Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım sen miydin bana saracoglunun hangi kürleri gönderdigini soran unuttumda kusura bakma:-( bana gelen kürler aslanpençesi ve keçiboynuzu pekmeziydi bu ay bittiler .bitince ara demişti hocamız bu ay doktora gittim meraktan kist falan yokmus sol yumurtalikta yumurtlama olmus çatlmışda bu ay ateşimide ölctüm bakalım hayırlısı adet tarihim 11mayıs ama bu kürleri 3aydır kullanıyorum ve 3seferdir 1hafta gecikmeli adet oluyordum

Canım sen miydin bana saracoglunun hangi kürleri gönderdigini soran unuttumda kusura bakma:-( bana gelen kürler aslanpençesi ve keçiboynuzu pekmeziydi bu ay bittiler .bitince ara demişti hocamız bu ay doktora gittim meraktan kist falan yokmus sol yumurtalikta yumurtlama olmus çatlmışda bu ay ateşimide ölctüm bakalım hayırlısı adet tarihim 11mayıs ama bu kürleri 3aydır kullanıyorum ve 3seferdir 1hafta gecikmeli adet oluyordum

Birde benim prolaktin birazcık yüksekti onun icin aslanpencesi estrodiol hormonum biraz düşükmüs onun içınde keçiboynuzu pekmezi yiyorum 3.kavanozu yiyorum :-)

merhaba hanımlar bende 22 nisanda kan vermistim bhcg 33.47 cıkmıstı dün bidaha kan verdim sonuc 38.19 bugun bebeğimlen vedalaştık artık Allah olanlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin olmayanlarada hayırlı sağlıklı boy boy evlatlar versin suan yeni doktordan geldim düşük yapıyorum sağlıksız gebelik dedi doktor önümüzdeki ay tedaviye baslıcaz bakalım allaha emanet olun sizlerde dertleşmek konuşmak güzeldi:(( hoşçakalın

uzuldum, hayirlisi. insallah beraber yazariz buraya hamileyim diye.

o bendimm :33:

bana da onerdi kendisi ama ben fiyati cok pahali diye almadim. hatta kadina sordum ne var ki onun icinde oyle diye.
valla ben bi ablaya tembih ettim aslanpencesi otunu bi de hayit tohumu. ins o kadar çook para vermeden elde edicem. kecipynuzu pekmezi de magazadan alirim hic olmadi.
ama benim cok sukur diger hormonlarda bi sorun yok. prolaktin de estradiol da iyi.
benim sorun lh'nin fazla olmasinda ins hayit tohumuyla onu da duzene koydum mu bakalim daha neyi bahane edicek benm vucut :47:

canım inşallah hamilelik haberini verirsin burdan bize benimde bat 20 ama benden bugün açık kahverengi lekeler geliyo nedir bu anlayamadım

Hisarbuselik canım Allahüteala razı olsun güzel duan için inşaallah hayırlısıyla hep beraber mutlu oluruz :-) seninle evlilik tarihlerimiz yakın sanki benim evlilik tarihim 2007 temmuz ayı

cnm seninle adet tarihimiz aynı gün .benimkide 11 mayıs ta.ancak benim karnım ağrımaya başladı.birde ben genelde hep 3 gün öncesinden hasta olurum. inşallah ikimiz aynı anda sevinçli haberleri veririz:46:

kızlaar benden hala açık kahverengi leke geliyo ya 2. gün oldu bat ım 20 mayıs
Canim yumurtlamada da olabilirmis oyle okumustum ben sanki beynimin bi yerinde saklanmis sen diyince hatirladim netten bi arastir istersen.belki beynim yaniliyordur :))))
Benim bat 24-25 mayis :) once siz sonra ben ogrencem hamis oldugumu
Hahahah senaryo guzel gercekkk olmasii cokkk cokk cok guzell insllahh Rabbim.

Canim yumurtlamada da olabilirmis oyle okumustum ben sanki beynimin bi yerinde saklanmis sen diyince hatirladim netten bi arastir istersen.belki beynim yaniliyordur :))))
Benim bat 24-25 mayis :) once siz sonra ben ogrencem hamis oldugumu
Hahahah senaryo guzel gercekkk olmasii cokkk cokk cok guzell insllahh Rabbim.

öyle olsun inşallah arkadaşım araştırdım yumurtlama yazıyo nettede.inşalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ALLAH ım yüzümüze gülsün bu ay inşalaaah

kızlar adetime 1 hafta var nokta kadar kahverengi leke geldi şimdi de sarı akıntı var dün aksamda kasıklarımda batmalar oldu acaba hamile olabilir miyim

kızlar adetime 1 hafta var nokta kadar kahverengi leke geldi şimdi de sarı akıntı var dün aksamda kasıklarımda batmalar oldu acaba hamile olabilir miyim

:46:ayyy inşallahhhh:46:
dur ama adetine 1 hafta var canım
beklemen gerekiyor illaki ozmn belli olur
inşallah vardır :16:

evet canımm bende baktım snn için aynen öyle
gıtt gıttt gıdakkkkkk :62::62::62::62:

biraz evvel baktım çok azda kan geldi sildiğimde haydeeeeeeee noluyo acaba adet olmam imkansız ovulasyonda çift çizgi çıktığında adet olmaz dimi arkadaşım kesin yumurtlmA OLUYO ADET OLUYOkende yumurtlama olmaz dimiii

kızlar 2 gündür acayip kasıklarım agrıyo ara ara sancı gibi.dün ovulasyon yaptım 2 çizgimde gayet net çıktı.bat 20 mayıs.sogan kürü ve çörekotu bal kürünü bu ay ilk defa yaptım.bu batmaların ve agrıların sebebi ne olabilir acaba .

arkadaşlar birisi bana yardımcı olsun fikir versin.benim bat20 mayıs.sogan kürü yapıyorum ilk defa.dün ovi yaptım ve çift çizgi çok belirgin çıktı.bugun kasıklarım kalp gibi atıyo.sancım var.neden bilmiyorum.fikri olan varmı.....

amin canım hayırlısı inşallah:16: öyle çok akıntım yokta arada su gibi yoğun bi akıntı geliyor :27: bu arada senin kacıncı ayın soğan küründe kusum inşallah tez zamnda gelir meleklerimz yaa :49:

sağol canım bi de dediğin gibi yapayım ben içerken biraz zorlanıyorum ve sonrasında bütün gün arada mide bulantım oluyor iştahımda azaldı sanki bunu soğan kürüne bağlıyorum ben. :17: ama katlancam napim bi hafta bitti sayılır kaldı bi haftam dayancaz artık inşallah hepimiz bu kürle kavuşuruz en yakın zamanda meleklerimize :16:

Ben bu ay soğan kürü yapmadım canım 2 ay üst üstte yaptım bu at öyle saldım çayıra mevlam kayıra oldu :) birşey yapmıyorum ateşimede bakmıyorum günümüde bilmiyorum akıntıda takip etmiyorum... Yoruldum canım :( bu ay 11. Ayımız kısmet Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak... Hayırlısıyla hepimizin bebekleri tez zamanda gelir inşallah...
Soğan vesile olsun inşallah canım benim...

kusura bakmayın geç oIdu ama asizin duaIarınızı az önce bitirdim rabbim kabuI etsin inşaIIah
Ieke oImadıysa devam edceğim Iisteye göre okumaya
bugün mednenin günü. son duamız herkesin agzına sağIık yüreğine sağIık arkadaşIar

Allah razı olsun canım benimmm...
Ağzına yüreğine sağlık...

Back
X