Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Benimde bu ay adet bitiminden 3gün sonra leke oldu gün boyunca ertesi gün geçti ve ondan sonraki 3gün adet olacakmışım gibi sancım oldu o ara yumurtlama olmuş ateşimde o ara düşmüştü yeniden yükseldi adetime 7gün kadar var ama agrılarım var gelip giden adet olucakmışım gibi:-(

kızlar 2 gündür acayip kasıklarım agrıyo ara ara sancı gibi.dün ovulasyon yaptım 2 çizgimde gayet net çıktı.bat 20 mayıs.sogan kürü ve çörekotu bal kürünü bu ay ilk defa yaptım.bu batmaların ve agrıların sebebi ne olabilir acaba .

benimde bat 20 mayıs yumurtlama sancıları onlar cnm 2çizginde çıkmış bak

Benimde bu ay adet bitiminden 3gün sonra leke oldu gün boyunca ertesi gün geçti ve ondan sonraki 3gün adet olacakmışım gibi sancım oldu o ara yumurtlama olmuş ateşimde o ara düşmüştü yeniden yükseldi adetime 7gün kadar var ama agrılarım var gelip giden adet olucakmışım gibi:-(

soğandanmı biz leke görüyoz acaba arkadaşım bendede tam yuurtlama günlerimde leke var 2 gün oldu arada biraz kırmızıda geliyo

kızlar soğan kürümün 6. günündeyim, artık böööö geldi:37: soğan görmek istemiyorum nerdeyse:19: buna daha ne kadar devam etmem gerekir sizce, ben 10 gün diye biliyorum, doğru mu biliyorum?

bir de soğan kürü siz de akıntı yapıyor mu? YOKSA BENİM KULLANDIĞIM ilaçlardan mı akıntım oluyor acaba?

Birde benim prolaktin birazcık yüksekti onun icin aslanpencesi estrodiol hormonum biraz düşükmüs onun içınde keçiboynuzu pekmezi yiyorum 3.kavanozu yiyorum :-)

canım inşallah görürsün bu mesajımı,ben de yeni yaptırdım hormon testimi, seninkiyle bir karşılaştısak mümkün mü? ben hafataya gösterebileceğim doktoruma anca, yardımcı olursan çok sevinirim,

benim prolaktin değerim16,66, estrodiol değerim 41 seninkiyle nasıl acaba?

Benim prolaktin 27 estrodiol 39.6 bence degerlerin güzel benim bu tahlilleri yaptiralıda 2sene oldu nerdeyse belki prolaktine birazcık yüksek digebilir doktorun belkide sorun bile olmaz

kızlaar ben baya adet oluyorum sankii:53::53::53: yarın dr.a gitçem batım 20 mayıstı ama ne oldu böyle bilmiyorum izmir şifa hastanesine gitçem basmanedekine izmirli olup oraya gideniniz varmı aranızda?

arkadaşlar birisi bana yardımcı olsun fikir versin.benim bat20 mayıs.sogan kürü yapıyorum ilk defa.dün ovi yaptım ve çift çizgi çok belirgin çıktı.bugun kasıklarım kalp gibi atıyo.sancım var.neden bilmiyorum.fikri olan varmı.....

canım kalp gibi atıyor demişsin ya aynen bnmde öyle oluyor yumurtlama günümde
mesela geçen ay sağ tarafım attı bu ay sol atıyor
iki çizgi net çıktıysa bu günleri eşinle değerlendirmen gerekiyor canım

kızlaar ben baya adet oluyorum sankii:53::53::53: yarın dr.a gitçem batım 20 mayıstı ama ne oldu böyle bilmiyorum izmir şifa hastanesine gitçem basmanedekine izmirli olup oraya gideniniz varmı aranızda?

