Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar merhaba bendede yumurta tembelliği var sadece kist falan yok adetlerimde genelde düzenli bende bu kuru yapsam hamileliğe faydası olurmu bide hemen bittikten sonra incir kurune baslamak dogrumu sizce faydası olurmu

Canim merhaba, bende hamilelik icin dusunuyorum bu kurden yapmayi. 3 yildir evliyiz martta adet oldum sonra biraktik korunmayi. 3aydir bir hareket yok herhangi bir problemde gozukmuyor. Belki vesile olur. Bilgili olanlar yardimci olurs cunku herkes bisey soyluyor adet bittikten 7 gun sonra diyen var 15 gun sonra diyen var. yoksa adet bitiminden hemen sonrami yapayim fikir verirseniz cok sevinirim:KK66:
Aynen benim durumumda bu şekilde martta korunmayi bıraktık. Ben de 2 yıllık evliyim. En son bugün bi hüsran yaşadım. Adetim gecikmesine ve bütün tepkileri yaşamama rağmen kan ve idrar testim negatif ve bi sorun da yok. Ben de bu kuru yapmayı düşünüyorum. Tam olarak nasıl yapılacak? Lütfen yardımcı olunnn :)))

Kizlar nasil yaptinizda sonuc aldiniz bu kuru? Adet bitiminden hemen sonrami yoksa 15 gun sonrami cevap verebilecek biri yokmu:110:

Kizlar nasil yaptinizda sonuc aldiniz bu kuru? Adet bitiminden hemen sonrami yoksa 15 gun sonrami cevap verebilecek biri yokmu:110:
adet bitiminden 2 yada 3 gün sonra başlanır 15 gün yapılır diyor canım. şimdi yeni izledim çok taze bilgi:KK53:
bir öğle yemeğinden evvel bir de akşam yemeğinden evvel ılıktan daha sıcak olacak şekilde içilir.
gastrit ve ülseri olanlar yapmasın diyor.

ben kimyasal gebelik yaşamamak için yapmıştım canım ama henüz gebe kalamadım eşim ameliyat oldu varikosel beklemedeyiz yani bikaç ay.

ben kimyasal gebelik yaşamamak için yapmıştım canım ama henüz gebe kalamadım eşim ameliyat oldu varikosel beklemedeyiz yani bikaç ay.
Gecmis olsun canim, bilgilendirmen icin tesekkurler o zaman adet gecsin 2 gun sonra baslayayim. Ins isteyen herkese tez vakitte anne baba olma duygusunu yasatsin Rabbim.

Aynen benimde bugun 5.günüm ama akinti felan yok bi kere cok az bisey geldi oda normaldede oluyor zaten...acaba etki etmiyormu yanlis biseymi yapiyoruz :)

:KK71: bencede yok tertemiz demekki...ne yalan soylim iftarda iciyorum birde sahurda bir kac gundur arada sadece 5-6 saat arasi oluyor ama zarari olmaz herhalde :) son iki gundur affedersin idrarim cok pis kokuyor zehir gibi, acaba sogan kurundenmi kaynaklaniyor? Akinti yok ama insallah yinede faydasini görürüz :KK68:

aynen sahur ve iftarda içiyorum bende.ne bılım birde bunu içelim dedik kusur kalmayalım bunda da mantıgıyla :) bende de idarar aynı .ama diğer türlü baska bişey yok degısık farklı bır olay bende

:KK48: aynen aynen....
Ama sanki kendimi daha iyi hissediyorum artik oda piskolojikmidir nedir :KK48:
Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin su mubarek ayda herkezin dualarini kabul eylesin...insallah bu ugraslarin sonunda mükafatlandirir allahim bizi :KK51:
Bu arada herkezin bayrami mubarek olsun allah daha nice bayramlara ermek nasip etsinEn Büyük TÜRKİYE:KK200::KK36:

Hımm peki teşekürler canım video da iki gün diyordu da m yüzden kafam karıştı bende yapıcam inşallah çok teşekkür ederim :)

Merhaba kızlar bende bu ay denemek istiyorum gebe kalabilmek için adetin kaçıncı günü başlamak gerekiyor

Merhaba kızlar bende bu ay denemek istiyorum gebe kalabilmek için adetin kaçıncı günü başlamak gerekiyor

Ben adetimin bittigin gun basladim, simdi cok sukur 3 gunum kaldi bitiyo...dun kahverengi akintim oldu hayirlisi allahtan :)
Ama herkez farkli seyler soyluyor kimisi adetin bitiminden iki gun sonra diyo bilmiyorum ben kalbimin sesini dinledim :)

ben de adet bttikten uc gun sonra baslamistim basladiktan sonraki 8. gun siddetli agri ve kahverengi akinti oldu az miktarda, snrasinda kndliginden gecti bnde de polikistik overdan suphlnmisti doktor adetlerim cok gecikiyordu o ay gecikmedi bence bu sogan kurunde gerckten bir hikmet var

doğum kontrol hapı kullanıyorum ama kistlerim var hap kullanırkende yapılır mı
merhaba bende önce sağ tarafımda 2cm kist oluştu , soğan kürü uyguladım 15 gün, doktora gittim kistim 3 cm olmuştu, doktorum cyclo progynova diye bir hap verdi 1 ay kullandım, sağ tarafımdaki kist gitti bu sefer solumda 4,5 cm oluştu.
yasmin doğum kontrol hapını kullandım 2. ayımdayım kist 1,5 cm ee düştü , inşallah kurtulmuşumdur. bende doktoruma sormuştum kürleri deneyebilir miyim diye , ekstradan hormon alıyorsun ama zararı olmaz demişti, ama kür denemedim sadece propolis yedim, ilk başta ne yalan söyleyeyim soğan kürü kisti büyttü diye düşündüm ama sonrasında sol tarafımda 4,5 cm lik kist bir ayda oluşunca kafam karıştı? benimle benzer drumu yaşayanların durumlarını öğrenmek isterim ,teşekkürler

1 yıllık evliyiz 6 ay birlikte olamamistik olduktan sonrada eşim psikiyatrik ilaç kullandığı için düzenli ilişkimiz olmuyordu ama cocuk düşünmeye başladığımız için ilacın miktarını düşürdü ve ilişkilerimiz siklasti. Fakat korunmak için hiç ilaç kullanmamama rağmen iki aydır hamile kalamiyorum. Bende bu ay adet olduktan sonra başlıcam nasipse. .

kızlar bende soğan kürüne başlamak istiyorum fakat adetimin başlangıç gününden bugüne 12. günümdeyim başlasam sorun olur mu? ve öğlen ve akşam yapmak yerine sabah ve akşam yapsam nasıl olur? çalıştığım için öğlende yapma şansım olmuyor?

Back
X