Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kzlar size bişey sorcam ben idrarda ovulasyon yapıyorum buay biliyosunuz dün yaptım 2. çizgi bayaa bi silikti bugün yaptım aynı saatte 2çizgide kopkoyu 1 gün içinde hemen böyle koyu olurmu? dün baya silikti çünkü ben yumutluyommu şimdi?:24:

kzlar size bişey sorcam ben idrarda ovulasyon yapıyorum buay biliyosunuz dün yaptım 2. çizgi bayaa bi silikti bugün yaptım aynı saatte 2çizgide kopkoyu 1 gün içinde hemen böyle koyu olurmu? dün baya silikti çünkü ben yumutluyommu şimdi?:24:

cnm bak bu bnm ovü. üstteki dün yaptığım, emin olamamıştım silik gibi diye ama az önce yaptığıma bak 1günde nasıl değişti. resmen yumurtluyorum. snn de böyle mi??
Eki Görüntüle 699438

1 kez kullandım
adet oldum işte sogan kürü sonrası ilk adetim
ama nasıl seyiriyor hala dada pıp pıtt atıyor sancı gibi
aynen benim de öyle oluyo kardeşim benim 23 ünde bitti hala kasıklarım öyle senin gibi belimde ağrıyo iltihapta geliyo bu ara sen kaç gün adet olmuştun

Herkese günaydın...
Arkadaşlar bir kaç gündür gelemiyorum ağır grip oldum :( kafamı kaldıramadım... Ama dualarınızı ihmal etmedim arkadaşlar... Rabbim kabul etsin inşallah :16:

Ben tüm arkadaşların dualarını tamamlamış bulunuyorum...

Benim için dua eden herkese çok teşekkür ederimmmm... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :16:
ALLAH razı olsun kardeşim ağzına sağlık şimdi nasılsın iyimisin?

slm kızlar merhaba bende pcosluyum :27:

soğan kürü yaptım bu ay normalde klomen ve çatlama iğnesi olmadığında 35 de bir olurdum ama gecikti adetim şiştim falan olamıyorum ...bu soğan suyu geciktirme yapıyor mu:SS

Him anladim bnmde bitiyor iste reglim. Soganaa baslicam hemen.lekelenmistim ya 3gun surdu adetim 2gun gecikmeli geldi sogandan herhalde diye dusunuorum.cnku hisarbuseligede ayni olmus.

Olabilir canım sende geçikme yapmış benim de erken geldi ve ağırılı yoğun adet oldum bende 2-3 gün adet oluyorum ama baya yoğun oldu iyi geldi sanırım...bu seferkinde ağrı olmadı ve rengi çok Berrak olunca bir daha yapmak istemedim...
Benimde 8. Günüm inşallah bu ay hepimizin yüzü güler canım...

ALLAH razı olsun kardeşim ağzına sağlık şimdi nasılsın iyimisin?

Senden de Allah razı olsun canım...
Şimdi daha iyiyim çok şükürrr...
Bebiş hayali içindeyim :)
Gelsin inşallah bu ay hepimizin bebekleri :16:

Canim en azindan 1 2 gun gecmesini bekle derim.yani simdi varsa bile idrarda cikmaz bosa uzulursun bu seferde :(( ama yinede sen bilirsin insllah vardir bebiss :))

tamamm canımm çogunluk öyle diyor bendee sabrediyorumm beklemek zor olsadaa ne yapımm pazartesi hasta olmam lazımdı akşamda olmazsaa yarın 3.gün oluyo yaparım bi test daha bakalımm ne ymışş

ins hamilesindir canım

inşallah inşallahh inşallaaaahhhhhh rabbim herkesee versin içleri sırada banaa

Olabilir canım sende geçikme yapmış benim de erken geldi ve ağırılı yoğun adet oldum bende 2-3 gün adet oluyorum ama baya yoğun oldu iyi geldi sanırım...bu seferkinde ağrı olmadı ve rengi çok Berrak olunca bir daha yapmak istemedim...
Benimde 8. Günüm inşallah bu ay hepimizin yüzü güler canım...

Senden de Allah razı olsun canım...
Şimdi daha iyiyim çok şükürrr...
Bebiş hayali içindeyim :)
Gelsin inşallah bu ay hepimizin bebekleri :16:
gelecek bu ay ALLAH ın izniyle kardeşim RABBİM hayırlısını versiin hepimize:emir_bebek::emir_bebek:

Benim boyum 1 65 kilom 52

ay senin kilon çok iyi ya benim baya var vermem gereken kilolarım.. pkolular genelde kilolur olurmuş diy6orlar bu kilolarda engelliyormuş hamile kalmayı aman benden çok kilolu arkadaşlarım hemencecik hamile kaldı acaba kilo gerçekten engel oluyor mu kızlar ??

slm kızlar merhaba bende pcosluyum :27:

soğan kürü yaptım bu ay normalde klomen ve çatlama iğnesi olmadığında 35 de bir olurdum ama gecikti adetim şiştim falan olamıyorum ...bu soğan suyu geciktirme yapıyor mu:SS

bende 15 gün geciktiriyor hep 3 defa yaptım bu kürü hep gecikiyordum iltihabın varsa gecikme yapıyormuş canım :(

Herkese günaydın...
Arkadaşlar bir kaç gündür gelemiyorum ağır grip oldum :( kafamı kaldıramadım... Ama dualarınızı ihmal etmedim arkadaşlar... Rabbim kabul etsin inşallah :16:

Ben tüm arkadaşların dualarını tamamlamış bulunuyorum...

Benim için dua eden herkese çok teşekkür ederimmmm... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :16:

allah razı olsun canım Rabbim tez zamanda hepimizi bebişlerimize kavuşturur inş.. amin..

hamilelik testi yapıp çift çizgi çıktı sankii okadar sevindim valaaa:64::64::64::64: hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım yumurtalarımız:9::9::9::9:

ayyynenn yaaa :43: akşam bnm adama gösterdim ben de, bak dedim 15 gün sonra gebelik testinde de görürürz inşallah bu çizgileri, onu görmüş kadar oldum dedim :31: inşallah gelsin ikizlerimiz dedi o da :9: aah ah :16: yumurtalarımıza sağlık tattlııııımmm :13:

Back
X