herkese merhabalar..ben geçen hafta pazartesi adetimin 45.günü adet olamadığım için doktora gitmiştim ve kan testinden hamile olduğum haberini alıp çook sevinerek burda herkese haber vermiştim..hemen ultrasona girmek istemiştim ama malesef randevuyu ancak bi sonraki pazartesiye ancak alabildim ve geçtiğimiz pazartesi de ultrasona gittim ancak doktor kesenin oluştuğunu ama bebeği göremediğini, son adet tarihime göre 7 haftalık olması gereken hamileliğimin de 5 haftalık olabileceğini söyledi ve haftaya pazartesi tekrar bakalım dedi..o günden beridir de hafif kahverengi akıntılarım oluyor..

( sanırım düşük olcak.. o kadar üzgünüm ki.. 4-5 aydır regl olduğumu görünce bu ayda olmadı diye üzülüyordum ama şimdi o kadar çok üzüldüm kii anlatamam. bu şekilde daha beter oluyormuş..hep derler ya beterin betiri var diye.. o yüzden kendimi şimdi bunun da beteri var sakın çok üzülme diye telkin ediyorum ve allah bi daha yaşatmasın diye dua ediyorum.. allah herşeyin hayırlısını versin.. bir şeyi de çok istememek lazım belki de.. yıkımı daha çok oluo..