Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

selam kızlar bütün gün koşturmaktan ugrayamadım eve gelincede yorgun düştüm uyumuşum yeni uyandım
bebişlere kız çocuklarına tütü takım yapıyoruzda :D internet üzerinden satıyoruz
malzeme alışverişine çıktık bütün gün ayaklarım agrıdı valla
kız çocuklarınıza sipariş alınır hehehe:1:

ne güzel bir iş, zevkli olsa gerek, benim kızım var ama malesef süslü püslü şeyleri ,etek elbise türüni hiç giymiyor:37: eşofmanla doğdu onunla büyüycek bizimkisi

evet arkadasım ateş ölçüyorum ovulasyon testi kullanıyorum preseed kullanıyorum soğan içiyorum ayaklarımı dikip yatıyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum anlayacağın :27::49:

preseed ne demek? ben de ateş ölçme ve soğan kürünü deniyorum bu ay, ovulasyon testini beceremedim ben, tutturmadım bir türlü, bir de 2 gün sonra doktor yumurtalarıma bakacak,kısmet artık

selam kızlar bütün gün koşturmaktan ugrayamadım eve gelincede yorgun düştüm uyumuşum yeni uyandım
bebişlere kız çocuklarına tütü takım yapıyoruzda :D internet üzerinden satıyoruz

Ellerine saglik canimmm..Bi dogurabilsek siparislere de baslicaz da olmuyoo :))) :16:

15 gün mü:53::53: nasıl dayanacağım yaaa,10 günde kessem işe yaramaz mı ki?:37:

Dayanirsin arkadasim .. ben dayanabildiysem sende dayanirsin :) Benim migdem cok hassastir en ufak kokuda bile kusacak gibi oluyorum..sogan kurunu burnumu tikayarak ictim hep ve sonrada alistim..bitince eksikligini bile hissettim :)) Mutlaka 15 gun yap dayanmaya calis..hersey sagligimiz icin bebislerimiz icinnnn

Son düzenleme:
kırmızılar geldi benim dün.adet oluyorum malesef.koyu kahve renginde ve siyah gibi aktı bir ped kadar. bugün yani kırmızı oldu adetim.zaten ben bu ay suğan suyunu 5 gün yapmıştım.bir de çok sancım var.kızlar sizden de adet olurken uzun iplik gibi kan akıyor mu.ben de öyle oluyor wc de genelde.şuan sancım fazla olduğu için yazamıyorum hoşçakalın.

ooyy ne güzel bi işin var biz bi hamile kalalımda kız erkek farketmez kız olursa tütü erkek olursa papyon dikersin :49:

ne güzel bir iş, zevkli olsa gerek, benim kızım var ama malesef süslü püslü şeyleri ,etek elbise türüni hiç giymiyor:37: eşofmanla doğdu onunla büyüycek bizimkisi

hehehe deli yaaa güldürdün beni :9:
bende öyleydim etek giymeye üniversitede başladım kendimi çıplak gibi hissettim hala giyemem o kadar çok anca düğün falan olunca yada tatilde bikini üstüne giyerim :27:

preseed ne demek? ben de ateş ölçme ve soğan kürünü deniyorum bu ay, ovulasyon testini beceremedim ben, tutturmadım bir türlü, bir de 2 gün sonra doktor yumurtalarıma bakacak,kısmet artık

preseed kadınlar için kayganlaştırıcı bibi bişey canım. yumurtlama günlerinde vajinal ıslaklığı sağlıyo ve spermlerin daha hızlı ilerlemesini sağlıyo ama vajinaya veya rahme ve yumurtalıklara zarar vermiyo

kızlar benim 13. günüm ama şimdiden içimi hüzün sardı soğan suyuna çok alıştım ilk defa bir kürü sonuna kadar bitiriyorum. ikinci kürü iple çekiyorum :52:

:))) Bende de aynisi olmustu cnm.Ilk kuru bitirdigimde esime dedim ki : ..ya sogan kuru yapmadim bi eksiklik hissediyorum :) seni soganci seniii diyerekten guldu banaa :) Gerci kur yapmasamda yemeklerde salatalarda sogan eksik olmuyo tam soganci olduk gercekten :21:

