Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm cnm.2 defa rahim filmi çekildim.benimde tek tüpüm tıkalı demişti dr.sonra histereskopi yapıldı ve polip olduğu söylenip histereskopi ile onu aldılar.3 ay içinde gebe kalma şansın yüksek demişti ki ne yazık 1.5 sene olacak ki ben histereskopi olalı ve halen olmadı.tabiki herşey RABBİM den ancak olmadı.belki bu sene aşılama yaptırmayı düşünüyoruz sizce daha erken mi.eşimde de hiç bir sorun yok bende de .dr geç kalmak istemiyorsanız aşılama ya da tüp bebek yaptırın dedi.çünkü 3 sene olacak korunmamanıza rağmen halen gebe kalamadığına göre dedi dr o yüzden bir an önce aşılama ya da tüp bebek yapalım dedi.ben de kararsızım normal yolla olmasını istiyorum.bu arada benim adet tarihim 11 mayısta inşallah olmam.(amin)
![]()
canım benim ne demek burdaki arkadaşların halinden en çok ben anlarım benim annemle babamın çocukları 14 sene olmamış 14 sene sonra ben olmuşum ve 3sene sonrada kızkardeşim dünyaya gelmiş annem hep anlatır böyle oldu şöyle oldu diye neler yapmışlar neler türkiyede gitmedikleri dr.hastane ve hatta yatırlar hocalar kalmamış en son bi dr.a gitmişler o dr. rahmetli babacığıma bir hap vermiş ve o ay annem bana hamile kalmış düşünebiliyormusun annemle babamın yaşadıklarını ayrılma noktasına kadar gelmişler ama babacığım annemi bırakmamış annem sorun kendinde sanıyomuş şerefsiz bir dr. anneme senin çocuğun olmaz ama sakın intaar filan etme demiş annemin halini sen düşün artık sonra .Annem anlatır; seni doğurduğum hastanede o dr.u görmüş teyzelerim ve anneannem(anneme çocuğun olmaz diyen dr.u)bir dövmedikleri kalmış onu yaaa böyle şeyleroluyo hayatta işte her şey insanlar için her şey bir sınav sen nooolur stres yapma bak sende diyon daha 2 aydır karar verdiniz çocuğa.Olacak ALLAH ın izniyle adetin gelsin ALLAH ın izniyle bitsin ovulasyon aletlerinden al bil yumurtladığın gününü daha kolay olur canım benim sakın üzme kendini RABBİM ol deyince olur annemi düşün 14 sene...ne demekgecen ayki gecikmemde arlusal kullan 5 gun ıcınde gelir demişti kullandım 10 gun oldu gelmedi..sonra progestan ıgne verdi birkerede uc doz vurundum ondan sonra geldi..ıkı ayrı doktora bakındım ıkısıde yumurtalıklarında bi sorun yok..mevsimsel yada stresten olabilir dedi...gecen ay ılk kez böle gcıktıgı ıcın önemsemedim cok mevsimsel olabılır dedim ama bu ayda gecikicek gıbı görunuyo..gec döllenme bilmem neyi düşünmek bıle ıstemiyorum..ııce kendı kendıme umıtlenıorum cunku..sımdı bı an once adet olsamda duzenımı bılsem dıe dua edıorum..cok sınır bozucu gerçekten..hergun dusunuorum..merak ediorum ınternetten arastırıorum bide bu gec döllenme fılan oluomus ıste düşünmek ıstemıorum ama yınede acaba demedende edemiyorum..psikolojım bozulcak..gecen ay doktora gıtmekten o kadar sıkıldım kı bu ay ne test için ne muayıne ıcın doktora bıle gıtmek ıstemıyorum..tıksındım ıyıce..ona ragmende gıttım negatif cıktı zatenbıdada gıtmek ıstemıorum
senıde tanımıyorum hısar buselik ama üşenmeden her iletime cvp yazdığın ıcın cok teşekkür ederim...inşallah rabbım sende karnını bos bırakmaz,aratmaz..rabbım ısteyen herkeze göstersın..benım o kadar acelem yok aslıda yanı 7 aylık evliyim ve ıkı aydır çocuk dusunmeye başladık..ve ılk ayı tamamen olesine oldu ama bu ay ıkı güne bır duzenlı olarak bırlıktelımız oldu ona rağmen tutmadı..genede vardır bı hayır ılk denemede tutcak dıe bısı yok tabı ama adetim geciktikçe gelmedikçe stres oluyorum ıste
baya uzun yazdım cunku cok doldum ve uzgunum kimseye bu konuyu anlatamadım ıcınde..sadce senle dertleştim..nası olcak bılmıorum ama dusunmemeye calıscam ve hap ılac kullanmadan adetimin gelmesini beklicem..hersey ALLAHTAN..rabbim sabır versınnn butun bekleyenlere inşallah...