:44::44::44: alla alla adet oluyorum sanki derken çoğaldı mı leke ?
daha 2 hafta var bat a yumurtlama dedik ama bu kdr uzun sürmesi ne derece normal hiçbi fikrim yok tatlım
en iyisi doktora git dediğin gibi allah korusun bişey olmasın bi de

soğan kürü lekelenme mi yapıyormuş? nasıl yani? :111:

yok yok bazı kadınlar yumurtlama günlerinde çok az da olsa lekelenme olur
bu ay da hisarbuseliğe oldu biz sanırm yumurtlama dedik
ama bi kişi de daha oldu sanırım onlarda acaba sogandan mı diyorlar ama
ben de kullandım bende öyle birşey olmadı
tabi hisarbuselik in hala devam ediyormuş o yüzden durum tam olark ne bnmde bi fikrim yok

kızlaar benden hala açık kahverengi leke geliyo ya 2. gün oldu bat ım 20 mayıs

biraz evvel baktım çok azda kan geldi sildiğimde haydeeeeeeee noluyo acaba adet olmam imkansız ovulasyonda çift çizgi çıktığında adet olmaz dimi arkadaşım kesin yumurtlmA OLUYO ADET OLUYOkende yumurtlama olmaz dimiii

senin durumunu bilmiyorum, yani ilişki oldu mu geçen ay bilemiyorum ama bir arkadaşım ilk 2 ay kanamalı hamilelik geçrimişti, belki senin durumun da öyle olabilir, doktora gitmen iyi olur bence de, ovulasyonda d açift çizgi çıkmışsa eğer hamile olabilirsin, ovulasyon testleri erken gebelik testleri gibi kullanılabiliyormuş

arkadaşlar birisi bana yardımcı olsun fikir versin.benim bat20 mayıs.sogan kürü yapıyorum ilk defa.dün ovi yaptım ve çift çizgi çok belirgin çıktı.bugun kasıklarım kalp gibi atıyo.sancım var.neden bilmiyorum.fikri olan varmı.....

benim kasıklarım değil de rahmim atardı kalp gibi, son 2 aydır bu durumu yaşıyordum, ne olduğunu da anlayamıyordum,sen bu örneğimden kenidne pay çıkarma ama meğerse yumurtalıklarımda iltihap varmış :(( ama senin durumun farklı olabilir..

Son düzenleme:
senin durumunu bilmiyorum, yani ilişki oldu mu geçen ay bilemiyorum ama bir arkadaşım ilk 2 ay kanamalı hamilelik geçrimişti, belki senin durumun da öyle olabilir, doktora gitmen iyi olur bence de, ovulasyonda d açift çizgi çıkmışsa eğer hamile olabilirsin, ovulasyon testleri erken gebelik testleri gibi kullanılabiliyormuş
benim kasıklarım değil de rahmim atardı kalp gibi, son 2 aydır bu durumu yaşıyordum, ne olduğunu da anlayamıyordum,sen bu örneğimden kenidne pay çıkarma ama meğerse yumurtalıklarımda iltihap varmış :(( ama senin durumun farklı olabilir..

canım benimde sağ sol kasık atar öyle pıt pıtt :D ama sadece yumutlama döneminde
her zman değil doktor kontrolünden geçtim kan falan da verdim ama bişey çıkmadı
inşallah sende soğan suyu ile iyileşirsin hemencik allah ım şifa versin hepimize

dileklerinizi tutun bol bol dua edin arkadşlar
bende gül dalına bağlayacagım akşam dileğimi
napacannn umutt işte mecburrrrr:27::27::27::27:

bayanlar biri bana yardımcı olabilr mi ? soğan kürünü 2 kez kullandım 2. kürde adetin 10. günü başlayıp 10 gün içtim ama adetim baya gecikti 2 haftaya yakın gecikme oldu bugün adetim bitti küre ne zaman başlayayım ve kaç gün devam edeyim bilgilendirir misiniz ? adet düzensizliği için içiyorum bi de pcos var bende

bayanlar biri bana yardımcı olabilr mi ? soğan kürünü 2 kez kullandım 2. kürde adetin 10. günü başlayıp 10 gün içtim ama adetim baya gecikti 2 haftaya yakın gecikme oldu bugün adetim bitti küre ne zaman başlayayım ve kaç gün devam edeyim bilgilendirir misiniz ? adet düzensizliği için içiyorum bi de pcos var bende

bu durum bendede var yaa:(( off ne olcak bılemıorum halımız...2 kere sogan kuru uyguladım ılkınde daha 15ncı gun dolmadan 13. gun regl oldum bıttı bır hafta sonra basladım 15 gun ıctım kanama olmadı lekeler oldu herkes yerlesme kanamasıdır dr a gıt dedı... beta hcg yuksek cıktı sevındım megersem kımyasal gebelıkmıs sonra deger dustu:(( sımdı sogana bıdaha basladım...ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Back
X