
insallah vardir yaEvet silik ikinci çîzgi var resimi hemen çektiğim için pek belli olmuyor ama şimdi baktım daha pembe görünüyo inşallah vardır brkleyip görcez
aminnnnİnşallah canım inşallah rabbim hepimize nasip etsin
yaa canum cok sevindim gercekten insallah hamissindir.bugun bize dua et bende biras beklicem 1 hafta sonra falan yapmak istiom.hayirli hbrlerini bekliyorum.Evet silik ikinci çîzgi var resimi hemen çektiğim için pek belli olmuyor ama şimdi baktım daha pembe görünüyo inşallah vardır brkleyip görcez
Arkadaslar hepiniz adina cok sevindim.insallah her ikiniz de hamis kalirsiniz,aminyaa canum cok sevindim gercekten insallah hamissindir.bugun bize dua et bende biras beklicem 1 hafta sonra falan yapmak istiom.hayirli hbrlerini bekliyorum.
Evet canım hep dua ediyorum hepimize inşallah bizlere rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah canımyaa canum cok sevindim gercekten insallah hamissindir.bugun bize dua et bende biras beklicem 1 hafta sonra falan yapmak istiom.hayirli hbrlerini bekliyorum.
yaa canum cok sevindim gercekten insallah hamissindir.bugun bize dua et bende biras beklicem 1 hafta sonra falan yapmak istiom.hayirli hbrlerini bekliyorum.
Canım bende adet belirtisi olarak sadece çenemde tek bir sivilce çıkar ertesi gün adet olurum yani ağrı sancı hiç yaşamam ama üç gündür kasıklarımda hafif hafif sancılar giriyo neden bilmiyorum ama inşallah gebelik vardırda ondandır canımbu soruyu sanada soriim suan adet elirtileri gibi araara sizinti gibi agrin varmi yada biseyler hissediyomusin die sircaktim
bence umudunu yitirme hic beklemedigin yada artik bitti ugrasmicam diyen zamanlarda olan arkadaslarim var insallah burda bebek bekleyen hepimiz bu ay toplu ayyy hamisim die yazariz insallahArkadaslar hepiniz adina cok sevindim.insallah her ikiniz de hamis kalirsiniz,amin
bana da dua edin.kuru vakit buldukca iciyorum.bu ay benden gecdi,insallah gelcek ay rabbim nasip eder.
umudum kirilmak uzere benim