Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Herkese günaydın...
Arkadaşlar bir kaç gündür gelemiyorum ağır grip oldum :( kafamı kaldıramadım... Ama dualarınızı ihmal etmedim arkadaşlar... Rabbim kabul etsin inşallah :16:

Ben tüm arkadaşların dualarını tamamlamış bulunuyorum...

Benim için dua eden herkese çok teşekkür ederimmmm... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :16:

----DUAYA KATILANLARIN SIRASIYLA KENDİ İSİMLERİ VE ANNE ADI
1 SERCEM Aypara Bahar
2 NUKRA AyşegüI Zübeyde
3 MYBABY24 MutIu Fatmana
4 FERİDEEİ Feriha ZeIiha
5 SSİRİN Feray Hatice
6 KİRAZAGACIM Esra Arife
7 BYZBLT BetüI Zarife
8 HİSARBUSELİK Müjde GüIer
9 MEDNE Medine Zeynep
bugün herkes HisarBuselik arkadaşımız için okuyacak...AIIah KabuI Etisn
1 YASİN 1 MERYEM VE 99 İSİM OKUNACAK
Sübhane rabbike rabbil ızzeti amma yesfun
Ve selamün alel murselın
Vel hamdü lillahi rabbil alemın el-fatiha DEYİP BİTİRİLECEK....

DUA ederken eksik etmeyin hayırlı sağlıklı sıhhatli allaha kul peygamberimize ümmet olacak. annesine babasına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak. vefalı,güzel ahlaklı,güzel huylu,anne baba kardeş sevgisi olan. eli ayagı düzgün aklı yerinde hiçbir azası eksik olmayan kendi güzel,yüzü güzel,huyu güzel, ömrü uzun bahtı güzel evlat nasip et.hayırlısıyla ver rabbim isteyen herkese. AMİN

Son düzenleme:
Herkese günaydın...
Arkadaşlar bir kaç gündür gelemiyorum ağır grip oldum :( kafamı kaldıramadım... Ama dualarınızı ihmal etmedim arkadaşlar... Rabbim kabul etsin inşallah :16:

Ben tüm arkadaşların dualarını tamamlamış bulunuyorum...

Benim için dua eden herkese çok teşekkür ederimmmm... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :16:
Gunaydin cnm
Cok cok gecmis olsun
Sogan yapcakmisin bu ay ?

Canim o zaman yumurtlama zamanin senin hadi insallah mayis anneleri oluruz
Ama yeni adet oldum suan bitmek uzere biter bitmez yumurtlama olur mu? Ama ayni onun gibiydi.ben dusunup kendim yok artik dedim. Ne biliyim yumurtaysada gitti bosa:((

cnm hemen test yapma hayal kırıklıgına ugrarsın en az bı 3 gun gecsın ole yap olurmu

Kızlar adetım bıtsın hepınıze okumaya calısıcam haberınız olsun olurmu ...

Sağol canım benim...
Günaydın tatlım... Ben 2 ay arka arkaya yaptım bu ay yapmıcam canım... Sen ne yaptın ne durumdasın geçmişi okuyamadım...
Him anladim bnmde bitiyor iste reglim. Soganaa baslicam hemen.lekelenmistim ya 3gun surdu adetim 2gun gecikmeli geldi sogandan herhalde diye dusunuorum.cnku hisarbuseligede ayni olmus.

yaa arkadaşlarr dun batımdı ama hala olmadımmm buay sogan yapmıştımm test yapmaya korkuyorummm:50::50::50:
Canim en azindan 1 2 gun gecmesini bekle derim.yani simdi varsa bile idrarda cikmaz bosa uzulursun bu seferde :(( ama yinede sen bilirsin insllah vardir bebiss :))

Son düzenleme:
Him anladim bnmde bitiyor iste reglim. Soganaa baslicam hemen.lekelenmistim ya 3gun surdu adetim 2gun gecikmeli geldi sogandan herhalde diye dusunuorum.cnku hisarbuseligede ayni olmus.

sogani sicak icmek mi boyle yapiyor ki
ben de cok gicik oldum bu konuda.

persembe cuma cumartesi cok az leke oldu. sonra ben adet olmuyorum diye temiz saydim kendimi. sonra dun yine oglen leke geldi. galiba adetim basladi sandim sonrasi yine yok. yine durdu. bu ay bildigin adet olamadim cok kilo da almadim niye bole oldu anlamiorum.

kardeşim senin duanı bugün okudum kusura bakma hakkını helal et dün dışardaydık geç eve geldik okuycaktım gece ama kendi iyi hissetmtdim kustum falan biraz evvel okudum ALLAH ım YÜCE RABBİM kabul etsin inşallah

Back
X