- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Bende 2 yıllık evliyim bikaçaydır bebek düşündüğümüz için ve adet gecikmeleri yaşadığım için doktora gittim.Ultrason ve hormon değerleri normal ama doktorum yumurtalıklarımda hafif tembellik olabileceğini adetimin 12.günü folikül takibi için çağırdı.Tabi bikaç aydır kafam allak bullak ya bebeğim olmazsa diye.Bugün adetimin 8.günü dün ve ondan önceki gün günde bir kez yapabildim soğan suyunu bu sabah yaptım ve gecede yapıcam.Benim merak ettiğim hangi gün adet olucağımı bilmediğim için bir sonraki kürü nezaman yapıcam.Bir sonraki adete 10 gün kala yapılıcak diyorsunuz ya.
FSH:7,9 LH:23,19 ARKADAŞLAR BEN PKO yum galiba yorumlarınızı bekliyorum![]()
canim sizlerde pko ne bilmiyorum ama istersen sogan kuru dene herseye sifa bu kur
yapuyorum arkadaşım bu ay 2. ayım ama tahlilerimin sonucu bu çıktı bende anlamadım FSH değerinden LH değeri daha az olması gerekiyormuş ama benim tam tersi dr.ummu kötü acaba arkadaşım bunalıma girdim bide benim 3.5 yaşında oğlum var adetlerimde okadar düzensiz değil
yapuyorum arkadaşım bu ay 2. ayım ama tahlilerimin sonucu bu çıktı bende anlamadım FSH değerinden LH değeri daha az olması gerekiyormuş ama benim tam tersi dr.ummu kötü acaba arkadaşım bunalıma girdim bide benim 3.5 yaşında oğlum var adetlerimde okadar düzensiz değil
canim bence 10 kala diyil 10cugununde yapmalisin ben 3-4 gunumde yapmisdim adetin bitince yapiliyor iste![]()
Merhaba,
Bende 2 yıllık evliyim bikaçaydır bebek düşündüğümüz için ve adet gecikmeleri yaşadığım için doktora gittim.Ultrason ve hormon değerleri normal ama doktorum yumurtalıklarımda hafif tembellik olabileceğini adetimin 12.günü folikül takibi için çağırdı.Tabi bikaç aydır kafam allak bullak ya bebeğim olmazsa diye.Bugün adetimin 8.günü dün ve ondan önceki gün günde bir kez yapabildim soğan suyunu bu sabah yaptım ve gecede yapıcam.Benim merak ettiğim hangi gün adet olucağımı bilmediğim için bir sonraki kürü nezaman yapıcam.Bir sonraki adete 10 gün kala yapılıcak diyorsunuz ya.
canım eğer bilmiyorsan 14 gün yap bekle bence ayda 14 gün yapmış olursun bende öle yapacağım başka çarem yok çğünkü[/QUOTE
Öyle yapıcam sanırım.Seninde adet düzensizliğinmi var:S
14 gün kürü uygulayıp adet geldikten sonra yine adet bitiminde başlayacağız herhalde.
canım pkoda birden fazla çok içi sıvı dolu kistçiler yumurtalıkta yanyana duvar gibi sıralanan kistçiklere pko denir benim 8 tane varmış pko kalıcı bir hastalık iyi huylu . pkoda kist iyileşmez yok olmaz canım bende her belirtisi var onun için sendeki yyüzde 99.9 pko değil üzülme boşuna.Bu arada benim 2 kere yaptırdığım sonuçlarımda ilk LH:7.33 FSH:4.92 E2:19.35
2.si tahlilimde Fsh 4.52 Lh 5.11 E2 15.69 biraz düşüş vardı Lh'da.Bende Pko yu araştırınca acaba bendede varmıdır dedim ama.Çünkü çene bölgemde çok çok hafif tüylenme göğüs ucumda yine çok hafif tüylenmem omuştu birde 40 50 günleri bulan adet gecikmleri olunca.Ama ultrasonda sadece sağ yumurtalığımda bir kez ufak bir kist cıktı adet olunca kayboldu.Pko olsaydı ultrasonda çıkardı yada doktor belirtirdi değilmi.
canım eğer bilmiyorsan 14 gün yap bekle bence ayda 14 gün yapmış olursun bende öle yapacağım başka çarem yok çğünkü[/QUOTE
canım beş güne kadar regl olcm beklemedeyim başlayacağım bende.pko çin
Öyle yapıcam sanırım.Seninde adet düzensizliğinmi var:S
14 gün kürü uygulayıp adet geldikten sonra yine adet bitiminde başlayacağız herhalde.
evet cnm aynen
kızlar biz bu ay yapacağımızı yaptık sonuçları beklemekteyiz, 2 hata sonra durum netleşir, bekle bakalım sabır taşı çatlamazsa bekleyeceğiz, ben çok fena boğaz enfeksiyonu oldum, kolumu kaldıracak gücüm yok, şimdi bekleme halindeyken de ilaç almamtek çözüm sıcak tutmak ve bitki çayları ancaaakk bitki çaylarından bazılarının düşüğe neden olduğunu biliyorum, belki henüz erken ortada net bir şey de yokkken neden bu kadar pimpirikleniyorsun diyebiilirisniz ama işte içgüdüsel bir şey bu, kuşburnu çayı içmek istiyorum, internnetten araştırdım, olumsuz bir bilgi yok, sizce içeyim mi?
canım pkoda birden fazla çok içi sıvı dolu kistçiler yumurtalıkta yanyana duvar gibi sıralanan kistçiklere pko denir benim 8 tane varmış pko kalıcı bir hastalık iyi huylu . pkoda kist iyileşmez yok olmaz canım bende her belirtisi var onun için sendeki yyüzde 99.9 pko değil üzülme boşuna.
evet cnm aynen
Teşekkür ederim.ALLAH hepimize şifa versin sağlıkla herkezin bebeği olsun inş.
canım pkoda birden fazla çok içi sıvı dolu kistçiler yumurtalıkta yanyana duvar gibi sıralanan kistçiklere pko denir benim 8 tane varmış pko kalıcı bir hastalık iyi huylu . pkoda kist iyileşmez yok olmaz canım bende her belirtisi var onun için sendeki yyüzde 99.9 pko değil üzülme boşuna.
Teşekkür ederim.ALLAH hepimize şifa versin sağlıkla herkezin bebeği olsun inş.
inşallah canım amiiinnn
1,5 yıllık evliyiz ilk baslarda dusunmuyorduk ama 5 6 aydır istiyoruz gebelik ön muayne ıcın gıttıgımde kan tahlılı yapıldı. toxoplazma yazıyodu sonucta hepatite kızamıkcıga bagısıklık varmı yokmu ona bakılmıs bırde smear alında ondada rahım agzında yara cıktı onun tedavısını goruyorum suan. LH, FHS felan bakılmadı bunları hangi durumlarda istiyor drlar. benimmi söylemem lazım su testleri yaptırmak ıstıyorum diye.bebek istiyorum olmuyo diye gitmişim sonucta.folıkasıt verip gönderdi.