Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

BENİM ADETİM YARIN BENDE SOĞAN İNCİR HAVUÇ KÜRLERİ KULLANDIM AMA DÜN AKŞAMDAN SANCIM VAR GECE DE KAHVE AKINTIM OLMUŞ ŞİMDİLİK BİŞEY YOK AMA GALİBA ADET OLACAM

KAHVERENGİ AKINTI ADET BELİRTİSİ DEĞİL Kİ CNM YERLEŞME KANAMASI BENCE O,
İNŞAALLAH HAMİSENİDR :)
KAÇ AYDIR DENİYORSUNUZ CNM,
BEN SOĞANI KULLNADIM BIRAKTIM,
ADET OLURSAM HAVUÇ VE İNCİR KÜRÜNE GEÇİCEMM

adetim 12 nisan ovulasyon günlerini atlattım bakalım kasıklarda batma ve ağrı var ama bu bende genellikle olan bişey sanki bu ayda ümitlenmemem gerek :KK43:
benim de sancım var gece kahve tek damla akıntım olmuş sabah gördüm ama şuan renksiz su geliyo neden acaba biliyon mu

benim de sancım var gece kahve tek damla akıntım olmuş sabah gördüm ama şuan renksiz su geliyo neden acaba biliyon mu

yerleşme kanamsıdır diye düşünüyorum ama oda herkezde olmuyo bildiğim kadarıyla 1 gün daha geçsin bakalım sen ne zamandır uğraşıyosun

KAHVERENGİ AKINTI ADET BELİRTİSİ DEĞİL Kİ CNM YERLEŞME KANAMASI BENCE O,
İNŞAALLAH HAMİSENİDR :)
KAÇ AYDIR DENİYORSUNUZ CNM,
BEN SOĞANI KULLNADIM BIRAKTIM,
ADET OLURSAM HAVUÇ VE İNCİR KÜRÜNE GEÇİCEMM
biz 6aydır deniyoruz hatta 2gündür 7.aya girdik drlar bi sorun yok diyo bende 8 9gün soğan suyu içtim sonra incir havuç içtim ayy ağzın bal yesin emi kııız inşallah ama nedense inanmıyorum ya sancım var ama su gibi akıntım da başladı

yerleşme kanamsıdır diye düşünüyorum ama oda herkezde olmuyo bildiğim kadarıyla 1 gün daha geçsin bakalım sen ne zamandır uğraşıyosun
7.aya girdik canım ama yerleşme kanaması adete bigün kala mı oluyo ben bilmiyorum

7.aya girdik canım ama yerleşme kanaması adete bigün kala mı oluyo ben bilmiyorum

ilişkiye girdiğinde tuttuysa eğer 3 gün sonra oluyor diye biliyorum ovulasyon günün 14.gün olmuyorsa tabi ama senin regl zamanların heralde bugünler adet olucaksın sanırım

ilişkiye girdiğinde tuttuysa eğer 3 gün sonra oluyor diye biliyorum ovulasyon günün 14.gün olmuyorsa tabi ama senin regl zamanların heralde bugünler adet olucaksın sanırım
benim ovülasyon 16.cün o günden 7gün sonra sol kasığım çok fena ağrıdı ama leke olmadı katı sarı az akıntım geldi bende çoook ümitlendim dedim kesin tuttu hala da ümitliyim inşallah olmuştur

biz 6aydır deniyoruz hatta 2gündür 7.aya girdik drlar bi sorun yok diyo bende 8 9gün soğan suyu içtim sonra incir havuç içtim ayy ağzın bal yesin emi kııız inşallah ama nedense inanmıyorum ya sancım var ama su gibi akıntım da başladı

ADET OLSAN OLURSUN DİREK BİRDEN GELİYORKİ ADET LEKE LEKE DEĞİL,
İNŞAALLAH HAMLESİNDİR CNM İNŞAALAH :)
Bİ TEST AL YAP BENCE,
BENDE 10 AYDIR İSTİYORUM OLMADI,
BAKALIM SOĞAN SUYU ETKİ EDECEKMİ?