:))) Bende de aynisi olmustu cnm.Ilk kuru bitirdigimde esime dedim ki : ..ya sogan kuru yapmadim bi eksiklik hissediyorum :) seni soganci seniii diyerekten guldu banaa :) Gerci kur yapmasamda yemeklerde salatalarda sogan eksik olmuyo tam soganci olduk gercekten :21:

ay aynen yaaa bu kadar soğan yediğimi hatırlamıyorum çoban salataya bile koymazdım şimdi suyunu içiyorum salataya koyuyorum yemeklere koyuyorum her hafta 2 kilo soğan alıyorum sarımsak bile yemeye başladım :52:

dün gitçektim arkadaşım benim oğlanda biraz hastalandı onu getirdim dün dr.a bugün aldım kendime randevu saat 3te gitçem cnm saol sorduğun için sen nasılsın?

gittim dr.a kızlar dr belki pko olabileceğimi söyledi yumurtaların üstünde küçük bişeyler görmüş:2::2::2: hemen kan testi yaptırdı pazarteside yine gel dedi yumurtlama takibi yapalım ozaman tam anlaşılır pko olup olmadığına dedi nedir bu pko arkadaşlar yaaa nerden çıktı bu ALLAHım:ssz:

ben geçenay soğan kürünü yapmıştım yaa 15 gün adet oldum 20 nisanda, şimdi 4 mayıstada adet oldum ben ne yapçam şimdi yine 15 günmü yapayım soğanı nasıl yapayım arkadaşım

gittim dr.a kızlar dr belki pko olabileceğimi söyledi yumurtaların üstünde küçük bişeyler görmüş:2::2::2: hemen kan testi yaptırdı pazarteside yine gel dedi yumurtlama takibi yapalım ozaman tam anlaşılır pko olup olmadığına dedi nedir bu pko arkadaşlar yaaa nerden çıktı bu ALLAHım:ssz:

çok geçmiş olsun canımsın yaaaaaa :( çoğu kadının baş belası malesef bu pko, 16 yaşımdayken bana bile pko var demişti doktor, şok olmuştum :53: neyse üzülme, tedavisi var sanırım, inşşallah bir an evvel kurtulursun şu meretten

geçmiş olsun arkadaşım.pko da neymiş.ammmaaan butun herseyi biz kadınlarmı yaşamak zorundayız.:1:

saol arkadaşım valla öyle eşimde azda olsa varikosel vr adam hiç kafaya takmıyo ameliyatta olmuyo hep ben araştırayım dr. ilaç bulayımşimdi bu pko da çıktı dr. tam tanı koymadı ama olabilirsin belki dedi yumurtlama takibinde belli olcakmış oooooof:43:

Son düzenleme:
ben geçenay soğan kürünü yapmıştım yaa 15 gün adet oldum 20 nisanda, şimdi 4 mayıstada adet oldum ben ne yapçam şimdi yine 15 günmü yapayım soğanı nasıl yapayım arkadaşım

canım saraçoğlunun sitesinden aldım

Kür: Polikistik overe karşı
Kaynamakta olan birbuçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kahverengi kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Ilıtmadan içilir. Onbeş gün boyunca aç karnına günde iki kez içilir (öğleden evvel ve öğleden sonra veya akşam). Eğer çalışan bir hanımsanız bu kürü akşam yemeğinden önce ve akşam yatmadan önce uygulayabilirsiniz. İlk onbeş günlük başlangıç küründen sonra üç-dört adet döneminde, adet bitiminden iki gün sonra on gün boyunca yine günde iki kez uygulanır. Soğutmadan ve ılıktan sıcak olarak içilmelidir. Soğuk içilmemelidir.

Not: Soğan kürüne en uygun başlama zamanı adet bitiminden 2-3 gün sonrasıdır.

yani adet bittikten 2 gün sonra başla 10 gün devam et :34:

çok geçmiş olsun canımsın yaaaaaa :( çoğu kadının baş belası malesef bu pko, 16 yaşımdayken bana bile pko var demişti doktor, şok olmuştum :53: neyse üzülme, tedavisi var sanırım, inşşallah bir an evvel kurtulursun şu meretten
saol arkadaşım neee 16 yaşındamıı yapma yaa ee naptın ilaçmı kullandın hala devam ediyomu? yumurtami çatlamıyo bu hastalıkta ne oluyo?

Back
X