Günaydinnnnnn...
2,sogan kurume az once baslamis bulunmaktayim :))) hayirli olur insallah. Bebisler bu ay gelecek pozitif dusunun pozitif olsunnn canlarimm.bizimde melegimiz olacak bzde anne olacagizz.
Merhabalar ben de soğan suyu içeyim dedim ama boğazıma birşey yaptı çok zor yutkunuyorum suanda aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Ayyy canimm sen 14 dedikce dusunuyorumda biz bazen cok karamsar oluyoruz. Simdi cok sukur halimize herseyi internete girip ogreniyoruz dertlesiyoruz paylasiyoruz imkanlarimiz var cok sukur binlerce sukurler olsun rabbime. Canimm benimm Allah im bizim icn ne zmn hayirliysa ozaman versin.
ilk içtigimde benimde olmustu canım ama sakın bırakma çünkü faydasını göreceksin
Nasıl içiyorsun sabahmı akşammı ac mı tok mu ben aksam içtim aç karnıma birden içtim of hala geçmedi boğazım
bende bişey olmadı bogazımda canım.Merhabalar ben de soğan suyu içeyim dedim ama boğazıma birşey yaptı çok zor yutkunuyorum suanda aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı?
merhaba hanımlar bende 22 nisanda kan vermistim bhcg 33.47 cıkmıstı dün bidaha kan verdim sonuc 38.19 bugun bebeğimlen vedalaştık artık Allah olanlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin olmayanlarada hayırlı sağlıklı boy boy evlatlar versin suan yeni doktordan geldim düşük yapıyorum sağlıksız gebelik dedi doktor önümüzdeki ay tedaviye baslıcaz bakalım allaha emanet olun sizlerde dertleşmek konuşmak güzeldi( hoşçakalın
merhaba hanımlar bende 22 nisanda kan vermistim bhcg 33.47 cıkmıstı dün bidaha kan verdim sonuc 38.19 bugun bebeğimlen vedalaştık artık Allah olanlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin olmayanlarada hayırlı sağlıklı boy boy evlatlar versin suan yeni doktordan geldim düşük yapıyorum sağlıksız gebelik dedi doktor önümüzdeki ay tedaviye baslıcaz bakalım allaha emanet olun sizlerde dertleşmek konuşmak güzeldi( hoşçakalın
selam arkadaşlarr çarşamba test yaptım pozitifti dunde kan verdim aile sağlıkta bugun cıkar dedilerr gittim cıkmadı pazartesii ara dedilerr sinirr oldumm nee yapmamm lazımm yaa çokta merak ediyorummm gidipp bogasım var hepsiniiiii
bana bi fikir verin varmıdır bebişim bekliyimmi yoksa özelemi gidimm çok kararsız kaldımm nolurr birşey söyleyinnnn![]()
valla canım en son idrarda yükselir bhcg u yüzden idrarda çıktıysa vardır gebelik.
sabrederim dersen ki daha nerden baksan 3 gün var o zaman bekle p.tesiyi derim ama ben aynı durumda olsam kesinlikle beklemez bi özele giderdim hem bu arada değerinde yükselmiş olur. sen şimdi p.tesi günü perşembenin sonucunu alacaksın değerin düşük olacak ama bugün ölçtürürsen taze sonuçlarını alacaksın :)