Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yeni liste olusmadi henüz aklimdasin yeni listeye ekleyecegiz canim. Son 3kisi kaldi onlarda okununca bitecek ztn.beni de duaya ekler misiniz
arkadaşım, öncelikle yukarda kullanıcı kontrol paneli tıkla.
sonra, sol tarafta alt alta listeler var, ayarlarım seçeneğinin alt sırasında hesabım yazısının da alt sırasında seçenekleri düzenle diyor ya, hah işte ona tıkla.
açılan sayfanın en alt tarafında çeşitli seçenekler diye bir başlık var. orda mesaj editörü seçeneğinde strandart editörü işaretle ve değişiklikleri kaydete tıkla. işlem tamam![]()
rica ve tebrikkk![]()
canım ya sen hiç ateş ölçme yönteminiyle takip ettin mi kendini:44:
kardeşim şekillerin nasıl yapıldığını sormuşsun.ben sana açıklayayım .iki nokta üstüste işareti koyuyorsun sonra bir sayı yazıyorsun.iki veya 3 haneli bir rakam yazıyorsun tekrar iki nokta üstüste işareti koyuyorsun şekil daha sonra gönderdikten sonra çıkyor..gibi.örneğin benim yaptığım şekilin üzerine fareyi (okun ucunu)getir şekilde ne demek istediğimi anlarsın.
![]()
kisa yoldan yukarda kullanici kontrol paneli var ona tiklayin. sol kenardan secenekleri duzenleye gidin. sayfanin ortasinda mesaj elementleri var. ordan
- İmzaları Göster
- Grafikleri göster (Mesaja eklenmiş Resimler, Gülümsemeler ve Kodları ile eklenmiş Resimler ve Grafikler dahil)
[/LIST]
Mesajları gösteriş olmadan sade bir şekilde görmek istiyorsanız veya yavaş bir internet bağlantısına sahipseniz aşağıdaki seçeneklerin görüntülenmesini iptal ederek sitenin daha hızlı açılmasını sağlarsınız.
burdan grafikleri goster kutusuna tiklayinca mesaj yazarken tum gulucuk cesitler cikacaktir.[/QUOTE]
teşekkür ederim canım yaptım :16:
bu ay ilk defa ölçüyorum, bugün 36.1 e düştü ve ovü. testi de yapıyorum bu ay ilk defa 3 gündür. bu sefer çok ciddi iz peşindeyim![]()
bende bu ay ilk defa yaptım 14. günümde 36.1 e düştü sonrasında 36.4 36.5 en yüksek daha yükselmedi bu durumda ne oluyor :44:
bu arada bu benm bugün yaptığım ovü. testi. 13. günümdeyim, sanırım tam yumurtlama gerçekleşmedi deil mi? iki gündür daha silikti,
yarını beklemeliyim sanırım dimi? ztn doktor da 14. gün yumurtladığımı söylemişti.. ama ateşim bugün 36.1 e düştü. acaba bugünü değerlendirmeli miyim ne dersiniz?:44:
Eki Görüntüle 698975
Bakalım bu ay ne olucak saraçoglu hocanın bana gönderdigi kürlerde bu ay bitiyor
Canim yeni liste olusmadi henüz aklimdasin yeni listeye ekleyecegiz canim. Son 3kisi kaldi onlarda okununca bitecek ztn.