kızlar bugün gittim doktora, doktor iltihabik hiç bir durum kalmadığını, ve hormon testi sonuçlarımın normal olduğunu söyledi, yumurtalığıma baktı, sol yumurtalığın büyüyor dedi, 11 mm büyümüş dedi,bunun ne anlama geldiğini bilen var mı?
ben bugün adetimin 12. günündeyim, benim bildiğim adetin 11-14. günü arası bebek tutma ihtimali en yüksek günlerdir, ama doktor bana 13-14. günler iki gün üst üste gir ilişkiye dedi, ben bir panik yaptım, acaba geç mi kalmış olurum? pazartesi günü de gel bakalım yumurtan atmış mı dedi? o ne demek peki? dışarı ne atıyor ki anlamadım ben yaaaaaa :26:
11-14 gunler yumurtlama gunlerin. normalde bi folikul 18-20 mmde catlar icindeki yumurta hucresini serbest birakir. bu zamanda sperm de orada olursa dollenir. dr'un o yuzden o gunlerde iliskiye gir dedi. ates olcuyor musun. ates olcersen yumurtanin catladigi zamani anlarsin. folikul catladigi gun ates biraz duser ertesi gun yukselmeye baslar.
eger dollenme olursa 6 gun sonra rahime ancak gelir dollenmis yumurta. o yuzden gec kalmis olmuyorsun merak etme

pazartesi gunu de catlama olmus mu ona bakacak dr. cunku folikul catlamamissa buyumeye devam eder ama kiste donusur. ordan anlayacak. dissari atilan yumurta hucresi. folikul belli bi buyukluge gelince çatlar.