Bİ TEST AL YAP BENCE,
canım kuzeniöle konuştum diyo ben ilk çocuğumdan sonra bebek istedim 2buçuk sene olmadı ben her ay düzenli olarak adet olduğum gün başladım bi adet döngüsünde 15gün soğan sonraki adet döngüsünde 15gün maydanoz suyu içtim veeee şu an doğumuna 7gün falan var bi kızı vardı şimdi de oğlu olacak

Bİ TEST AL YAP BENCE,
çoook sağol canım mutlu ettin beni allahta seni mutlu etsin canım eşime dicem okul çıkısı alsın bi tane tabi o zamana kadar adet olmasam

Bİ TEST AL YAP BENCE,
canım sende face var mı?

çoook sağol canım mutlu ettin beni allahta seni mutlu etsin canım eşime dicem okul çıkısı alsın bi tane tabi o zamana kadar adet olmasam

İNŞAALLAH OLMAZSN CNM,
BENDE ÇOK İSTİYORUM,
SOĞAN SUYUNU 15 GÜN KULLANDIM ŞİMDİDE HAVUÇ İNCİRİ DENİCEM BAKALIM,,
MAYDONOZ BEBEĞİ DÜŞÜRÜR DERLER HEP KORKUMA İÇEMEM ONU,,

İNŞAALLAH OLMAZSN CNM,
BENDE ÇOK İSTİYORUM,
SOĞAN SUYUNU 15 GÜN KULLANDIM ŞİMDİDE HAVUÇ İNCİRİ DENİCEM BAKALIM,,
MAYDONOZ BEBEĞİ DÜŞÜRÜR DERLER HEP KORKUMA İÇEMEM ONU,,
ya zaten adetin ilk günü başlasan yumurtlamana 2gün kala bırakırsın ki dr lar diyo yumurta tutunup rahme yerleşmeden maydanoz onu düşürmez ki bu da yumurtlamadan 7gün sonrasına denk geliyo korkma iç ben adet olursam ki inşaallah olmam ama maydanoz içcem

ya zaten adetin ilk günü başlasan yumurtlamana 2gün kala bırakırsın ki dr lar diyo yumurta tutunup rahme yerleşmeden maydanoz onu düşürmez ki bu da yumurtlamadan 7gün sonrasına denk geliyo korkma iç ben adet olursam ki inşaallah olmam ama maydanoz içcem

İNCİR HAVUÇU DENİCEM BEN OLMAZSA EĞER MAYDONOZU DÜŞÜNEBİLİRM,,

Bİ TEST AL YAP BENCE,
karnımda adet kıpırtıları başladı bile:KK42::KK42::KK42:sizde de olur mu bilmiyom ama bende adet zamanı karnimda seyirme oluyo

Benim adetlerim bildim bileli duzensizdir bazen 4 ay arayla bile oldugum olmustur.sogan kurunu yaptim ilk dememden sora adetlerim duzene girdi ve 5 ay gecmeden hamile kaldim suan 2 aylik hamileyim kullandigin zaman hemen ise yaramiyo olabilir ama hamile kalmaya vucudu hazirlio ve daha kolay hamile kaliyorsun cocuk isteyen herkeze tavsiye ederim
Hayırlı olsun cnm çok sevindim senin adına ben 3 aydır adet olamıyorum :( ondan önce soğan kürü yapmıştım ama işe yaramadı ne hamile kalabildim ne de adet olabildim uzun zamn sonra ilk defa bukadar geç oldum 2 ayda bir de olsa tam olarak kanamam gelmesede akıntı şeklinde kanamam olurdu ben anlardım adet kanaması olduğunu. Soğan suyu içtikten sonra oda gelmiyor artık. Kan testi yaotım 2 defa birşey yok. 3 gündür göğüs uçlarım ağrıyor birde şişmiş ya ovilasyon günüm yada adet olacağım anlamadım. Soğan suyu kist yapmış olabilir mi? Tekrar başlasammı :(((((((((((

Back
X