soyle oldu bgun bi test yapmaya calistim o da test bozuk mu cikti nedir invalide oldu test. yarini bekliyorum. bi de ben selpaktaki leke gibi seyi dunden beri goruyorum. yani 33. gunde yerlesme kanamasi olur mu ki.
ama diyorum ya gebelik belirtisi namina bisey de kalmadi gibi. gerci bir arkadasim ikinciye hamile ve ikincinin ilki gibi olmadigini, ilkinde her belirtiyi sonuna kadar yasadigini ama ikincide hic birsey yasamadigini soyledi. gogusleri bile cok sonradan belirti vermis. benim merak ettigim sogan kuru kistleri iyilestiriyor. kist varken duzensizlikler daha cok oluyor, kistler yok oldukca adet duzene giriyor. sogan kuru yaptigi halde adetleri duzensiz olan var mi ki?
pcoda kilo veremiyoruz bilirsiniz, ama sogan kuru kisleri duzeltiyor boylece normal insanlar gibi diyetle kilo verebilir hale gelemez miyiz? ben 4 ay yaptim sogan kurunu sanki biraz incelme oldu gibi, kilo vermedim de cok fazla.
ay 2010 aralik ayindan beri ilac kullanmiyorum korunmiuyoruz da baska. butun testler normal cikti hersey. e sogan kuru de yaptim 4 aydir hala bisey yok. kimyasal ilaclardan da bisey cikmadi klomen igne felan. bu ay da olmazsa daha ugasmicam diyordum ama simdi bebek yoksa bari adet olayim diyorum o da yok.